Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Точно такова си го представях, ама не го виждам и аз Rolling Eyes

# 166
  • Belgium
Densi, мерси   bouquet

Така и ен го бях забелязвала в БЗ  Blush

Емот иконката с парфюма не е от арсенала на Bg-Mamma. От друг сайт с емоти е  Laughing

# 167
  • Варна
moonlady71, Денси, успокоихте ме.
Благодаря

# 168
Вижте какво открих случайно, малко е старичка Simple Smile
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=843159

# 169
moonlady71 честит Черен кашмир! HugДа си го пръскаш със здраве Peace!Не го познавам това парфюмче.Звучи чудесно като пирамида,но малко ме притеснява тамяна,който недолюбвам много в парфюмите.

Имам питане: някой познава ли Sira Des Indes на Пату? От месец го чакам от фрагранса и вече взе да ми писва от нетърпение и яд на фрагранса.

Аз го имам и това бях написала като първи впечатления
Цитат
Хубав парфюм,различен парфюм .Модерен плодов аромат,украсен с ориенталска сладост и подправки.Осезателно се усещат банани,леко зеленкави и охладени .Има и сладост,но не лепкава,или вкусна,а някакси романтична,ободряваща. Много изискан и луксозен.Не знаех какво да очаквам, но определено мирише като "Patou". От същият бранд имам парфюма "1000"/чакам и JOY/,имат една обща нотка,но не знам коя е.Много е специфична.
Не е за покупка на "сляпо",въпреки,че аз така направих.Доволна съм обаче .

сега само мога да допълня,че ми харесва много,но не ми е много траен.Може и да е от жегите.Прибрах го за есента.
Що не я намирам тази емотикина с парфюмчето newsm78?

# 170
  • Варна
Интересна тема.
Аз знам, че сега палмата по скъпота държи Амуаж.

Celebre , интересно и 'вкусно' описание на Сирата. И аз я поръчах на сляпо. Имам чувството, че страшно ще ми допадне. Твоето описание само ми затвърди мнението.

# 171
  • Boston, MA
Здравейте, парфюмни феи! Много хубава тема сте заформили за Том Форд, ще се преброя сред феновете му - много го харесвам, май повече като мъж, отколкото дизайнер, но пак. Гласувах само за трите най-популярни - Черната Орхидея, Цветния Воал и Бялото Пачули, като последният ми е безспорен фаворит. Прайвит блендовете не ги познавам добре, точно пък тази седмица (в четвъртък) ще има тяхно специално представяне в един магазин тук, ако успея, ще отида да ги опозная по-добре. Имам някакъв спомен, че Гарденията не ме беше впечатлила (аз по принцип много харесвам гардения, моноароматът на Шанел ми е един от любимите).

Иначе с Пикси явно сме на една вълна, тествах новите Ермес-и - Eau de Gentiane Blanche и Eau de Pamplemousse Rose. Първият не ме развълнува особено, колкото и да обичам бели сапунени миризми, прекалено пудрено-сапунено ми дойде. Но виж, грейпфрутът е божествен. Започва доста цитрусово, изсъхва на роза/грейпфрут, по името си, но горчивата нотка го прави не-компотен. За жегите е идеален.

В най-топлото нося Нилските Градини, Кристал на Шанел или се пудря с една пудра на Плежърс (ЕЛ). В по-малко топлото идват Калеш Деликат и Кели Калеш. Май тези са ми най-популярните напоследък...

Помирисах пак, за кой ли път Давид Юрман, крайно време е да спра да му се каня на този аромат и да си го купя, определено е едно от най-красивите съчетания, които съм срещала наскоро. И Стики не съм я забравила  Wink само да си го взема.

Последното, което тествах, е на Есте Лодър Private Collection Jasmine White Moss, които ми се стори пълна скука, за съжаление:
http://www.esteelauder.com/product/images/311x311/W4Y1_311x311.jpg

# 172
# 173
  • София
Извън темата за Том Форд, не мога да не споделя каква новина ни очаква:

На мен това ново Narciso Rodriguez for Her Musk ми звучи много примамливо.... #Crazy  Mr. Green

# 174
Момичета имам проблем с поръчката в  www.cheapsmells.com  Rolling Eyes
И в двете карти VISA имам достатъчно парички, а ми казва, че може би в картата нямам достатъчно средства или не знам какво си... newsm78 На някого случвало ли му се е?
Изписва ето това:
Цитат
Unfortunately your order did not successfully process through our system. Your card may have been declined. Please go to the check out and try a different card or phone us direct to make an order.

We apologise for any inconvenience.

# 175
  • Варна
Скоро и аз се запознах с Дейвид Юрман. Много луксозен парфюм, но имам усещането,  че ми звучи шанелски. Бубка, имаш ли подобно усещане? Аз като един не особено голям почитател на Шанел, останах леко разочарована като открих тази прилика.

# 176
  • Варна
В саса има намаление и някои аромати са на доста добри цени;
1. Хипнотичната отрова http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100030605001
2. Мис Диор http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100029702001
3. Долче вита http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100029405001

# 177
  • Бургас
Здравейте! Не съм в течение на темата, дали се обсъждат само парфюмите на Том Форд, ако е така, подминете мнението ми.
Бих искала да попитам за мнения относно парфюмите на Аликзандър Маккуин? Впечатления от вас, ценители? Wink

какво по точно и кой аромат на Аликзандър Маккуин те интересува? My Queen e с много натрапчиви виолетки и при мен почти моно-аромат.
Kingdom ЕДП e прекрасен зимен парфюм,силно подправков и плътен и изключителна трайност, но на някой кожи има способността да развива неприятна нотка на пот.
Трудни парфюми, абсолютно неподходящи за купуване на сляпо.
Кралицата наистина е виолетка с горчив бадем /Фрагрантика обаче казва сладък  newsm78/, след като улегне остава виолетки с дървесина и мноооого далечен повей на ванилия, не бих го нарекла сладък, по-скоро плътен цветно дървесен аромат, леко ретро, но много женствен и изискан. Кралството пък ми беше твърде любопитно, но и аз разбрах какво е "потната" нотка след като го пробвах, сигурно е очарователен, но върху мен седи ужасно, а флакона ми прилича на карантия /разрязано свинско, телешко или каквото и да е там сърце на едър добитък  Sick/

# 178
  • Boston, MA
Скоро и аз се запознах с Дейвид Юрман. Много луксозен парфюм, но имам усещането,  че ми звучи шанелски. Бубка, имаш ли подобно усещане? Аз като един не особено голям почитател на Шанел, останах леко разочарована като открих тази прилика.

Ми, може би по "луксозността", знам ли. Иначе ако свързваш Шанел с алдехиди, не ми идва много алдхиден, водят го модерен шипър, ама на мен не ми е и прекалено шипров, по скоро шипърът е само плътност под цветята... ох, как обясних само  Rolling Eyes ...

Забравих да споделя, че се чака и нова Прада скоро:

# 179
Във връзка със свежарските аромати,за сезона
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2009/07/13/754171_aromati_v_letni_drehi/

Общи условия

Активация на акаунт