Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 210
Вкарах те в беля с туй Коко Wink, но пък е от ароматите, които според мен подчертават една жена, а не отнемат от нея....така че си мисля, че Коко-то е един страхотен и знаков аромат Simple Smile

# 211
  • София
Вкарах те в беля с туй Коко Wink, но пък е от ароматите, които според мен подчертават една жена, а не отнемат от нея....така че си мисля, че Коко-то е един страхотен и знаков аромат Simple Smile

Удивителен е! Просто съм омагьосана.... Shocked  Hug Пак ти благодаря, че ми донесе такива парфюмни емоции!   bouquet

# 212
  • Варна
За Коко ли си говорите? Любим (и единствен подобен) от Шанел  Heart Eyes Не съм сред най-големите почитатели на тази марка, но Коко е едно изключение, което ме вълнува страшно много!

Аз пък вчера открих (не преоткрих, защото и да съм го мирисала, изобщо не го помнех) Must de Cartier. Абе какво открих, направо капитулирах пред този як ориенталец, побърка ме. Както казват французите - C'etait un coup de foudre  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вече съм в процес на придобиването му  Grinning

# 213
аз сега съм се поляла с него и лукс вдъхвам.......блажен ми е, стилен и страхотен - нищо , че съм се разхвърляла по минимизирани домашни одежди.хихихихи

Мимси, Мъст беше любимец на една бивша колежка - друг парфюм тя не признаваше и съответно не ползваше.

# 214
  • Варна

Аз пък вчера открих (не преоткрих, защото и да съм го мирисала, изобщо не го помнех) Must de Cartier. Абе какво открих, направо капитулирах пред този як ориенталец, побърка ме. Както казват французите - C'etait un coup de foudre  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вече съм в процес на придобиването му  Grinning
По принцип съм любителка на ориенталците, но ТОВА..........просто ме зашемети като чук. Не знам кое точно в него ме отблъсква така - като му разгледах пирамидата, всичко е в "норма'Simple Smile Но откъде този антагонизъм между нас двамата - не знам.

Късмет с придобиването и носенето:)

# 215
  • Sofia
Мъст като улегне  удивително ми напомня на Инстант Меджик на Герлен.

Парфюмната шопинг мания не ме напуска, поръчах си Initial edt Boucheron и новият Cascade Chopard.
Вторият абсолютно на сляпо, флаконът е като произведение на изящното изкуство (дано и на живо да е така).

Настървила съм се и за So de la Renta , нo ми се ще да чуя отзиви за него.
Пирамидата изглежда като за свеж, вкусен и лесен за харессване аромат, но някои девойки във Фрагрантика го определят като лелски.  Thinking

# 216
Оу, Коко!  И аз се влюбих в него когато го помирисах за пръв път преди много време. Ароматът на узряла слива, топлата илюзия за шоколад, много-измерната му дълбочина в базата имат все още твърдо запазено място в сърцето ми, но си признавам, че не бих го носила повече от веднъж в година, ако и толкова. Претенциозен аромат е и не е за всяко място, всеки ден, или повод.  (Но и аз, както Бастет, бих го носила у дома просто за да му се радвам.)

Наскоро открих 2 други, модерни аромата, които ми носят луксозното  усещане за много-пластовата дълбочина на Коко. Шанел Коромандел (който е по-пикантен от Коко и по-остър за мене, но който  утихва до подобна гладка база) и  топлите, малко подправкови, и медени дълбочини на Chergui  на Serge Lutens.  Чакам зимата за да оправдая купуването на Chergui, но мисля, че би бил много подходящ за сухи лета и прохладно летни нощи.

За So de la Renta имам далечни спомени: сладък и ванилен мисля, че беше. 

# 217
  • Варна
Пикси, откъде се сдобиваш със Серж Лютан?
Аз много, много исках да си пасна с него, но Sad... Този Чергуй ми звучи апетитно. Бих искала пак да се пробвам.

# 218
Момичета, кеф ми е пристигна ми Хипноуз Еликсира най-после. Whistling Whistling Whistling Party

# 219
Богиня,
знам само за един магазин на моите дължини, който носи Lutens, въпреки че не всички парфюми, така че аз го купувам онлайн досега. Видях Chergui на скорошно пътуване до Франция. 

# 220
  • Варна
Богиня,
знам само за един магазин на моите дължини, който носи Lutens, въпреки че не всички парфюми, така че аз го купувам онлайн досега. Видях Chergui на скорошно пътуване до Франция. 
Eeee, във Франция всеки може Simple Smile Аз за БГ питам:) Защото никъде из интернет-магазините го няма. Както и Аник Гутал и А'ртизан парфюмер /моя отдавнешна мечта/

# 221
  • някъде под слънцето...
Богиня,
Eeee, във Франция всеки може Simple Smile Аз за БГ питам:) Защото никъде из интернет-магазините го няма. Както и Аник Гутал и А'ртизан парфюмер /моя отдавнешна мечта/
И в Испания го има, цялата му колекция
http://www.fragrantica.com/designers/Serge-Lutens.html
 може да се намери в Ел Корт Инглес , Аник Гутал(вси4ки)
http://www.fragrantica.com/designers/Annick-Goutal.html
 съ6то може6 да открие6 там, както и ароматите на Бонд
http://www.fragrantica.com/designers/Bond-No-9.html
съ6то  колекцията армани приве
голяма 4аст от старите герлени
и ексклузивите на живан6и , ерме и други редки екземпляри

http://www.elcorteingles.es/
но не доставят извън страната...

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 21:33 от sl

# 222
  • Варна
Да, да. Но аз съм в България. Пък и парфюм по описание и картинка не е като да помиришеш и поносиш.
Благодаря все пак за положения труд,  sl

# 223
  • някъде под слънцето...
Да, да. Но аз съм в България. Пък и парфюм по описание и картинка не е като да помиришеш и поносиш.
Благодаря все пак за положения труд,  sl
Като ни6то може6 да направи6 един 6опинг до Мадрид...  или Барселона... Wink..
Ел Корт Инглес е верига от реални магазини..., но тези колекции се предлагат само в по големите и централни магазини на веригата
Колекциите са изложени на свободен достъп на клиентите..., така 4е може да се пробва вси4ко ...
  bouquet
Друг вариант е да ми каже6 кои то4но те интересуват и да ти пратя блотер4ета

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:07 от sl

# 224
Богиня,
понеже питаш за онлайн магазини: пробвай www.beautyhabit.com, които носят много от парфюмите на Сардж Лутенс.  Не знам дали имат точно Chergui. И на мене ми се налага да разчитам на интернет сайтове за редки парфюми.  Съгласна съм, че не е идеално, но по-добре да я има тази опция, отколкото не. Какво да се прави като не живеем в Париж или Милано  Peace

Общи условия

Активация на акаунт