Отговори
# 105
ЧЕСТИТО НА РАДОСЛАВА,ПЕТЪР,ВИКТОР,МАРТИН И ВЕЛИЗАР! HugдА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЗАСМЯНИ!
Та така и първото пюре тиква ни се услади много,адски сме доволни.Ще караме така тая седмица и после ще разучаваме друг зеленчук.
Понеже Тифчето-черил има тенденцията към сапунени, драматични и фатални истории/с катастрофи,коми и помятания/дали всъщтност това не е онази  Нанна??? Mr. Green
Между другото,черил в коя отчетна пишеше?
Хайде стига психарии,ние отиваме да се приспиваме.А между другото,днес се връщам от зъболекр,реших за сега да не слагам коронка,а само пломба и по натам като се счупи,ще сложа хубава коронка вече.
Миленка,успокой се,щом малката е добре-всичко е наред!И мамчета сега вече яко трябва да ги следим,взеха да шават много.
Пак страхотни снимки от срещичките ви..Ех,да бяхме всички от един грааад...
/едно въпросче към Алхимичето-понеже със сигурност знам,че кърмиш,пада ли ти косата???На снимките изглежда адски гъста/пу пу пу/.На мен това сега ми е мн болна тема,защото от гъста дълга коса се превърна в тънка чуплива и окапваща SadЛекарката каза-така е докато кърмиш...та мислълта ми е как е при теб???очевидно е доста добре!

Лек и хубав ден на всички Hug

# 106
Честит имен ден на всички именници !!!
Честити месечинки на бебоците родени днес!!!
Ох отивам в темата за Мелодия на сърцето че съм фенка Grinning

# 107
Даримка,Черил пишеше в отчетната на Декемврийките...

# 108
Запис, запис, запис...

Инспектор Дюдю, шапка ви свалям, че така умело разплетохте историята за Биг Т - wanna be "Отчаянa съпругa"! Sunglasses

Честит месечинки на бебочковците!!! Мамите да хапнат по една тортичка за здравето на дечицата!

Ние днес обядвахме с цяло бурканче домашно приготвено зеленчуково пюре и мама лети от радост!!!   chef Heart Eyes Party Сега бейби нанка, а аз мисля да опъна морна снага и да почета малко книжка на спокойствие.

Етна, ние сме с такава лъжичка на Чико- жълто/зелена и съм изключително доволна. С гумен накрайник е и бебси си чеше венците на нея понякога, а аз не се тревожа, че мога да ударя зъбче (не, че имаме де;) )

Слънчев ден на всички!  Hug

# 109
Момичета мистериозната лейди е била при Декемврийките. Сега се позачетох в няколко тяхни теми, защото ми беше интересно как е съобщила новината за изгубените бебета.

Та: първо се подготвя почвата
"Ех,милички,май като гледам няма да съм в декемврийския отбор  Беше ми изключително зле последните няколко дни,но никой не ми обърна никакво внимание и преди малко забелязох,че кървя  .След малко отивам в болницата да видим какво ще е   "

Съобщава:
Здравейте момичета Можете да ме изтриете от първа страничка,изгубихме ги!   От няколко дни съм вкъщи и все нямах сили да го съобщя,може би защото още не можех да повярвам.Успех на всички ви и дано аз съм последната,която ви се налага да изтриете 

Колко е нагла само:
"Мерси момичета  Естествено,че ще ви навестявам,то вече си е по навик.Дори мога да ви стана мама - вестителка тъй като едва ли ще съм заета през декември,особено ако съм в България тогава  .
Колибри,мила,недей така с черните мисли,естесвено,че ще го откарате до декември.И повече никакво мърдане на никого от списъка.  Много ви обичам       
"

Незнам защо емотиконите не излизат

Ето я и темата, ако се интересувате http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393947.135

# 110

А освен месечинката днес ще я захраня за първи път с оризова каша. За да спазим традицията в семейството на мъжа ми съм извадила  сребърната лъжичка, с която е захранен той след което обаче мисля да не я ползвам повече, защото термолъжичките ми се струват по-подходящи.  Сега зареждам фотоапарата Crazy. По този случай да питам кой лъжички са ви най-удобни? Аз съм купила ето такива, но незнам дали са удобни.

Ние сме с Авент и са ми много удобни - вървят 2 в комплект  Peace А верно ли се захранва със сребърна лъжица  newsm78, ние имаме подарък от нашата кума, тя дори нашата е гравирана, ама си мислих че е като сувенир  ooooh! ето това са:

# 111
  • София
Честито и на всички останали малки сладури навършващи 5 месеца, да са ви живи и здрави Simple Smile

Алхимиче и мен тези дни адски ме цепи глава, нали имах кръвно през бременността и се плаших да не е това, но не, кръвното ми е 120 на 70, странно защо съм като ударена с мокър парцал  newsm78

Ей, Дони, то 7мо не е толкова далече от Христо Ботев, но сградата е много малка, чудно как са събрали учениците там, ама щом са успели, а да ти кажа за "Ромен Ролан", нали уж бяхме най-доброто училище в града, а сега какви неща чувам, не е истина, много зле е станало положението, за съжаление мисля, че като цяло образованието в България вече не е на същото ниво както преди и това се отразява на всички училища, не е избирателно Sad Дано за децата ни се пооправи положението, ама надали Sad

Ааа, аз също съм съгласна с теб, че Тифани-Черил има някакъв психически проблем, много си права, че ако беше само шега, много бързо щеше да й омръзне, а тя пише вече година, ако не и повече, не знаем преди Тифани как се е казвала и кого е заблждавала, освен това е доста навътре в много теми и трябва доста да се поровиш и да почетеш, за да събереш такава информация, сигурно по цял ден това прави с това се занимава, та и на мен това не ми прилича на нормален човек  newsm78

Ехе, а в декемврийската тема колко от вас видях Simple Smile)), само че кой ще каже на момичетата, то никой не иска да е "лошият вестител", освен да теглим жребий, ама как и как точно да им го поднесем, не знам кое е по-хубаво, да знаят или да не знаят, то е ясно, че доста сълзи са изплакали тогава, но...сега и да се ядосват и да им е кофти, че ги е преметнала някаква душевноболна според мен персона, не знам...

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 15:02 от iva_angel

# 112

Ние сме с Авент и са ми много удобни - вървят 2 в комплект  Peace А верно ли се захранва със сребърна лъжица  newsm78, ние имаме подарък от нашата кума, тя дори нашата е гравирана, ама си мислих че е като сувенир  ooooh! ето това са:

Ами захранвали са със сребърни лъжички, защото среброто убива микробите. Малко  префърцунено звучи иначе, защото са можели да си го позволят само заможните. Иначе според мен няма голямо значение - мъжа ми е захранван със сребърна, аз с най-обикновена чаена лъжичка.

За капенето на косата (до днес бяхме само на кърма, следобед ще захранвам)- ужасно капе, добре че имам много или поне имах до преди 2 дни и от коса до кръста я подкъсих до малко след раменете.  Хем малко промяна, хем ми писна да мета половин метрови косми. И да се оплача.....задръстих с косата си прахосмукачката в салона! ooooh!

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 15:09 от __EtnA__

# 113
Здравейте пак сте изписали света, аз да карам от зад напред че ми е по прясно Wink лъжичките които ползваме ние са:

удобни са ми много за етето незнам не се е оплаквало  Laughing
По най коментираната тема Тифани-Черил ами аз не разбирам, но щом се е установило че IP-то е едно и също не блокират ли именно него да не може да влизат от този адрес? Абе това е сложна материя за мен няма да си напъвам мозъка  newsm78. Другото което ме впечатли, че пак се намери някой да съжали подобен изрод (аз поне си мисля че въпросното лице съвсем съзнателно се будалка с нас за това си позволявам да използвам подобна дума) Лукрециана ако не греша след многото чете май ти беше тази с голямото сърце, недей така тая има нужда от як бой а не от умиление  #Cussing out
Алхимика тая твоята "болна глава" май и е време за доктор а? Извини ме ако съм закъсняла с идеята, но ако не съм "Марш на лекар"  Naughty Може нищо да ти няма ама нека доктора да каже  Hug
Толо е направила добър коментар по отношение на хотелите, който съвпада и с моето мнение та ми спести писане  Blush
Айде до после че трябва да свърша нещо

# 114
  • София
Аз ще пиша сега. Ще гледам да съм обективна и ясна.

# 115
Алхимиче, от колко време вече те боли глава? Ходи ли на лекар?
И на мен много ми капе косата, скоро ще остана съвсем с гола тиква. Sad
Имам сребърни лъжички от свеки, но не съм захранвала с тях Калина, не смятам да захранвам и Ралица. Чувала съм, че при натрупване на сребро в организма кожата трайно посинява, това е така наречената "аргирия", която е в основата на израза "синя кръв". Както и да е, ще минат и с обикновенни лъжички щерките.
ЧЕСТИТО НА РАДОСЛАВА,ПЕТЪР,ВИКТОР,МАРТИН И ВЕЛИЗАР и НИКА! Да са здрави и засмени и да растат големи!
Момичета, не съм такъв инспектор,просто следвах пътя на логиката, ето как стана всичко. Вчера някой писа, че стила на Тифани и Черил е различен, затова влязох в профила и да видя. Стила и всъщност в началото е много близък до Тифани, а от един момент нататък все едно пише друг човек. Стана ми интересно, че Тифани пише до 8 март, после спира, а след 12 април изобщо не се появява. Черил пък има само няколко публикации преди това, а след 8 започва да пише редовно. Реших, че нещо е провокирало Тифани да спре. Тя е писала редовно само при нас и при американките. Влязох в последната им тема, харесах си една потребителка, която ми се стори "на всяка манджа мерудия" и и проследих мненията докъм 8 март и така открих постинга на Дивиана. Днес сутринта и писах и помолих да провери Черил, защото се съмняваме, че тя и Тифани е едно и също лице. Не очаквах да ми отговори, но тя го направи и подтвърди, че са една и съща и е блокирала и двата акаунта. Пък какъв сън сънувах снощи, че Черил- Тифани е онази моя позната, за която ви разказвах вчера и е решила да ми отмъсти и ме преследва. За малко да се откажа да съобщя за Черил.
Иначе и аз съм на мнението на Лукрециана и даже ми се искаше да бъркам- с радост бих се извинила.
Имам една позната в Декемврийките, даже ми стана гадно вчера докато четях как утешава Черил , смятам да и пиша на ЛС.

# 116
Момичета,още веднъж ви благодаря за съвентите и разбирането.Голям шок е първото падане!Сега докато спи малката,за да се разсейвам реших да погледна столчетата за хранене.Някакви отзиви да имате за това

На  Cangaroo е модел Snoopy 2009.Струва ми се симпатично,а и цената е поносима.

# 117
Наистина човекът ,криещ се зад ника Тифани-черил е доста начетен.Освен това,твърдящ,че е пътувал едва ли не навсякъде по света/с описаниея къде как е/.И явно много й харесва да бъде бременна и да съприживява тези моменти с други във форума отново и отново-например,когато Тифани роди,се появи Черил и я замести с нова бременност в друга тема.Направо психария.Но това е интернета,никога не знаеш кой седи от отсрещтната страна.
За лъжичките,ние сме с на Nuby,дето си променя цвета,ако е гореща "манджата" Mr. Green

# 118
# 119
Браво Доре  Hug

А сега ако искате да сложим нова парола на албума със снимките и на файла с личните данни

Общи условия

Активация на акаунт