дА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЗАСМЯНИ!Та така и първото пюре тиква ни се услади много,адски сме доволни.Ще караме така тая седмица и после ще разучаваме друг зеленчук.
Понеже Тифчето-черил има тенденцията към сапунени, драматични и фатални истории/с катастрофи,коми и помятания/дали всъщтност това не е онази Нанна???
Хайде стига психарии,ние отиваме да се приспиваме.А между другото,днес се връщам от зъболекр,реших за сега да не слагам коронка,а само пломба и по натам като се счупи,ще сложа хубава коронка вече.
Миленка,успокой се,щом малката е добре-всичко е наред!И мамчета сега вече яко трябва да ги следим,взеха да шават много.
Пак страхотни снимки от срещичките ви..Ех,да бяхме всички от един грааад...
/едно въпросче към Алхимичето-понеже със сигурност знам,че кърмиш,пада ли ти косата???На снимките изглежда адски гъста/пу пу пу/.На мен това сега ми е мн болна тема,защото от гъста дълга коса се превърна в тънка чуплива и окапваща
Лекарката каза-така е докато кърмиш...та мислълта ми е как е при теб???очевидно е доста добре!Лек и хубав ден на всички

Сега бейби нанка, а аз мисля да опъна морна снага и да почета малко книжка на спокойствие.
. По този случай да питам кой лъжички са ви най-удобни? Аз съм купила ето такива, но незнам дали са удобни.
А верно ли се захранва със сребърна лъжица
, ние имаме подарък от нашата кума, тя дори нашата е гравирана, ама си мислих че е като сувенир
ето това са:

лъжичките които ползваме ние са:
Може нищо да ти няма ама нека доктора да каже