Лято, слънчице, море - играе и се забавлява Юнското дете ;)

• 15 800
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
И  от  нас на  патерица  честити  рождени дни  на  Миона и со.   bouquet
Бюти  добре  завърнала  се, все  пак  домът  е  там  където  е  сърцето  Wink
Маристута, прекрасни спомени  ще  останат  на Дея, благодаря  че   ги  споделяш  и  с  нас  Hug

Радост  гуш  на  малката  принцеса Вени  и  по  скорошно  оздравяване! Галче  и  за  твоята сладка  Диди !
Уф  айде  да  пишем  по  весели  неща  и   болестите  да  ни  забравят!!!!!

Мисля  че  Халата  започва  да  се  стабилизира-  вчера  беше  бледа  ,но  много  по  рядко  сменях  памперси,  а  днес  се  събуди  с  рев  от  глад , това  не  е  било  от   доста  месеци  насам, при  това  рева  за  едно  пюре  от   орис  с пуешко и  това  в  6 без  20   Crazy.Бюти  и  ние  пихме  водата  с   траубенцукар ,но  не знаех  за  солта, от  сега  ще  знам   Hug

Още  веднъж  благодаря  за  помощта  със   съветите   и  милите  думи  за  моите  диванета  Mr. Green

Хубав  и  усмихнат  ден на  всички   bouquet    

# 196
Здравейте болнички и здрави!
Прави ми впечатление,че има твърде много болни деца,това летен вирус ли е или са настинали?А тези от тях,които още се кърмят по-леко ли минава?
Тази седмица ще участвате ли с нещо в световната седмица на кърменето?Аз много бих искала,но тук в Сливен щяло да има само някакъв поход.
Трябва да приключвам защото хлапето скимти
приятен ден

# 197
Kris  bo при  нас  лично  беше  вирус , а  за  настинка  само  с  сополки  сме  минавали ,но  тогава  винаги  е  имало  и  фактор  избиващи  зъби ,иначе  и  на  17  градуса  навън  постоянно  сме  на  отворен  прозорец,а  като  ги  знам жегите  в  момента  в  бг  мисля ,  че  и  там е  вирус  ,  другите  мами  ще  кажат  Hug

Confused Зара  е  с  почти  цял  килограм  минус   

# 198
Kris_bo, при нас както винаги докторите не дават точна диагноза дали е вирус или не. Явно е, че има някаква инфекция, но какъв й е произходът никой не изследва.
Аз нямам база за сравнение Mr. Green, но не мисля, че дечицата на кърма по-лесно го изкарват неразположението. Тези на АМ, предполагам, поне не се мръщят на лечебното мляко Wink

Мая, то сигурно и Диди ще е доста минус като я премерим септември. На детето му омръзна да яде сухари, банани и ориз. Довечера ще й направя варени картофи, не че тях много ги обича. Яд ме е, че сме в сезона на плодовете и зеленчуците, а аз не мога да й дам нищо Sad

# 199
Здравейте моми4ета,
гледам много болни4ки има,хайде пращаме целув4ици за бързо оздравяване.

Kris_bo-според мен няма много голяма разлика дали детето се кърми или е на АМ,мисля 4е зависи от самия организъм дали е склонен на болести или не-но тва е ли4но мое мнение де.Аз например още кърмя -не 4е не съм пробвала да дам на Алекс АМ но тя не го иска,без зна4ение дали е Sunar,Nutrilon или друго,не и не а то осте от бебе.Дори когато беше на около 2месеца трябваше да ходя до бг посолството в Прага да си взема новите документи и малката остана вкъщи с татко си,бях се издоила и имаха 3 шишета кърма,оставих и АМ за всеки слу4ай а кво мислите,нито едното нито другото,цял ден без да яде 4ак аз като си дойдох,просто шишета,биберони не искаше и да види та така до днес-само цицата Laughing Joy

Ние сега например имахме само малко температурка и сополки но според мен тва е от зъбите-още не са избили и милата много я боли.

Айде приятен ден на вси4ки ,не знам как издържате тея жеги,тук е днес около 26градуса,ина4е беше към 18 и то е тъкмо добре.

# 200
26 градуса е перфектно Laughing. Все пак зависи дали има ветрец, колко е влажността, дали има облаци. Днес във Варна е долу-горе толкова sun и е прекрасно за срещата. Ако някой още умува, да идва Hug

# 201
Ех, милички Юнчета хайде оздравявайте, че вижте какво е хубаво времето за лудории!!!!
На всички, които днес ще се срещат във Варна -много приятни емоции!!!

Цитат
Публикувана от: radosttz  
Вмъкни Цитат
miona 4естит празник - от пръв поглед ми стана симпатична, пък то защото си била лъвица.

Радост -  Heart Eyes  лъвица съм под прикритие..... Laughing
Чакаме Вени да оздравее и да спретнем още една срещичка Wink))в Морската !/доста боледува и изтърпя тя този месец/. Майка ми възрастна жена вече -и нея я тръшна този вирус, с 40 градуса т-ра и не можа цяла седмица да се възстанови! УЖАС!
Милички бързо оздравяване на всички!

Лек и усмихнат ден от мен!

# 202
  • на края на света.....
Хей мами тук съм Simple Smile Hug
 Чета ви редовно и влизам често във форума но нещо нямам настроение за писане : Cry
  Ходихме преди една седмица малко до морето,изкарахме си много добре.На малката много и хареса на плажа и беше много послушна за мое голямо учудване Whistling
 Върнахме се благополучно и се започна едно ходене по мъките.Малката я хвана разстройство,вечерта вдигна много висока температура,която изобщо неможах да сваля,понижава се леко и пак се повишава.На сутринта със ставането направи едно обилно повръщане Tired,и се озовахме в болницата.Три дена беше някъкав ад.Бяхме на системи за оводняване, CryДва дена беше в някъкав унес детето,деноношно спеше.Не ми се говори какъв ужас преживях да гледам детето си така отпуснато и безжизнено.Чак на третия ден имаше подобрение мъничко.Отслабна направо се смъкна детето #Cussing out.Когато се прибрахме в къщи направо нямаше сили да върви.Но всичко не свършва до тук....Оказва се ,че това е някакъв летен вирус който е много заразен.След малката идва ред на каката.Хубавото беше ,че тя поне го кара на крака,организма и е по силен.
 Тъкмо закрепих малко децата и започнах да се поуспокоявам хоп.....и мен ме хвана.Разтройство,повръщане и за капак на всичко снощи вдигнах температура/а не съм вдигала тем. сигурно от детските си години/ Blush
 Това беше от нас.Надявам се вече болестите да ни подминават и се порадваме на оставащата част от лятото Praynig

# 203
Привет и от нас
Маристута много е сладка малката Дея  Hug,а Зара е страшна дивачка от малка
Аз да се похваля Марти проходи но хем иска да не го държа хем ходи ходи и пада направо незнам какво да го правя вчера падна доста сериозно и днес беше малко по спокоен за капак днес ми призля много и си разбих носа в сталбите добре че малкия беше с баща му сега съм много красива Mr. Green добре че не си одарих корема
Мама Гаца една голяма  Hug за всички ви
Лека нощ  smile3524 smile3524 smile3524

# 204
  • София/Севлиево
Здравейте.

Аз пак нещо не съм разбрала-кога ще е софийската среща днес или утре.Ако е утре ще ви пожелая приятно изкарване и се надявам другия път да успея да се включа(стига да е след 17.08 и да сме в София).

Хайде хубав ден на всички!И бързо оздравяване на всички болни.

# 205
  • София
Аз пак нещо не съм разбрала-кога ще е софийската среща днес или утре.Ако е утре ще ви пожелая приятно изкарване и се надявам другия път да успея да се включа(стига да е след 17.08 и да сме в София).
Уф, и аз не знам newsm78 Нищо не ми пречи и двата дни да се замъкна до Борисовата, сигурно все някой ще дойде... А там къде точно ще се чакаме, че обикновено е гъчкано с народ...

# 206
  • София
Пак съм аз, за да обява уговорката за софийска среща:
Утре (петък), 17,30 ч. в Борисовата градина, на детската площадка със слончето.

Да се надяваме, че повече хора ще могат да дойдат Simple Smile

# 207
Пак съм аз, за да обява уговорката за софийска среща:
Утре (петък), 17,30 ч. в Борисовата градина, на детската площадка със слончето.

Да се надяваме, че повече хора ще могат да дойдат Simple Smile
Аз ще дойда.  Peace Кой друг освен мен и *blue ще успее да дойде? Thinking
Аз не я знам тази площадка, защото с Дея никога не сме се разхождали там, но се надявам бързо да я открия.  Sunglasses

Хубав ден на всички!  Flowers Bouquet

# 208
  • София/Севлиево
Аз за съжаление няма да мога да дойда, защото в 18:00 трябва да тръгнем към Севлиево, че трябва да оставим малкия при баба и дядо  и в събота в ранни зори поемаме към морето.

Маристута, площадката със слончето няма как да я сбъркаш.На нея има много люлки и кафе точно с надпис "При слончето" или нещо от тоя род беше.

# 209
Ей, Софиянки, много сте несериозни  Naughty Хайде организирайте се вече  Laughing

Ето малко снимчици от Варненската среща  Grinning Всички бяха прекрасни!  Hug Най-хубавите снимки са от апарата на Мимченце  Hug Тя ще покаже още снимков материал  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт