Отговори
# 75
  • Sofia
Мили мои, искам да ви поздравя с разказа на Тифани, който окончателно породи съмнения в мен, които Ламтурничето потвърди по виртуозен начин!  hahaha Браво, инспекторе, браво браво!!!!!!! smile3501 newsm62

"Аз само искам да добавя,че понякога най-голямото и страшно препятствие в живота ти те събира с близък човек.Моята история е такава:стана жестока катастрофа в която аз бях доста тежко пострадала,1 седмица в кома.Бъдещия ми съпруг тогава,с когото още не се познавах беше в същата болница заради майка си,тя тогава също беше зле.И така той ме видял още като ме вкарват в болницата и през цялото време се е тревожил за мен,грижил се е за мен докато съм била в кома и т.н. докато в една сутрин не си отворих очите и първото нещо,което видях беше той.Така се запознахме  и така започна всичко"

"Е, къде съм аз, къде сте вие с това бедно въображение!" би попитал един ТВ герой....... Joy Joy Joy

# 76
  • Sofia
И сега да си продължа вече нормално Simple Smile

Юле, честит имен ден! Да ти е живо името и с гордост да го носиш!   bouquet  Hug

Честити месечинки на всички сладурковци! Големи да пораснат и да раздават мноооого усмивки!  Hug Heart Eyes Hug

Моето мишленце точно се събуди и изчезвам на разходка Така смешно беше заспал с проточена млечна лига от устата  hahaha Спи на баща си на мястото на нашето легло, това му е хубавото на носенето на името на тати - единия Венци Маринов, като го няма, другия веднага се намества и замества  Mr. Green

Хубав ден и до после!

# 77
Добър ден "Детективско бюро БГ МАМА ФЕВРУАРКИ! Респект
Тая нощ три часа играхме, ревахме и се приспивахме, в момента нито виждам нито чувам. Ама свиквам вече....
Бяхме на консултация 800 гр отгоре - 8 кг 500 гр, не сме порастнали на см - още 67 см. Биха ни последния пентаксим - не разбра въобще. Всичко е ок. Дадоха ни направление за ортопед, та тези дни и това ще свършим.
Май днес ще ходим по-късничко на разходка, че нещо вече е много късно и сигурно е жега, ако звера обаче почна да мрънка - топло, нетопло  - ние сме навън.
Това от нас- всичко без бой сама си казах, много сте страшни детективи.

# 78
  • София
Добро утро Simple Smile))

Да ви разкажа как си изкарахме снощи с тати и бебе, имахме среща с едни приятели да ги "сватосваме" с татито и решихме да вземем и дребния, пък може и те да се размечтаят, знае ли човек Simple Smile)))), излязохме в 19 часа, едно слънчице, Стаси облечен с гаширизонче с къс ръкав и крачол и чаршафче, че подухваше, ама аз съм хитра и нося една раница с дрехи и одеалца и т.н., че знам че ще захладнее, отидохме в "Джепето" на Славянска и много добре си изкарахме, ама дойде време за папане в 22:00, малкия като се разрева, няма такъв рев, за пръв път ми го прави този номер, баща му го разнася между масите с шишето, друса го, ходиха на една празна маса, ама не, та не, направихме шоу на посетителите и решихме да си ходим, аз си викам, ще го храним вкъщи, да ама го сложих в количката и той се спокои, излязох навън и реших да мина отстрани в едно тунелче, точно пред сексшоп-а (който е ходил в Джепето го знае, няма начин)  и там малкия се успокои, а аз клекнала до количката и държа прословутото шише, всичко си изяде, а аз си викам, малеее, каква антиреклама съм за сексшоп-а сега с това бебе Simple Smile))))), тръгнахме си, дребния с едно елече, все пак захладня, ама трябваше да караме мацката до у тях в Надежда и после до Павлово, доста път си е, тати на отворен прозорец, че се поти и аз какво да правя, завих малчо с една пеленка от онези, които приличат на одеалце, ама са много тънки, закарахме мацката и тъкмо спираме пред входа и аз го пипам дребния, а той целия мокър, ама все едно от ваничката го вадя, а беше с гащеризон, елече и пеленка в 23:00 все пак, сложих една шапка и бързо във входа, дано не съм го разболяла, аз от много грижа, да си го бях оставила по гащеризонче, ама толкова ми бил акъла Simple Smile)))), нищо де, дано поне сме направили едно добро дело с мъжлето Simple Smile)))))

За Тифанито и Черил и аз бях сигурна, че са едно и също лице, сега само ми е интересно дали изобщо е била бременна или просто се чди къде да си губи времето, ако е била, да са й живи и здрави дечицата, ако изобщо няма - то на нея си се пише Simple Smile)))

За срещата, снаха ми преди работеше в една фирма в Пловдив - човешки ресурси и е организирала тийм билдинг там, каза, че не й е харесало особено и каза, че до Банско имало много хубав хотел, някакво "село" беше, ама не помня какво точно, но все пак не разчитам на нейното мнение само, някои от вас са виждали "Здравец" на живо и те ще си кажат, за нас няма значение къде, нашето тати ще е малко зает август, ние и на море планирахме да отидем някой петък, събота и неделя, аз преди това ще остана една седмица в Стара Загора, после оставяме дребния на нашите и отиваме за малко да видим моренцето и си го взимаме на връщане, ама не знам как ще се организираме, тъй като нямаме резервации и конкретни планове за дата, може да го отложим или изтеглим със седмица, заради срещичката, все пак ще го обсъдя на семеен съвет довечера и ще гласувам утре за дата, а идеята на Толо за резервациите е много добра, може и така да го направим Simple Smile

Оооо, Даримка, честита месечинка на малката красавица, да ви е жива и здрава и много послушна и да й се успокоява коремчето, да не я мъчи вече милата душица Simple Smile

Ей, Гери, така като гледам най-карая ще се видим с теб, май и в едно училище сме учили даже, ако правилно са разбрали момчетата де, та да запознаем и героите, само че ние нямаме зъби и сме има-няма 2 кг по-слабички, дано Гошко е благосклонен към нас Simple Smile)))

Инче, приятна разходка и целувки за малкия Венци Маринов, от Стаси голямо  Hug

Веси, давай снимки на столчето, а татито оправя ли се, другата седмица дали ще успеем да се видим Simple Smile))

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 11:34 от iva_angel

# 79
Е няма такъв филм Mr. Greenс това Тифани Joyа сега като се замисля тя май Черил до вчера пишеше,кога са я гепили newsm78
Ламтурниче,браво  newsm20,ти май можеш професията да си смениш Laughing
Фокси,браво за анкетата Hug На мен и 22 и 29 са ми добре...вие решавайте PeaceАма искам докато съм тук да мога да платя без значение на хотела ли директно ..или на някоя от вас.....няма други заподозрени Wink
Има ли някой телефона на Гал..да звъннем да видим как е минала операцията....
Момичета,аз горе долу това превеждам         
FLUORPROPYLMETHYLCYCLOTRISILOXAN
   CYANETHYLTRIMETHOXYSILAN
   SILAN, (3-CHLORPROPYL)TRIMETHOXY
   1,2-BENZISOTHIAZOLIN-3-ON
   2-METHYL-4-ISOTHIAZOLIN-3-ON
   VINYLTRIMETHOXYSILAN
   PHENYLTRIMETHOXYSILAN
   2-(2-HYDROXY-5-TERT-OCTYLPHENYL)-
   TRIMETHYLOLPROPANTRIMETHACRYLAT
   BIS(-TRIMETHOXYSILYLPROPYL)FUMARAT
   4,4'-{(3,3'-DICHLOR-{1,1'-BIPHENYL}
   MERCAPTOPROPYLTRIMETHOXYSILAN
   LITHIUMSTEARAT
   PENTAERYTHRITOL-TETRAACRYLAT
   AZOPIGMENT-
   2-ISOPROPYLTHIOXANTHON
   BIS(ISOPROPYLAMINO)DIMETHYLSILAN
   C.I. Pigment Yellow 055
   HYDROXYMETHYLPHENYLPROPAN-1-ON
   EISENTRICHLORID (ALS FE)
   BLEICHROMAT
   RAFFINIERTES KANDELILLAWACHS-PULVER
   ANTIMONNICKEL-TITANOXID GELB
   KOHLENWASSERSTOFFLÖSEMITTEL
   POLYOXYETHYLENLAURYLETHER
ама 500 броя Shocked
За градината,ние записахме Иво на градина още като бях в 4 месец бремена Naughtyда и сега имаме две места,,,с 99% сигурност

# 80
Сега четох малко от романа на Черил,...на 14 май изгубва близнаците...ама цял ден си пише за мюзик айдалите..направо съм без думи Close

# 81
Ей, Гери, така като гледам най-карая ще се видим с теб, май и в едно училище сме учили даже, ако правилно са разбрали момчетата де, та да запознаем и героите, само че ние нямаме зъби и сме има-няма 2 кг по-слабички, дано Гошко е благосклонен към нас Simple Smile)))

Иве, аз съм учила в Руската (в Максим Горки) випуск 2000 г. Ааа, Гошко е много добричък пред непознати, само усмивки раздава, магариите ги прави у нас  Joy 

# 82
  • София

Иве, аз съм учила в Руската (в Максим Горки) випуск 2000 г. Ааа, Гошко е много добричък пред непознати, само усмивки раздава, магариите ги прави у нас  Joy 

Ей, Гери, значи са се пообъркали, ама не съвсем, поне сме учили в една сграда, аз учих в "Ромен Ролан", випуск 2003, ти изпусна кавгите, ама голямо шоу беше, една година учихме в Железник, а вашето училище в "Христо Ботев", а после нашето ръководство си искаше сградата и в крайна сметка сега вашата сграда е на "Христо Ботев"сградата, а те кой знае къде са се изместили, абе, лудница, ааа и нашата учителка по философия ви стана директора, страшен човек е и въпреки, че идва от нашето училище с всички сили търсеше справедливостта за вашето, ама кой крив, кой прав, вече няма значение, уредиха въпроса уж Simple Smile))))

А за Гошко супер и Стаси е така, само се усмихва, ще си допаднат двамата, направо ги оставяме да си играят и на биричка Simple Smile))))

# 83
Сестра ми учи в Ромен Ролан, ама тя е випуск 1996, затова може да са се пообъркали  Peace Знам, че имаше някакви истерии покрай училищата, ама аз вече бях във Варна, те винаги са били на контра двете училища  Simple Smile

# 84
ЮЛИЯ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

МОЖЕ ДА Е НЯКОЯ ВЪРЛА ФЕНКА НА ДЪРЗОСТ И КРАСОТА Mr. Green

Ками, личи ти, че не гледаш Дързост и красота. Там въображението е дефицитна стока  Twisted Evil

# 85
  • София
Хехе, мдааа, кой е по-по-най Simple Smile)))

Аааа, като казах "по-по-най", какво ще кажете момичета за това предаване, бихте ли си завели детето да участва? На мен ми харесва като идея, но само ако детето пожелае само, а не той да се дърпа, а аз да го карам насила, защото на мен ми е интерсно, но ме притеснява фактът, че ако не спечели (което е доста по-вероятно от обратното, все пак много деца се явяват), ше му стане гадно и ще загуби самочвствие, аз не искам да расте с мисълта, че е най-добър във всичко, ама все пак не е ли малко тежко за едно детенце на 3-4-5 години да осъзнава това по такъв начин...абе замисляла съм се и генерално по въпроса, не само за предаването, та ми е интересно и вие какво мислите?

# 86
ЮЛИЯ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

МОЖЕ ДА Е НЯКОЯ ВЪРЛА ФЕНКА НА ДЪРЗОСТ И КРАСОТА Mr. Green

Ками, личи ти, че не гледаш Дързост и красота. Там въображението е дефицитна стока  Twisted Evil

хахаха, аз друго имах предвид...нали девойката в долари пазари и в някакъв басейн плувал мъжа  Joy Joy Joy

# 87
Ей, колко мъка има  по тоя свят, Боже...... Аз снощи вместо да спя, взех да попрочета малко старите постове на нашата американска приятелка - направо е страшно, аз съм сигурна, че е болна и си вярва. Ама това с близнацитеееее  #2gunfire #Cussing out вече си е злоупотреба с чувствата и емоциите на хората,  още повече това са БРЕМЕННИ ЖЕНИ в отчетната тема!!!!!!!

Айде стига сме  се занимавали с глупости, да се радваме на хубавия си живот и прекрасните си деца  Hug

Честит имен ден на всички именници

Хайде да попиянстваме виртуално  Joy

Аз да се похваля - понеже снощи посред нощ в поста си мечтаех за спящо дете като на Хамелиоче - Мишо се разбуди за малко в 3:30, пи малко чай и заспа веднага. яде чак в 6 и спа до 9 и нещо  #Crazy Голям кеф, ако може по-често да се случва...

Хубав ден ви желая   bouquet

# 88
  • София
Много гадно. Трябва да влезем в отчетната и да им обясним, че не е имало никакви близнаци. #2gunfire Sick

# 89
Eй, кога успяхте да изпишете 6 страници  #Crazy !
Гал, стискаме палци за операцията на мъника, дано мине по вода!
Атмосферче, аз вчера си помислих, че си дала на ЙоЙо пюрето, подправено с мед и сметана и  Shocked се шокирах, ама снощи препрочитах някои неща и видях, че съм чела-недочела  hahaha.
naiema, Белослава както винаги е красавица! Аз реших да покажа снимката , която си пуснала на нашия малчо, ама той будаличката не можа да се ориентира какво да гледа.

Връщам се да чета назад. М/у другото The BIG T последния път наистина писа като гост и аз сега се сещам. Странна работа.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт