За проходилките.Отричат ли ги?

• 4 326
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,

аз съм против, имайки предвид ефекта след тях. Децата свикнаха да се засилват с тялото напред и помислиха, че така и се ходи. Трябваше им малко време да се ориентират в точната поза на тялото извън проходилката. Иначе най-доволна останах от кошарата. Направихме я 1,60 м на 1,70м и там наистина проходиха нормално.

# 31
Аз с едно бебе ще взимам проходилка,камо ли ако са две   Mr. Green, Голямо удобство и според мене не вреди повече от слингове и кенгурута

# 32
Аз не съм против проходилките и дъщеря ми имаше, но когато момчетата прохождаха бях чела, че лазено е много полезно, заздравява мускулите на гръба, които пък били важни за ходенето и така и не им взех. Направо са си излишен разход.

# 33
Абе,излишен-излишен, ама ако всичко чака тебе , и си 24 часа сама с децата.....Поне докато не са проходили и да се засилват-перфектна работа вършат за 15тина минути  Peace

# 34
Да, Mamagemelar, тук е момента да уточня, че в тяхната стая има 2 легла, мека мебел и играчки, обезопасено е и просто няма какво да пипат и да трошат. Пусках ги да лазят....и кой колкото може и докъдето стигне, а аз в това време си върша работата и ги слушам с бейбифон. Много ми беше удобно и спокойно, но сега вече са като акробати и всички сме на нокти.

# 35
ми вси4ко мен 4ака6е, няма баби, няма лели, 4е мьжа ми не е помагал и пак проходилки не вzех, 6тото моята умора не е довод да вредя на децата си

# 36
не смятам,че съм вредила на децата си ,доставяйки им малко удоволствие,а на мен малко свобода  Peace - те не са били никога спокойни деца ,които да стоят сами дори и 5 минути, а аз не съм мъченица  Mr. Green
поредното модно залитане ,както с всичко останало- всяка крайност си има привърженици ,както и експериментатори на всичко ново  Peace
споменала съм по-напред в темата,че в момента,когато се научиха да стигат земята и да се засилват-отказах се от тях! Peace

# 37
Aми да,права е  Mamagemelar ,Днешните педиатри незнаят и те за какво ги отричат проходилките?Като го попитам казва само :"Не е желателно"-ама за какво бе човек??? newsm78 Децата,които са прохождали досега с проходилки нито имат криви крака,нити не могат да ходят. Mr. Green
Ами те и залъгалките отричат,но представяте ли си ако ги нямаше..... #Crazy

# 38
Глупости говорите! А и защо тоя сарказъм-знаете ли ме ?познавате ли ме?
Никъде не съм казала ,че´´ Днешните педиатри незнаят и те за какво ги отричат проходилките´´, а и какво може да има общо с прохождането един педиатър-виж ,ако беше казала ортопед-друго щеше да е!
Не знам, дали сте имали проблеми,дано да не сте, но ие имахме-едната беше с луксация,която овладяхме и избегнахме излизането на ябълката-крачето си оформи костта в мястото.
Не знам ,дали сте посещавали ортопед толкова често,колкото аз, че да сте компетентни, или  вадите доводите си,само заради модата да се отрича това или онова?
Четете ,бе хора! Казах вече, че децата стояха в проходилките докато не можеха да ходят -от към 9.5-10 м./вече не помня/, а това  е равно на висене в ръцете ми,или бънджи,или както искате го сравнявайте  Peace

# 39
Глупости говорите! А и защо тоя сарказъм-знаете ли ме ?познавате ли ме?
Никъде не съм казала ,че´´ Днешните педиатри незнаят и те за какво ги отричат проходилките´´, а и какво може да има общо с прохождането един педиатър-виж ,ако беше казала ортопед-друго щеше да е!
Не знам, дали сте имали проблеми,дано да не сте, но ие имахме-едната беше с луксация,която овладяхме и избегнахме излизането на ябълката-крачето си оформи костта в мястото.
Не знам ,дали сте посещавали ортопед толкова често,колкото аз, че да сте компетентни, или  вадите доводите си,само заради модата да се отрича това или онова?
Четете ,бе хора! Казах вече, че децата стояха в проходилките докато не можеха да ходят -от към 9.5-10 м./вече не помня/, а това  е равно на висене в ръцете ми,или бънджи,или както искате го сравнявайте  Peace
Мила това са моите мнения.Аз изтъквам мнението ти,че наистина не си навредила на децата си за 5 мин в проходилка.От там нататък ти си знаеш. Леле много бързо се афектирате.... Thinking

# 40
Twiny  Peace  -била съм  уморена вече ,не съм разбрала  Embarassed! Видя ли в колко  часа съм писала? -нищо ,че съм с 2 часа назад от Бг  Wink

# 41
Да права си Mamagemelar ,Доста е късничко било,но без значение е това.Видях малките ладурани,много са ти хубавки.Да са ти живи и здрави.Ако бехме по-големки моите синове да си ги вземехме за снахи. Hug
Но то пък не пречи,нали?
Пу Пу-големки кукли са.  smile3501
Погледни: http://picasaweb.google.bg/home

# 42
Да права си Mamagemelar ,Доста е късничко било,но без значение е това.Видях малките ладурани,много са ти хубавки.Да са ти живи и здрави.Ако бехме по-големки моите синове да си ги вземехме за снахи. Hug
Но то пък не пречи,нали?
Пу Пу-големки кукли са.  smile3501
Погледни: http://picasaweb.google.bg/home

Айде, стана работата  Joy

# 43
 Joy   Joy
Twiny ,поправи линка ,че нищо не излиза  Peace

# 44
И нашият ортопед забрани да ползваме проходилка. Това се случи още преди 7г., когато водих за консултация голямата ми дъщеря.
Същото се повтори и при малката. Уолкърите са по-добрият вариант.

Общи условия

Активация на акаунт