Отговори
# 210
нещо смешно от снощи,прибира се баш-алхимиков и аз от вратата за краката,бла бка кога най-накрая ще се научиш да къпеш сам детето да ме отменяш за 30мин да мога да сложа вечерята и да ни остава повече време за нас двамата.той ме гледа слуша и ми вика дай детето,да ама не аз вече я бях изкъпала и той се врътна и отиде в банята след 10мин ме вика от там. и понеже не бях оправила ваничката вижте моля ви какво правеше.Учел се бил за да можел от утре той да го прави,какво съм си била мислела че едно дете ли не може да изкъпе hahaha

# 211
[img] [/http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13575039img]

# 212
нещо смешно от снощи,прибира се баш-алхимиков и аз от вратата за краката,бла бка кога най-накрая ще се научиш да къпеш сам детето да ме отменяш за 30мин да мога да сложа вечерята и да ни остава повече време за нас двамата.той ме гледа слуша и ми вика дай детето,да ама не аз вече я бях изкъпала и той се врътна и отиде в банята след 10мин ме вика от там. и понеже не бях оправила ваничката вижте моля ви какво правеше.Учел се бил за да можел от утре той да го прави,какво съм си била мислела че едно дете ли не може да изкъпе hahaha

Joy ахахахахааааааа  Joy Joy Joy

# 213

smile3532 smile3501

Нашия тати си ги къпе и двамата сам под душа..Големи мъже станахме вече..под душа се къпем....

Момичета,линкове за трите анкети за място,дата и записване за националната среща можете да намерите най-отдолу на първа страничка...

# 214
Коте,на Белослава не смея да давам вода от чешмата.При нас като я налееш в чаша и я оставиш да се утаи и по дъното и ще има пясък.Това май е само в наше село,ама все пак не и я давам.От раждането сме на розов Девин без да изваряваме.Аз обаче локам звраво пясъчната вода,че не обичам минерална  Laughing и понеже имах песъчинки в бъбреците и камъни в жлъчката все се шегувах,че от това ще е.Направо съм си за Калгон за премахване на котлен къмък Joy

# 215
# 216
Какво може да ми кажете за брашното което се добавя в млякото? Това говори ли ви нещо?
 Joy Алхимиче кажи му на Баш алхимика че Мая за разлика от патката се врътка и шава да не остане учуден после  hahaha

# 217
  • Sofia
Мимееее, щури сте цялото семейство Мейзга! Майчето ще му стопи лагерите на моя кротушко  hahaha hahaha hahaha

Благодаря за отговорите, момичета!

Лека нощ, отивам да нанкам! Hug

# 218
Какво може да ми кажете за брашното което се добавя в млякото? Това говори ли ви нещо?
За оризово брашно ли става въпрос или за нещо друго?

# 219
Ей, браво на баш-Алхимика! Много ли се беше оакало патето, че толкова грижливо му мие дупЕто? Laughing
Фокси, не се кахъри, бе, душа! И преди съм казвала- деца се гледат и с много, и с малко пари, но задължително с любов. И на нас не ни достигат за много неща- и какво от това?! Е, няма да има столче от 300 лева, лъжички от 20 лв. и дизайнерски лигавник, ама и двете ще го преживеем. Wink
Коте, на малката още вода не давам, но на каката започнах да давам на 6 месеца и никога не съм преварявала. Давах розов Девин, Преподобна Стойна и Предела (преди 4 години тези препоръчваха за кърмачета). После си купихме кана Брита и започнах да давам от нея, отново без да преварявам.  Никога не е имала проблеми.

# 220
За оризово брашно ли става въпрос или за нещо друго?
Де да знаех и аз  newsm78 става въпрос за нещото което се слага в АМ за да стане по засищащо. Едно време на кака Зори на тая възраст вечер и давах мляко с бисквита ама сега нали са други времена...

# 221
И аз не съм давала още месно пюре ще е след 6 м.
Дамян от около месец има като обрив на бузката, който изчезва като го мажа с Фусидин и се появява като спра.Та днес ходихме на кожен и ни дадоха диагноза атопичен дермит  Shocked, Който бил на генетична основа -баба ми е с алергия.Та вече ще се мацонтим със специална козметика , която не ме питайте как ще намирам у наше село.
К. Пенкова  newsm78 дай по-вече инфо.

# 222
На мен пък една позната ми даваше акъли да запържвам брашно и масло и така да му го давам като кашичка  Confused.Като споменах за това на майка ми и тя ми каза че и на нас е давала така, а аз се чудя защо сега съм "пухкава" Joy

# 223
Здравейте мили детективки   bouquet

Мислех да чета и после да пиша ама вие сте писали, че писали и вече стана утре  Tired А исках да честит ямесечинките на РАДОСЛАВА,ПЕТЪР, НИКА,ВИКТОР,МАРТИН,ГАНЧО И ВЕЛИЗАР ама ще е лекинко на патерица  Wink

Както и на днешните Деница, Ралица, Свилен, Никола, Георги, Владимир

Ние днес ходихме на Калиакра ето малко снимчици  Grinning

А тези са от Камен бряг

Ще пиша друго като ви прочета , че съм още на 9та страничка  ooooh!

# 224
  • София
Да, да, да, искам и аз да слагам каша, бисквити или каквото и да е вечер! Като Фокси! И направо остатъка ще го дояждам... Ще се разорииииииииммм! Tada

Общи условия

Активация на акаунт