Весел презник с много подаръци му желая!!!

Честит рожден ден и на Любабел!
Всичко най-най хубаво и за теб!!!

Пърли
с теб сме!!!Ох и на мен тази София ми е трън в очите... нашите не можаха да се преместят някъде по морето...
Всичко ще мине!

Желая им бързо да оздравяват!
Ако имах възможност бих купила някоя в близко село и лека полека бих ремонтирала по мой вкус
, но това са само мечти от Ариана и едва ли ще стане. Не че в момента съм много зле, живея в къща с две стаи, кухня и коридор, но имам малко дворче с циментирана площадка и пак няма къде да засадя едно цвете.
Мъжо е замислил да пробива дупка в цимента и да сади астма. Аз го карам и да ми направи малка градинка, но кога ще стане не знам с тая негова работа без почивен ден. 
, само внимавайте какво си пожелавате
Майка ми и баща ми си купиха къща на 15км от Стара Загора, за да избягат от шума на града. Мислеха да продават апартамента. Сега като наближава да се нанасят мислят да използват къщата за уикендите само, тъй като в селото нямат обхват телефоните и дори интернет не могат да ползват, а ще им липсва и ходенето на фитнес и срещите с приятели. Едни познати се преместиха също в къща на 25км от града. Имат тинейджър, който приема като наказание животът на село, защото не може да излиза заедно с приятелите си, тъй като последният автобус за селото е в 19.30. Ние живеем в Драгалевци, ако си без кола особено зимно време е много трудно придвижването, няма детски площадки за децата в близост. Разбира се има много плюсове - чист въздух, приятни съседи, тишина...
Ама тия "села" дето съм си набелязала са толкова скъпи, че не знам дали ще ни огрее
. Едното е Приселци / за което писа Рапунзел/, другото Звездица. Но те не са точно села в истинския смисъл.
- бързо да се оправяш!
, а Мики много сладък с балоните 
! Пожелавам й много щастие, здраве и да е все такава умница и хубавица 
! Бъди здрава, щастлива, обичана и нека късметът да е винаги на твоя страна!
. Рапунцел, Пърли, много сериозно ми прозвучаха нещата при вас. Дано вече сте добре
. Дуци, как сте? Как мина кръщането на сладката Анна?
, искам си го...
, искам си го...