Отговори
# 120
Браво! В Декеврийската тема сме само Февруарки на клона. Laughing
Мисля, че Черил пишеше в нова отчетна, може би трябва да постнеш това и там.

# 121
  • София
Пък какъв сън сънувах снощи, че Черил- Тифани е онази моя позната, за която ви разказвах вчера и е решила да ми отмъсти и ме преследва. За малко да се откажа да съобщя за Черил.

Joy Joy Joy

Деси, в коя?

# 122
Браво Доре  Hug

А сега ако искате да сложим нова парола на албума със снимките и на файла с личните данни
Дааа искам  Peace

# 123
  • София
Да бе, добра идея!

Слагам нова парола на файла с личните данни. Ще я пратя на една мама, тя да предаде нататък.

# 124
  • София
О Деска добре че се сети.
Доре браво
Момичета моите данни ги няма там как мога да ги добавя?

# 125
за косата-не ми е вече толкова гъста ама аз я съсипах сама.Преди няколко теми пак я подхванахте темата за косопада,и аз ви писах ЧЕСЪН му е майката Peaceнай добре става режете скелидката на 2 и мажете скалпа,завивате главата сплик и така 2 часа.мирише но само докато е мокра косата.вярвайте ми от опит знам нищо друго не е така ефикасно както чесънчето Mr. Green
за главоболието сега пих един нурофен че не мога повече  ,почна като бяха лошите дни с облаците и мислех че е от това,меря си кръвнто много събирам границите аз попринцип съм с ниско.миналата година на пролет бях пак така,ходих на доктор и ми казаха синозит,да ама аз нямам никакви секрети а той не е ли придружен със сополки.незнам ще отида пак другата седмица като е детето на консултация,че така и така ни е една докторката.
ЮЛЕ честит имен ден,бъди жива и здрава и с гордост да си носиш името  bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА БЕБОЦИТЕ ДНЕС Two Hearts
И аз започнах от вчера със картоф,много му се мръщи и ми се нерви на мен че не и давам цицата,днес направо истеряса та първо дадох да суче и после няколко лъжички пюре.снимки после като се прибера в нас че са на моя лаптоп.
мойте лъжички са като на К.пенкова.днес купих дозаторче за АМ на една фирма baby FARLIN иамт много готини неща и столче си харесах,аз не я бях срещала досега не че много се заглеждам де.дозаторчетата си ги купих за по нататък,по големи са от авентските и струват 6лева.сега ще поровя в сайта на фирмата да разгледам какво имат още.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора Crazy Crazy Crazy

# 126
И ние сме от отбора на вече падалите. Идвата пъти детето рева по-вече от моята реакция, отколкото от болка Embarassed.Няколко дни след това се чуствах като най -ужасната майка на света.Не знам как ще свиквам да не извиквам от уплаха и да не се затичвам към него при всяко падане , когато проходи и паданията ще са по- чести.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
Мале ,какви разкрития има само около голямото Т и Ч.За първи път се сблъсквам с подобни извратеняци в интернет.Какъв болен мозък трябва да имаш ,че да измислиш история как децата ти умират и да искаш съчуствие от хора, които наистина са преживели такава трагедия.Ако ми е пред очите тази , просто... #2gunfire bash box #Sniper

# 127
  • София
То при декемврийките има повече от нас  Party

# 128
Така е, но те не са много впечатлени и изненадани каточе ли  newsm78
Абе да са живи и здрави, ние нашата работа си я свършихме.

# 129
  • София
Деси, коя е другата тема?

# 130
  • София
Добър ден и от нас  Simple Smile

За Тифанито и аз съм просто  Joy и в същото време се чудя и ме хваща шубето как може да има толкова луди.Вярно,че ме дразнеше с непрестанната си показност и я мислех за леко чалната да кърми и да е бременна в момента, но не се бях замисляла,че може да лъже,а и си признавам,че доста от постовете и изобщо не четях,не съм завиждала просто не ми беше симпатична.

Иве
, мъжът ми е по-добре,но си е вкъщи болнични и се възползва да си почине,а на мен не ми се иска да го оставям сам и сме по цял ден тримата с детето,но другата седмица ако искаш ще се радвам много да се видим. Четох за Джепето и бебо,смело да го заведете на ресторант  Simple Smile То и ние на морето заведохме Ники и душата спа през цялото време,а като тръгна да се буди към 23 си тръгнахме набързо  Simple Smile

Ето ни в новата придобивка с новата купичка на главата и стара лъжичка в ръка  Simple Smile

А сега малко да се позабавляваме,това е моя юнак,който от малък се образова по разни интересни въпроси като птичките и пчеличките  Mr. Green

И да не забравя, днес ходихме на консултация Ники е качил 800гр. за един месец и вече е 7800  Simple Smile Лекарката каза,че ако не успея да заменя нощното хранене с вода да не го насилвам,а да си му давам да папка, продължаваме с пюренца като ме посъветва да му давам всякакви сезонни плодове и зеленчуци,докато ги има на пазара,каза да му купувам кайсии и праскови и да беля мъхестата част,а после да ги смачквам и да му давам,та от днес почваме яко папане на плодове и зеленчуци. Започваме и през ден по четвърт жълтък.
За моите оплаквания се притесни и ме прати на пълна кръвна картина,утре ще ходя, да видим дали е нисък хемоглобин или какво.
След консултацията отидохме до ортопедията в Горна баня. Там беше УЖАСНО.Влизаме с колата 2лв. вход,ама аз да не отивам на платен паркинг?  #Cussing out После вътре чакаме сто бебета в едно кордорче,влизаме и се оказва,че въпреки направлението трябва да платим 18лв. Защо, защото направлението било за преглед, а 18лв. струвал ехографа, ама чакайте малко ако не го гледат на ехограф как го преглеждат пипат му само краката така ли.Луди хора  #2gunfire И ми вика лекаря ако сме искали да си вземем ново направление и за ехограф и какво после пак да чакам 2 часа с бебо  #Crazy Идиоти,как може това са бебета,а те.В последствие майка ми ми каза,че едно време изобщо не са ги гледали децата на ехограф,само ако имало нещо притеснително,ама сега гледат да ти съберат парите навсякъде.
Та ако някой не е ходил и смята да ходи на ортопед там, да си поиска от личната лекарка изрично и направление за ехограф.

# 131
Хахаха,много сме забавни,как сме се насъбрали при декемврийките да им гледаме реакциите,а те..нищо.Може би не са я почувствали тогава толкова близка още,понеже е било в началото и тамън са се опознавали,докато при нас Тифчето си изкара докрай.
Алхимиче,помня го това за чесъна,тогава отказах,ама сега няма накъде и ще опитвам.
Нали ще се възтанови косата по натам???
И какъв е този дозатор за мляко? EmbarassedЯ ме светнете  Peace

# 132
  • пак там
Момичета, кое от бебочетата беше с обрив? И какво му казаха докторите?

Че Енчо май кара някакъв вирус - 3 дни с висока температура, а от вчера и с обрив. Педи каза, че е вирус, ама все пак да се консултирам и с препатилите...

# 133
  • Sofia
Браво, Доре! Добре си го написала!  smile3501
Браво и на Деси, че се сети за паролите!  Hug

Те, декемврийките предполагам довечера ще се разщъкат из форума и ще има  Shocked

Да ви питам сега коя от вас е захранила с карфиол вече и с нещо различно от ХИП. Че днес на Венци реших да му дам пюренце на Хип с карфиол и картоф и детето, горкото, за пръв път имаше позиви за повръщане като голям човек Sad Нали знаете, като ви е гадно от храна как точите врат и аха да повърнете. Е, същото беше! #Crazy Милото, толкова ми стана смешно и жално  Tired
И сега искам да му дам карфиол, защото го има навсякъде в смес от зеленчуци, ама се чудя какво пюре да взема. А това на Хип наистина е ОТВРАТИТЕЛНО!!! И на вкус и на мирис. За майките опитали пюрето на Сампер от картоф - 1000 пъти по-гадно е!!! Sick

Миме, на Фарлин и аз имам тези контейнерчета и са много удобни, обаче имам и един термос, който е пълен боклук! Водата е топла в него има-няма 1 час  #2gunfire Така че, внимавай с техните продукти, имай си едно на ум, че са тайвански все пак... Wink

Рися, стискам палци бързо да ви мине! Ам какъв е този вирус с обрив? Или е от температурата? Милото детенце  Hug Hug Hug

Тони, ама много хубава шапка имате  Joy hahaha Много е сладък и голям талисманчо-сладуранчо! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 16:30 от cutesmallcat

# 134

И какъв е този дозатор за мляко? EmbarassedЯ ме светнете  Peace[/size][/size]
Кутийка в която си съхраняваш няколко дози АМ  Peace сети ли се или да покажа?
Коте при нас беше такава реакцията от пюрето спанак картоф и сметана пак на Хип. Според мен причината беше не само във вкуса ами и това че е доста гъстичко. Аз го разредих с 30мл. АМ и си го апнахме. Не знам колко е гъсто това с карфиола но, ако искаш пробвай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт