Марги, мила лека бременност ти желая. И накрая едно живо и здраво бебче
Целувки от Коко на Дея и дано започне да хапва и да не те ядосва
че и братчето ще е кисело и ревливо после
Поли, мъжът ти ме разби
Рече и отсече - 20см. е
Дано ако летите всичко да е наред
А притесненията ти за Цар Иван явно са напразни, я виж как добре се е чувствал.savina много сладка снимка
Пусни повече 
За фонтанелата - нямам представа че не пипам там, но мисля че се е затворила.
За яденето - Коко си е яшен и до сега не съм имала проблем, освен в големите жеги. Но тогава на кой му се яде, ааа и когато му се е доспало на обяд не мога да го нахраня и му давам мляко.
АМ пие още , но само вечер.
Деситка пусни снимки от морето.
Диди честито и на теб.Успешно следване
Възхищавам ти се
Рони голямо премеждие сте имали с Алито
Целувки от нас
И искам снимки, от мнооооого време не съм си виждала любимката. Сигурно много е пораснала. Ще следя дали ще пуснеш 
Иначе Коко е станал невъзможен. Не се спира, само лудее и се сърди. Хапе се и се бие. Понякога посяга на децата
Ужас
С памперс сме само когато спим. От може би две седмици (да не кажа и повече) и на разходка излизаме без памперс. Не си казва, но стиска и чака да го поканя. Преди перех по 5-6 чифта гащи на ден, сега ако ми се случи на 2 дни един път да не го хвана. Пишка прав
а гърнето не го понася. Незнам защо , но много намрази гърнето. Преди не плачеше така от него, сега немога да го накарам да седна в него. С акането незнам как ще го караме, добре че ака сутрин и не му свалям памперса до като не се изака, а ако е много пълен му слагам едни Чико гащи (такива като от мушама) и като се изака тогава обуваме слипчета.Надявам се да се записвам по често
Ето малко снимки и от нас
http://cveteelina.snimka.bg/family/pak-decata.379752
П.П. То дълго станало бе. От много време не съм пускала такъв голям пост.
...

Както вчера, така и днес - не е плакал нито секунда, играл е и е местил 12 литрови бутилки с минерална вода - за ужас на лелките