Отговори
# 90
Много гадно. Трябва да влезем в отчетната и да им обясним, че не е имало никакви близнаци. #2gunfire Sick
   newsm10

# 91
  • София
Атмосферче, аз вчера си помислих, че си дала на ЙоЙо пюрето, подправено с мед и сметана и  Shocked се шокирах, ама снощи препрочитах някои неща и видях, че съм чела-недочела  hahaha.

Хахаха, сетих се аз, че ще се случи нещо такова! Ммм, сега се облизвам за следващото! Ще взема да му го дам!

Ако имам време днес по-късно, ще пиша в отчетната на "Шерил". Или някой друг ако иска?

# 92
Доре, пиши им ти, но им обясни за двата ника.

Ще следим реакции, предполагам че някои от тях може също да са се усъмнили. Но едва ли ще им стане приятно. Бременни момичета , завишени хормони и някаква откачалка дет се гаври с хората.

# 93
Белослава падна от спалнята  Cry.Така се притесних,че не мога да мисля трезво.За какви симптоми трябва да следя?

# 94
Белослава падна от спалнята  Cry.Така се притесних,че не мога да мисля трезво.За какви симптоми трябва да следя?

Как се държи детето, има ли промяна от обичайното му поведение. Реагира ли зеницата на светлина / това май беше проверка за комоцио/ и повръща ли. Това са нещата, които си спомням. А четох доста, когато на месец и половина Йоан падна от дивана.

# 95
Naiema,много кофти.Представям си колко ти е гадно сега,ама явно се случва.Следи я за признаци на сътресение,т.е. повръщане,сънливост...Едва ли има нещо,спокойно!

Иве,до Банско е "Моравско село".Не съм спала там,но го разгледах основно.Хубаво е и има готина механа.Но нали мамите от морето казаха ,че Банско им е далече.Иначе там е перфектен вариант!

Деси,че то тези съединения са си както на български...Защо те карат да ги "превеждаш"?!

Наистина,кой ли се е усъмнил март месец за Тифани и е информирал модератор? Доре,като пишеш в отчетната кажи,че ми е интересно да видя реакцията.. Blush В коя отчетна е била всъщност тази фантазьорка?

Иве,преди години племенничката ми спечели в "Кой е по-по-най".Каза стихотворението "Птиче в клетка" и я отрупаха с подаръци.Аз си мисля,че дори и изобщо да не изберат детето за участие,дребните биха се радвали и само да гледат и присъстват.А ако участват и не "победят" едва ли го приемат толкова драматично.. Wink

# 96
naiema, не се притеснявай! Успокой детето първо и виж дали нещо я боли, раздвижи леко и внимателно ръчичките и крачетата, опипай телцето, ако има нещо (не дай си Боже) тя ще изплаче! То не е високо от едно легло и вероятно само се е уплашила. Нашия хубостник вече 4 пъти е падал от дивана в кухнята  Embarassed, даже последните два пъти като види, че идваме при него и се ухилва и спира да плаче. Свикна явно с летежа.

# 97
  • София
Найемка, не се притеснявай, всички са падали вече, вие закъсняхте! Ние заведохме Йойо в Пирогов първия път! ooooh! Също за сънлиовост следи.

# 98
Аз сега прочетох, че Тифани била разконспирирана. Ама наистина трябваше и ние да се пошегуваме с Черил. А може би не трябва, то с болни хора не е хубаво да се подиграва човек, направо си е за съжаление въпросната персона. Аз определено смятам, че става въпрос за шизофреник, който дълбоко си вярва на всичко, което разказва. Не може да си правиш шега ей така и то толкова дълго време, то бива да се измайтапиш 1-2 пъти ама месеци подред.......ако беше нормален, щеше да му/и писне най-малкото.

Мерси за комплиментите за горнището на банския ми, ама истината е, че банския ми е поумалял и затова така попреливам от него. Иначе гледката е доста скромна, особенно след като малчо цял ден добре се е хранил, както беше казала Патето - гърдите ми увисват като печени чушки.  hahaha
 Пак се връщам да дочитам!  Mr. Green

# 99
  • София
Хехе, ние сме с 2 падания вече, едно по гръбче на килима и едно по лице на плочките, все от фотьойла, ама си е добре детето, вече не го оставям там да отбележа Simple Smile

Силве, точно за "Моравско село" ми каза снаха ми, но щом е далече, няма проблем, ние може и с татито да го посетим някой път, ех, мечтиии, мечтиии, благодаря ти и за отговора за "Кой е по- по- най-", не се бях замисляла, че децата няма да го приемат като загуба, а пък и в пбликата със сигурност ще бъде весело Simple Smile))) Хехе, ама то това предаване кой знае дали ще го има като пораснат малчовците Simple Smile)))

# 100
  • София
Найема кофти тая работа.Следи я дали е адекватна.Досега Алекс не е падал и дано не пада, че е много кофти това, особено първият път.
Разбули се около мистерията.
Момичета искаме да отидем тази събота на пикник някъде на Витоша(а може и някъде другаде).Вие къде ходите, така че да е удобно и с бебето и с кола?

Честити месечинковци!
Честит имен ден на Юлето!  bouquet

# 101
Момичета,адекватна е,зениците реагират,не изглежда нещо да я боли въпреки,че има червенина на челото и бузата - нищо че я намерих по гръб.Само ме притеснява,че търка очите за сън - не че не и е време,ама  Sad Благодаря на всички ви!  Hug

# 102
И моята дъщеричка вече е на 5 месеца!
Честити месечинки и на:
 Ника  на Darima
Петър на Инесита
Виктор   на ivkata26
Мартин  на iveto_1979
 и Велизар на desita77

Опасни сте! Не се бях замисляла за Тифани Мишел, макар наистина подаръците, които описваше да бяха някакви колосални суми или поне за нашия стандарт. И въпреки всичко има хора, които наистина могат да си ги позволят и затова не ми е правило впечатление.

Найема, моята бебка падна от дивана, но се е свлякла според мен и е паднала леко. Май няма как да ги опазим. От приятелка знам, че трябва да се следи за температура. Вчера моята я намерих забила глава мъжду възглавниците които съм сложила на разтегателната част на дивана и като влезнах в стаята стърчеше само едно дупе. След което е докопала незнайно откъде салфетка и понеже много тиха стана като я видях  #Crazy се оказа че дъвче салфетката и я къса на парченца. След което се опита да падне. Изобщо вчера й беше ден.

А освен месечинката днес ще я захраня за първи път с оризова каша. За да спазим традицията в семейството на мъжа ми съм извадила  сребърната лъжичка, с която е захранен той след което обаче мисля да не я ползвам повече, защото термолъжичките ми се струват по-подходящи.  Сега зареждам фотоапарата Crazy. По този случай да питам кой лъжички са ви най-удобни? Аз съм купила ето такива, но незнам дали са удобни.

# 103
Миленче споко,ама и аз сигурно ще се побъркам,ние още не сме падали но едва ли ще ни се размине.
Янита я няма вече май 10на дни.Някой да я е мяркал?
Доре много деликатно трябва да ги напишеш нещата за тея двете побърканите.че там са бремени майчета и е малко ккофти.тя в коя отчетна си я  мяркала тая черил?може и да си написала, изинявай ако не съм разбрала.
качих снимките в албумчето ит моя фотоапарат,и искам да питам кой ме слага на преден план винаги?Сватя Whistlingне дей така че ми е неудобно,другите ще си кажат тая па какъв нарцис е.ако не си ти и ти да ме извиняваш Hug
айде са да видите как трябва да се държите със свекървиищата,мойта щерка от малка знае Mr. Green

и моля да забележите колко много му се услажда на Йойо тиквата Heart Eyes

спирам че пак ме заболя много главата

# 104
Както се казва "Юнак без рани не ходи" То сега се почва с паданията. Дано са само леки и без контузии.

Иве, аз съм учила в "Христо Ботев" , в края на добрите и години. После направо пропадна тая гимназия и сега я тикнаха в 7-мо основно, горе на стадиона  ooooh! . Направо много ме е яд, все пак това си беше моето училище и ми е мъчно, че такава съдба го сполетя.  Преди като минавах от там все си гледах към прозорците на кабинета по биология - класната ни стая, че бях профилирана паралелка, а сега кой знае какво е там. Ама карай, времената се менят.

Честит имен ден на Юлето!   bouquet Всичко най-... от нас с Крис.

Сега си мисля, че Тифани - Черил вероятно ще се регистрира наново под друго име и пак ще мотае хората. Няма начин да се откаже така лесно, то явно се нуждае от поле за изява това "същество". Ако не в този форум, ще си намери друг. Аз се позачетох снощи в постовете на Черил и наистина гледам как си разговаря адекватно в различни теми, дава мнения по най-разнообразни въпроси, пише как било във Франция, тук и там, какви били законите и т.н. Shocked  Направи ми впечатление, че беше писала, че имала една количка, която Тифанито я имала пък преди, ама доста изчанчен модел. И друго - искаше съвет къде да си поправи количката, с която били сега (също последен писък на модата, макар че имали и друга, за щастие), която струвала над 2000 долара всичките части, ама той мъжа и я купил като се родило бебето и не го интересували парите ами я харесал на външен вид. И т.н. простотии  ooooh!  Outta Joint Та замислих се, че има голяма вероятност да са един и същи човек .

Общи условия

Активация на акаунт