Отговори
# 255
Добро утро! Grinning
Мерсаж за закуската!
Теденце,приемат се поздравленията на патериците,мерси.За столчето-според мен по-добре ново за тези пари! Peace
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СЛАДКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ!!! Hug
За кашите и аз като АТМОСФЕРЧЕТО,ще пробваме на Лактана.И в този ред на мисли да ви питам-оризовите каши как се отразяват на перисталтиката на бебешорковците,запичат ли?Нали си ни знаете с прословутото неакане,вчера захраних с тиква и днес Воала!-изака се сутринта без проблеми!Та мисля тази оризова каша да почна чак към 6-ия месец.И така ни се получава схемата като при iri_is-първият месец-зеленчуци,вторият плодове и каши и чак после месни неща.

Фокси,хич да не ти пука за столчетата дали са маркови или не.Харесай си някакви с минимална цена-все пак еднаква работа вършат-седят си вътре и хапват.Като знам едно време какви бяха-и всиките сме здрави и прави.Ние лично няма да взимаме ново.И ще е чак като стане на 6 месеца.
Това е от мен за сега гуш гуш на сладурковците Hug

# 256
Мерси момичета май ме разубедихте  Hug Абе незнам защо понякога ме прихващат лудите с това чико  newsm78
Ето какво си харесах и може би това ще е  Flutter
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7706 най-много ми харесва това с оранжево и зелено  Grinning
http://www.cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=121

# 257
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ! Да са живи, здрави и щастливи!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЕЧТАТА! Да растат послушни и обичани!

Мами, аз понеже не съм чела, ще ми кажете ли дали сте сменили паролата и името на албумчето? Същата ли е като данните на мамите? Ако не е, може ли някой да ми ги изпрати?  Praynig БЛАГОДАРЯ!   bouquet   bouquet   bouquet

А, да - определих те ли дата за национална среща? Защото ние ще ходим на море някъде около 5-6-7 септември и искам да знам по-рано, за да се съобразим със срещата и да дойдем!  Hug

Честито -туко-що падна от спалнята  Banghead  Въобще не се изплащих, защото я видях, че е паднала на коленца и лакти! Даже не заплака! Ами, така е, като я оставям да спи върху спалнята, а не в креватчето си  smile3538

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 11:38 от dideroncho

# 258
  • Пловдив
Пловдивска среща-гореща в понеделник /20 юли/ в 12,00 часа,пред магазин Сани в кв.Смирненски

# 259
Darima, и ние сме с проблемно акане и затова смятам оризовата каша да я давам с круши. Бих давала крушите и самостоятелно, обаче пюрето стана много сладко без да съм сложила захар. А ако малкия е наследил и сладкохолизма на мама ще имаме проблеми с другата храна  Mr. Green

И в тази връзка едно много голямо благодаря GALL78, за идеята за приготвянето и замразяване на пюренца  newsm20

# 260
  • София
Darima, и ние сме с проблемно акане и затова смятам оризовата каша да я давам с круши. Бих давала крушите и самостоятелно, обаче пюрето стана много сладко без да съм сложила захар.

Да, да, и аз така! Simple Smile

# 261
Диде,ми както вървят нещата май ще остане към 22-23август,но нека все пак да изчакаме поне още една седмица,за да видим дали всички желаещи мами ще могат да дойдат тогава..иначе няма смисъл да избираме дата,на която няма да могат всички да присъстват...
 И аз пак да припомня и да помоля тази мама,която се заема с резервацията да попита апартамента дали има две отделни стаи.Ако не ние ще резервираме две стаи...Съжалявам,че постоянно го напомням,но ми е важно да знам,защото естествено,че ще ни е по-добре да сме си заедно в апартамент,но пък няма смисъл от него ако стаите са свързани...
Извинявам се за нахалството!  Embarassed

# 262
  • в сърцето на един мъж...
Оф, не мога да ви насмогна - тъкмо прочета какво сте писали и вие увеличавате страниците, а на мен не ми остава време да пиша.
Вече се пробвахме с ябълка пюре, обаче такова отвращение изпитва, че чак се дави Grinning Явно нещо не й  е кеф да яде такива неща.
Фокси, видях, че си ми писала - за сега уж е по-добре, на 3-ти август има нов час за лекар. Въпреки че като си дойде, припадна и не беше особено добре. Ще видим какво ще кажат лекарите. Тренира с колелото, намали малко лекарствата, не взема такива големи дози, та ще видим.
Миленка, мерси за линка. Ще разгледам и вероятно ще си поръчам от там снимки Simple Smile
П.С. Може ли и на мен паролата?
Честито на всички празнуващи!  bouquet

# 263
  • София
Пу, най-сетне и аз се доредих Simple Smile
Нашата мома взе много да плаче  newsm78 Само като изляза от стаята и РЕВ... а да не говорим, че ако съм я била взела на ръце по какъвто и да е повод, оставяйки я тя ме "награждава" с такъв плач, все едно съм я изхвърлила на улицата /тя даже тогава сигурно няма да реве, щото ще й е интересно  Rolling Eyes/

Иначе днес и аз съм работна, дори ще изгладя, въпреки че много мразя

Вчера на Витоша беше 24 градуса, ние под арена сянка - тате и бебе спят, мама чете във форума през гсм-а Simple Smile Рай..
Един приятел щеше да идва и бяхме направили храна за цяла гвардия, че мислехме цял ден да стоим, но след 2 кърмения си тръгнахме, за да избегнем задръстването и сега си ги ядем нещата вкъщи Simple Smile

Столче, както съм казвала вече си имаме, като на Ивето е и много не я кефи Белата, ама взе да свиква.

Теорията на моя мъж за Тифани е, че тя наистина някога е имала близначета, които най-вероятно е загубила и тогава е откачила... Като се замисля, нищо чудно Черил - Тифани - ??? да е едновремешната Нанна
Нанна - губи едното си детенце, другото бере душа; Черил - губи едното близначе, другото - по лекарска грешка... Тифани и Черил имат 2-годишни момиченца - може би това е оцелялото детенце от катастрфата на Нанна  newsm78
Ох... Според мен наиситна жената е жена и не е с всичкия си
А аз спирам да я мисля, че съвсем се вкарах във филми

Какво друго исках да пиша  newsm78 Няма значение Simple Smile

Да са живи и здрави празнуващите днес   bouquet

# 264
  • окр Пазарджик
Да почерпя по случаѝ имения си ден

# 265
Уфф, потекоха ми лигите... Mr. Green

ЧИД на Дорабела, Маринче, Марина 7711 и на кака Марина на Хамелеонче, да са здрави и обичани!

# 266
Момичета, не мога да вляза в албума ни newsm78 newsm78 newsm78 с новата парола.някой пробвал ли е Hug

# 267
  • в сърцето на един мъж...
Оф, много ми е криво Cry Счупих си пръста на крака и сега така боли, едвам ходя Cry

# 268
Честит имен ден на всички, които имат празник!
Честити месечинки на всички бебета с месечинки днес!

Деси06, аз си влизам без проблем. Пробвай пак.

Гея, много злополучен инцидент, дано не те боли много.
 Sad

# 269
Деси и аз  не мога да влезна.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet  bouquet  bouquet
mama petti можеш ли да ми ги пратиш да не би да са ми грешни тези дето ги имам,пробвах 10 пъти Rolling Eyes
при мен пак не става newsm78мерси мама пети

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 12:54 от alximika

Общи условия

Активация на акаунт