Два-три дни без интернет и ви поизгубих дирите,но ще наваксам

Сега наново:
Има едни житенки,оризовки и прочие хрупкавелки,които не съдържат маргарин и са удобен заместител на популярния Слънчо.
. Виртуалната комуникация е хубаво нещо, но естествено общуването на живо е несравнимо....всички са страхотни и мамаи и дечица и татковци. Срещата беше емоционална, динамична а гледката на разпръснати играчки в тревата, щъкащи бебета и обгрижващи ги мами и татковци, а някои на по биричка и сладка раздумка беше изключително колоритна. На нас тримата ни беше страшно приятно и чакаме с нетърпение следващата среща. 

и разбира се сутрешна оборка. Когато се сьбрахме, отпьтувахме за язовира и прекарахме един СтРахОн ден. Коки беше в доста отвратително настроение, постоянно стоеше в рьцете ми, т.е. в краката ми, че се бях кецнала на полянката при децата, но иначе наистина изкарахме чудесно. Ето и моя скромен принос кьм отразяване на сьбитието. 
Страхотни дечица ,сигурно е било много весело 
. И на мен посатоянно ми се спеше 

От китката до лакътя ,направо е нещо страшно...Но явно ен го боли ,защото не плаче и изобщо не му прави впечатление..Аз уж все го гледам,но нали иамм и друга работа и сега ми е гадно защото се чувствам виновна,аз съм си виновна де.
) - ние ако се оправим отиваме тази седмица също.

Всички щъкаха насам натам - кой сам, кой с помощ, кой пълзешком..
Обща игра не се получи, всеки си беше грабнал по една играчка и се занимаваше. Е, от време на време имаше конфликти за по-интересните играчки, ама то без това не може.
Те тогава бяха най-сладки. Ние се видяхме, запознахме, поприказвахме.. Някои останахме по масите и след като приспахме бебоците, полафихме, посмяхме се.. Форумът е хубаво нещо, но още по-прекрасно е живият контакт!
Много съм щастлива, че можах да се запозная на живо с вас, момичета! Вече умувам кога и къде да бъде следващата среща.
Най-силни гушки и мокри цунки за сладката Ния на Били, с която Йойо се сприятели и бяха почти неразделни!
Били, пращай я, взимам я! 
Така или иначе, беше много трудно да ги съберем на едно място, и още по трудно да ги задържим там за снимка. 
)
((
започвам го албумчето!!!! 
) да потвърди, днес Пепо излезе на разходка с ябълка в ръка!
И аз като Били съм на мнение, че само виртуалният контакт много губи от представата за човека и точно затова е хубаво да си правим по-често такива срещички, пък било то и в мини вариант.