Отговори
# 180
Фокси,сега видях че на сайта го има същото,но по-височко и е 47 лв.Сигурно то е било изложено в Пикадили.

# 181
  • Пловдив
В Пикадили детски столчета ли продават  newsm78.Аз не съм виждала

# 182
При нас Хиполенда се намира в самото Пикадили

# 183
Фокси,погледни и тук http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06/ аз имам един бонус  или валчер или там както се казва от 5 евро ще ти дам кода ако искаш да поръчваш.

# 184
Еее,тогава направо в Хиполенд трябва да отида...

# 185
  • Пловдив
Ааааа Наема при нас не е така.Добре,че се уточнихме

Хиполенда си е отделен магазин.

Двете Пикадилита също са си самостоятелни магазини т.е в тях няма други магазини.

Фокси,ще се юрваме към Хипото.Така като го гледам столчето ми прилича на това във Вис Виталиса,но там е 70 кинта.Но те са си скъпари и за тях е нормално

# 186
Фокси наистина алтернатива е кошницата за кола ако имате. И ние там е храним за сега, понеже имаме столче подобно на това което си показала - съвсем обикновено, но е все още малка за него. Та докато се побираме в кошницата там ще сме, а после направо превземаме на кака стола. Сега има много по-хубави, но ми се струва излишно да се харчат пари за второ столче, при условие че имаме едно което не се ползва. Верно че е по-обикновен модел, но пак ще свърши работа, а и до колкото знам му няма нищо.

Може ли и на мен паролка моля  Peace Heart Eyes

# 187
Фокси

Алтернатива на столчето за хранене е седалка,която се закрепя за масата.Заема доста по-малко място и не се чудиш после какво да го правиш.Незнам дали се сещате за какво говоря?Ако намеря снимка,ще пусна
На мен ми подариха това:

Закрепя се на стол.

# 188
Фокси,погледни и тук http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06/ аз имам един бонус  или валчер или там както се казва от 5 евро ще ти дам кода ако искаш да поръчваш.

Еее,Деси,ми аз харесах ,ама доставката до БГ колко е? Лошото е,че столчетата са прекалено големи,за да ги донесеш ти.Иначе щеше да стане перфектно...

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.05/1896044
Това харесах...Их,значиии...много ме е яд...

# 189
Еее,тогава направо в Хиполенд трябва да отида...
В Пикадили няма ли?Аз си мислех,че навсякъде са еднакви.Ако няма вътре трябва да отидеш до детския магазин наистина.

# 190
  • Пловдив
Наема,няма нищо в нашите Пикадилита т.е детски стоки де.Но явно навсякъде е различно

iri_is ,вашето също е хубаво и компактно

# 191
Фокси,това което си харесала мила е само гумената възглавничка Sad

# 192
Ние започваме да се захранваме от понеделник, обаче ми се струва, че столчето скоро няма да го използваме  Simple Smile

# 193
Фокси,това което си харесала мила е само гумената възглавничка Sad

Е ми ето..тъпигьоз съм си  и тва е...Като не разбирам грам немски къде съм тръгнала да разглеждам..... ooooh!

# 194
леле при слави е една от най любимите ми певици черпя ви тя пее в момента

Общи условия

Активация на акаунт