Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 532
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Мики!
Весел презник с много подаръци му желая!!!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Gift Gift Gift Gift Gift

Честит рожден ден и на Любабел!
Всичко най-най хубаво и за теб!!!  bouquet

Пърли
 Hug Hugс теб сме!!!

Ох и на мен тази София ми е трън в очите... нашите  не можаха да се преместят някъде по морето...  Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 15:46 от Eli_cz

# 196
Честит рожден ден на Мики! Много е сладък, да е жив и здрав и гордост за мама и тате!

Аеля, Пърли Hug Всичко ще мине!
Мят зор нали отмина, след всичкото това шетане днес съм като унесена. Имам способността да съм в кондиция дълго време, но после много старда тялото ми. Предава се.
Днес и децата са здрави, Сами е много спокоен и спи, дуго е да ти влезе поп в къщата. Сега ще меся пита от това брашно, което вчера е освещавал. Диетата ми отиде на кино. Хапнах си чудесно от всичко Mr. Green

# 197
  • Добрич
Честит рожден ден на Мики! nbirthday  ura
Да е здравичък послушен и весел за радост на мама и тати!  bouquet
честит рожден ден и на всички рожденици от предишните дни!  bigdance2
Прочетох за болни мами и дечица. Cry Желая им бързо да оздравяват!
Аелия, и аз си мечтая за къща извън града. Sick Ако имах възможност бих купила някоя в близко село и лека полека бих ремонтирала по мой вкус  #Cussing out, но това са само мечти от Ариана и едва ли ще стане. Не че в момента съм много зле, живея в къща с две стаи, кухня и коридор, но имам малко дворче с циментирана площадка и пак няма къде да засадя едно цвете. BlushМъжо е замислил да пробива дупка в цимента и да сади астма. Аз го карам и да ми направи малка градинка, но кога ще стане не знам с тая негова работа без почивен ден. newsm78
Щях да забравя да се похваля че от няколко дни Живко прави по 4-5 крачки и вчера правих питка! Голямо бягане беше, добре, че не се спънах нито веднъж! Joy

# 198
Пожелавам на всички да се сбъдне мечтата  Hug, само внимавайте какво си пожелавате Wink Майка ми и баща ми си купиха къща на 15км от Стара Загора, за да избягат от шума на града. Мислеха да продават апартамента. Сега като наближава да се нанасят мислят да използват къщата за уикендите само, тъй като в селото нямат обхват телефоните и дори интернет не могат да ползват, а ще им липсва и ходенето на фитнес и срещите с приятели. Едни познати се преместиха също в къща на 25км от града. Имат тинейджър, който приема като наказание животът на село, защото не може да излиза заедно с приятелите си, тъй като последният автобус за селото е в 19.30. Ние живеем в Драгалевци, ако си без кола особено зимно време е много трудно придвижването, няма детски площадки за децата в близост. Разбира се има много плюсове - чист въздух, приятни съседи, тишина...

# 199
И ние си мечтаем за къща извън Crazy Ама тия "села" дето съм си набелязала са толкова скъпи, че не знам дали ще ни огрее Sad. Едното е Приселци / за което писа Рапунзел/, другото Звездица. Но те не са точно села в истинския смисъл.
Но и квартала, в които сега живеем не е лош за гледане на деца - има си детски площадки, малко паркче, всички супермаркети са ми наблиза, детска кухня, лекарски кабинети - търпимо е.
Пърли  Hug - бързо да се оправяш!

# 200
  • Добрич
Юцка забравих да кажа, четортата е много хубава, а сигурно и много вкусна  chef, а Мики много сладък с балоните Hug
Джоли, при нас разстоянията са малко по-различни. Най-близкото село е на 5 км. от Дорич и може да се намери къща на сносна цена, която обикновено се нуждае от основен ремонт Mr. Green, все едно да я платиш още веднъж. Ние преди имахме вила в близко село, но баща ми я продаде, за да си купи камион, после продаде и камиона и точно тогава се вдигнаха цените на имотите #Crazy

# 201
  • Добрич
Пък нашия квартал е ужасен! Нищо, че сме на 10 мин. от центъра. #Cussing outУлиците са разбити и няма нито една градинка на близо. SickЕ магазини има колкото искаш #Crazy Изобщо няма да ми е мъчно да се махна от тук! Crossing Arms

# 202
  • София
Здравейте! Маги вече е по-добре, има още малко температура, но върви към оправяне. Благодаря на всички за подкрепата и съветите Hug.

Поздрави на Мики и Любабел!!!

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ, РОДЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ДНИ - Нико, Мартина, Раян, Борис, Дара, Габи, Влади, Меги, както и на днешния ни рожденик Мики! Да растат здрави, весели, умни и щастливи!

Иви, честит рожден ден на Катето  bouquet! Пожелавам й много щастие, здраве и да е все такава умница и хубавица Simple Smile

Любабел, честит празник и на теб  bouquet! Бъди здрава, щастлива, обичана и нека късметът да е винаги на твоя страна!

На всички болни дечица и майки пожелавам бързо оздравяване Hug. Рапунцел, Пърли, много сериозно ми прозвучаха нещата при вас. Дано вече сте добре Praynig. Дуци, как сте? Как мина кръщането на сладката Анна?

# 204
Честит празник на Мики! Щастливо и безгрижно детство!
Олее, Пърли, звучи много сериозно, дано да минава бързо.
Рапунцел, и ти оздравявай бързо.
Да пиша и аз за Т- педито ни каза, първо да давам Нурофен, защото действието му е по дълго- 8 часа. Ако до 40 мин не спадне, давам Панадол, и след още 40 ако няма промяна, Хексалгин. Панадола и Хексалгина може да се повтарят през 4 часа, Нурофена през 8. Нашият вирус след Мартина скокна на мен, после на баща й.
Абе хора, още някой без цикъл като мен?

# 205
  • София

Crossing Arms, искам си го...

# 206

Crossing Arms, искам си го...
  Давам ви го моя  Simple Smile

Elika, Радвам се, че Маги е по-добре.

Аз реших да спра да пия хапчетата от днес, защото през нощта 1 ч. и 45 мин. съм се опитвала да приспя Ивето. Като се събуди и започна да плаче и да търси гърда, се видях в чудо. Беше ми много кофти, направо се разплаках, като знам, че ако и дам да посуче, ще се успокои и заспи, но тамън си бях изпила гадното хапче и нямаше как да стане работата. Искам пак да благодаря на всички вас, която подкрепа ми беше мноооого ценна   bouquet  Hug

# 207
  • София
Ку ку  wavey ние се завърнахме бързо-бързо.

Връщам се да наваксвам и после ще се включа.

newsm59 на Мики.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 22:34 от *Puhtulka*

# 208
  • Добрич
Честит рожден ден и на Любабел!  bouquet
Пух, добре дошли! Hug

# 209
Имаме си и ние християнче Flutter
Много хубаво беше. Анна беше много весела, докато я топяха, разсърди се на попа, като я извади от водата Mr. Green
После поспа, за да възстанови силите си и дивя до преди 1 час.
Абе с две думи много хубав ден беше, доволна съм Heart Eyes
Тортата не беше кой знае какво - Скайлайн с пълнеж Венеция, на вид беше много хубава поне Laughing
Имахме си и ние професионален фотограф в църквата. В заведението поех щафетата аз Laughing Снимки утре обаче.

Общи условия

Активация на акаунт