Жега навън е голяма,но смело наддава ОКТОМВРИйска мама!

• 10 303
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен!
Тази нощ успях да се наспя много добре, чак се събудих в 6 часа отпочинала Crazy Пожелавам го на всички!

atadar - погледни тук цените на количката, която си харесала, май е по-евтина отколкото в България дори като се плати доставката.

Аз вече съвсем се обърках за количката и нямам никаква представа на какво да се спра Thinking

# 121
Аз ползвах стерилизатор на Чико,в него влизаха всякакви шишета-Камера,Нук.

# 122
  • Бургас
ДОбро утро и от мен Embarassed

Мноооого е горещо днес, просто не се диша, а още е токова рано. Не ми се мисли какво ще бъде времето към 14ч.?! #Crazy

Да ви се похваля - намерихме си нова квартира (страхотна  е!!!!), просто съм влюбена в нея! Даже и детска стая има  Stuck Out Tongue Winking Eye сега ще мога да си взема онези сладурски пердета на овчици  Heart Eyes аааах и има място, със светли и просторни стаи:-)

тия дни ще се отдам най-сетне на дългоочакваното пазаруване (един път да се преместим само!)Wink)))

# 123
Минавам само да ви пожелая лек и прохладен ден че е адска жега.Днес е сватбата на брата на мъжа ми и кипи усилена подготовка.Мели честита квартира с радост да си я обзавеждаш.

# 124
ДОбро утро и от мен!
Минавам само да ви пожелая хубав уикенд , аз ще посрещам майка ми, идва ни за една седмица на гости и съм доволна...
Да ви се оплача- такива болки в кръста и тазобедрените стави имам от 2 дни, че направо ми се реве...Не ми се мисли какво ще става до края, днес ще пробвам да си купя някаква възглавница за бременни, че не мога да спя като хората ............
Мели, честита ви нова квартира, да си я обзаведеш с желание и да й се радваш!
За шишета и стерилизатори хич не съм мислила още,има време!
Това е от мен!
До скоро Hug

# 125
Да ви се похваля - намерихме си нова квартира (страхотна  е!!!!), просто съм влюбена в нея! Даже и детска стая има  Stuck Out Tongue Winking Eye сега ще мога да си взема онези сладурски пердета на овчици  Heart Eyes аааах и има място, със светли и просторни стаи:-)

Melly , честита квартира   bouquet

# 126

тия дни ще се отдам най-сетне на дългоочакваното пазаруване (един път да се преместим само!)Wink)))
Melly, честито! Мога да си представя какво е усещането. Благородно ти завиждам!
Много уют и любов да цари в нея! Hug

# 127
Здравейте момичета.
Melly честита квартира,само хубави моменти в нея. Hug
Ние почнахме едно яко чистене,не за говорене. ooooh!Пране,тупане,чистене.Искам поне основното да изчистя,то иначе всеки ден прах си има.
baby_one приятно изкарване. Party
Аиде за сега стига толкова от мен.  bouquet

# 128
  • Cambridge, UK
здравейте момичета, при мен температурата е: 32°C - RealFeel® 36°C  Shocked
едно приятелче ме успокои, че другата седмица щяло да стане 43 градуса  Embarassed

да питам нещичко и аз за стерилизатора - харесала съм този и се чудя в първоначалните покупки ли да пиша или да го оставя за след няколко месеца?! решила съм да кърмя и се чудя дали ще ми трябва още в началото?

хубав ден на всички желая    Hug

# 129
  • София
Видях ,че сте писали за стерилизторите. Моя е IQ на Avent , вече го пробвах даже. Събира всякакви шишета , не е задължително да са на Avent, и без това техните не ги харесвам,купила съм на NUK  няколко засега . Микровълнова за каквото и де е на детето няма да ползвам Naughty нито за вода ,нито за притопляне-за това си взех на Avent уредчето за затопляне на храна. Моя модел стерелизатор ,мисля че беше 24 часа може да поддържа стерилизация, включва и изключва ,когато трябва да "достерилизара" нещата в него.

# 130
Здравейте мами  Hug

Melly честито ви нова квартира, пожелавам ви много късмет в нея   bouquet

Днес се очертава адска жега  ooooh! Няма да излизам навън поне до довечера  Rolling Eyes

Гледам за стерилизатори говорите, ми аз такова чудо не съм ползвала преди и сега ще изчакам да видя как яе се храним и тогава ще си взема ако имам нужда  Thinking

Бебчо ме рита яко, не спира ни денем, ни нощем  Laughing Ако по това се съди какъв ще му е режима авно от сега ме тренира да не спя Crazy

# 131
да питам нещичко и аз за стерилизатора - харесала съм този и се чудя в първоначалните покупки ли да пиша или да го оставя за след няколко месеца?! решила съм да кърмя и се чудя дали ще ми трябва още в началото?

Много хубав въпрос- и аз се чудя..... newsm78
Пък и съм решила ако се наложи да си взема стъклени шишета- те дали могат в електрическите/ за микровълнова стерилизатори са се ползват?

Честита нова квартира на Мели! Само радост и любов във нея!

# 132
  • София
Подарявам 1 опаковка Гинипрал... не знам дали все още липсва по аптеките, но ако мога да помогна съм насреща.

# 133
Най-сетне ви изчетох.Относно хляба,аз си го консумирам и то не мако/повечето на препечени филийки  Blush/ не знам ама не ми допада сега да се ограничавам с някакви диети.....да не бива да се тъпчем,но за диети и тем подобни има време,след раждането ще свалям килата някакси  Praynig а пък лекар да ти каже да не ядеш изобщо хляб???? #2gunfire Все пак хляба си е важен,поне в малки количества.А и така съм набрала на тия лекари,че не знам...като се сетя,че мойта нищо не ми обяснява,гледа ме на ехо  мери  ми кръвното и си взима парите-стига толкова.Мислех си ,че като съм в по-напреднала бременност ще е по-подробна ама не.Дано всичко е наред,пък другото няма значение. Нямам търпение да отида на фетална в Фемина,ама има време  Peace

# 134
  • Лавал-Пловдив
Хубав уикенд не всички  Hug
От жеги се оплаквате, а аз не знам какво е това жега и има ли ти почва у нас  Crazy - цяла нощ вали та почти до обяд докара,тъкмо спря. Но пък на мен ми е добре, не се оплаквам, мисля че 20 -22 градуса е супер за дебелак като мен  Tired
Направих малките милинки с тестото от машината - станаха супер, изядохме си цялата тава. Само за мързеливци като мен е тази рецепта. Утре може пак да направя... Blush

Общи условия

Активация на акаунт