Мисля, че Черил пишеше в нова отчетна, може би трябва да постнеш това и там.

най добре става режете скелидката на 2 и мажете скалпа,завивате главата сплик и така 2 часа.мирише но само докато е мокра косата.вярвайте ми от опит знам нищо друго не е така ефикасно както чесънчето 

и в същото време се чудя и ме хваща шубето как може да има толкова луди.Вярно,че ме дразнеше с непрестанната си показност и я мислех за леко чалната да кърми и да е бременна в момента, но не се бях замисляла,че може да лъже,а и си признавам,че доста от постовете и изобщо не четях,не съм завиждала просто не ми беше симпатична.
То и ние на морето заведохме Ники и душата спа през цялото време,а като тръгна да се буди към 23 си тръгнахме набързо 

Лекарката каза,че ако не успея да заменя нощното хранене с вода да не го насилвам,а да си му давам да папка, продължаваме с пюренца като ме посъветва да му давам всякакви сезонни плодове и зеленчуци,докато ги има на пазара,каза да му купувам кайсии и праскови и да беля мъхестата част,а после да ги смачквам и да му давам,та от днес почваме яко папане на плодове и зеленчуци. Започваме и през ден по четвърт жълтък.
После вътре чакаме сто бебета в едно кордорче,влизаме и се оказва,че въпреки направлението трябва да платим 18лв. Защо, защото направлението било за преглед, а 18лв. струвал ехографа, ама чакайте малко ако не го гледат на ехограф как го преглеждат пипат му само краката така ли.Луди хора
И ми вика лекаря ако сме искали да си вземем ново направление и за ехограф и какво после пак да чакам 2 часа с бебо
Идиоти,как може това са бебета,а те.В последствие майка ми ми каза,че едно време изобщо не са ги гледали децата на ехограф,само ако имало нещо притеснително,ама сега гледат да ти съберат парите навсякъде.

Нали знаете, като ви е гадно от храна как точите врат и аха да повърнете. Е, същото беше!
Милото, толкова ми стана смешно и жално 

Така че, внимавай с техните продукти, имай си едно на ум, че са тайвански все пак... 

Много е сладък и голям талисманчо-сладуранчо!
[/size][/size]
сети ли се или да покажа?