Отговори
# 195
леле при слави е една от най любимите ми певици черпя ви тя пее в момента

Еее,пък на мен тая песен ми е една от любимите БГ песни...

# 196
k.penkova,  Hug
И ние имаме столче за хранене от Гого, което е по-обикновено и е за по-голямо дете. Не съм го погледнала още в какво състояние е, понеже е командировано на вилата, но може и ние да спестиме някой лев.
А за месните пюрете ще ми отговори ли някой, че съм в чуденка

# 197
k.penkova,  Hug
И ние имаме столче за хранене от Гого, което е по-обикновено и е за по-голямо дете. Не съм го погледнала още в какво състояние е, понеже е командировано на вилата, но може и ние да спестиме някой лев.

Аз месни още не давам.В момента сме на зеленчуково и плодово.Месни смятам да давам след 6 месец..ама и аз незнам защо..така реших..нека първо да им свикнат стомахчетата с тия пюрета,пък после другите...

# 198

Абе ще ми се да ти отговоря ама ние все още сме вегетарианци  Laughing

# 199
  • София
Месните след 6 месец и май през ден.
Аз пак за плодовите-КОГА?

# 200
Аз местни не давам още.Плодови давам сутрин и следобед между храненията по половин бурканче.От днес започнах зеленчуковото на обед и ще гледам след седмица да съм заместила цялото хранене.

# 201

Да , така е. Когато се въведе месно пюре се редува един ден само зеленчуково на следващия месно и т.н.

Момичета за срещата аз предлагам така. След като повечето гласуват и се спрем на конкретна дата, да се преброим отново. Тогава някой да звънне в хотела и да пита за тази дата с колко места разполагат. Ако има повечко от това, което ни е необходимо, може да ги помолим да ни запазят еди колко си места за 2-3 дни, докато всеки се обади и потвърди, че е за срещата на бг-мамма. Не знам дали ми схванахте мисъллта.

Но в противен случай рискуваме в този отпускарски сезон да няма достаъчно места, а да има желаещи.

# 202
Аз пак за плодовите-КОГА?

Ларичка,при нас схемата е такава:
към 8ч.-160мл. АМ
към 12ч.-90гр. зел. пюре + 80мл. АМ
към 16ч.-50гр. пл. пюре + 120мл. АМ
към 20ч.-60гр.каша + 120мл. АМ
към 1ч.- 160мл. АМ

Ако случайно се събудят бръмбарите към 5-6 сутринта им давам по около 120-130мл. АМ,но напоследък,от както почнахме кашите се будят чак към 8-9ч.
Понякога и плодовото пюре следобед е повече като искат да хапнат повече,но тогава намалям млякото...

# 203
  • Sofia
Деси, съгласна съм! Аз ще се обадя и ще преговарям, само да имам някаква по-точна бройка.
Лара, аз доколкото знам, плодовото пюре не замества хранене. Нашата педи ми каза да давам плодово между храненията, ей така, за десерт и разкош Simple Smile

И аз още месни не давам. Абе аз карфиол не давам, та месо ли! Joy hahaha

Имам въпрос към морските мами - сега се зачудих на морето каква вода да преварявам? newsm78 Розов Девин ли, от чешмата ли...? Вие как процедирате, че нали не се пие по морето водата...
Егати чуденката ми е newsm78 newsm78

# 204
Инче,ми то плодовото пюре не замества хранене,ама аз като давам плодово и бебоците почти никога не искат мляко.Затова им намалих и мл. на млякото след плодовото пюре...

Сега ще направя отделна темичка и в нея предлагам да се записват САМО мамите,които ЩЕ дойдат + бройката на членове от семейството...Съгласни ли сте?
И няма да е зле като крайна дата на записване да сложим примерно датата 30 август /ако не и по-рано/...

# 205
Вержи бях сигурна че и ти я харесваш,не питай от къде,звездите ми го говорят Crazyаз като ти видях за първи път снимката веднага си помислих за Тони тя е човек с огромна любов към света и хората,каквато си и ти Hugнавремето тя пишеше някои текстове на каризма с галя даже живяха заедно и знам от достоверен източник че тея двамата са и откраднали текста на "колко ми липсва...."от тогава вече не са приятели,разбираемо.ох отплеснах се ама толкова да я обичам и незнам защо така аз даже не съм кой знае каква меломанка Heart Eyes

Сега ще направя отделна темичка и в нея предлагам да се записват САМО мамите,които ЩЕ дойдат + бройката на членове от семейството...Съгласни ли сте?

да да

# 206
Вержи бях сигурна че и ти я харесваш,не питай от къде,звездите ми го говорят Crazyаз като ти видях за първи път снимката веднага си помислих за Тони тя е човек с огромна любов към света и хората,каквато си и ти Hugнавремето тя пишеше някои текстове на каризма с галя даже живяха заедно и знам от достоверен източник че тея двамата са и откраднали текста на "колко ми липсва...."от тогава вече не са приятели,разбираемо.ох отплеснах се ама толкова да я обичам и незнам защо така аз даже не съм кой знае каква меломанка Heart Eyes

А знаеш ли ,че като чух за пръв път "колко ми липсваш" разбрах,че точно това е моята песен..И досега като я слушам си рева..не че има за какво..просто ме разчувства много...толкова е истинска...

# 207
Коте, аз съм на принципа никаква вода от чешмата  Naughty Миналото лято беше свършила мин. вода в къщи и аз посред нощ кво да правя изпих една чаша от чешмата. След час имаше  Sick Та от тогава вода от чешмата не!

Мерси за отговорите момичета. Аз досега съм давала 2 пъти месно пюре по съвет на педиатърката. Ние нали сме най-малките тук, та се чуди вече как да я накараме да качи малко килца.

А за плодовите пюрета - аз до колкото знам плодовия сок не замества хранене, не плодовото пюре, ама може и да бъркам, незнам. Аз още не съм давала, само малко диня да цока.

# 208
Ето темичката,която предложих да направя....Ако нещо не ви кефи,кажете ми да я трия...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413346.new#new

# 209
Fоxy нека само крайният срок да е 30-ти юли  Wink

Нека уточним датата и в понеделник пусни другата тема. Все пак повече хора да могат да гласуват. А когато се заяви дата ще стане ясно и кой ще дойде.

Инче вземи си ТорнСпринг и не го мисли. Даваш 90ст. за литър и половина. Аз докато бяхме на Банско така процедирах, а на Йоан нищо му няма.

Розов Девин също е пил ама преварен, незнам защо, но им нямам доверие.

Нали ви обяснявах, че има авария и сме без вода от време на време. Та снощи не мога да си намеря никъде ТорнСпринг, да има за спешни случай и в аптеката само Хип. Взимаме водата и момичето като ми каза 4 лева. Е, щях да припадна.

Хайде лека, че моя ранобудник утре ще е рано-рано готов за игра.

Утре ще гледам две бебета, дано се справя и видя какво е с близнаци. Второто бебе е племеника с 9 дни по-голям от Йоан.

Общи условия

Активация на акаунт