Лято, слънчице, море - играе и се забавлява Юнското дете ;)

• 15 796
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Аз ще дойда.  Peace Кой друг освен мен и *blue ще успее да дойде? Thinking

Аз съм на линия  Peace Нямам търпение да се видим  Flutter

# 211
Мисля, че и аз ще дойда, поне за сега такива са ми плановете  Wink

# 212
Хайде, ето ви малко компромати и от мен Laughing

И въпреки че не е видно от фотографските ми умения бяхме 10 мами с 10 бебока + 2 каки и 1 батко Hug

# 213
Хелоу, лейдис!  bouquet

Много много специални гушки за всички болнички мъничета! Hug Бързичко да се оправят и скоро с нови сили да лудуват из къщи и навън! Hug Heart Eyes

Нашата варненска срещичка беше вчера, много беше хубаво в морската на свеж въздух с мирис на морееее... Mr. Green Бебоците се налудуваха, кои повече, кои по-малко. Wink Някои имаха възможност да поседнат, други - като мен - хич. ooooh! Туй мойто дребното не се спря. Обикаля, навира се в храстите, заминава след по-големите деца.. изобщо няма спирка. Crazy И не ме слуша като я викам, отива където си иска, че и за довиждане ми маха! Laughing Поради тази причина и направените снимки са наполовина на това, което имах намерение да снимам, но пак са си хубави, де. Heart Eyes Само дето (пак) не можахме да сколасаме общата снимка.. Едно ревна, друго чу - и то ревна, трето поде и т.н. Като малка верижна реакция беше. Grinning

Та, изтипосвам общата снимка на бебоците тук, а повече снимчици има в албумчето от ТУК нататък. Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ками, Йойо, Пепо, Коки, Марти, Лъчко и Диди

Разплакани отсъстват от снимката Виви и Бобчо, а Мимето (Мадона) с нейните две принцеси дойдоха малко по-късно. Simple Smile

# 214
  • Пловдив/София
Здрастиии,
много готини снимки,веселба е било,големи сладурчета са всички  Hug.
Ние с Йо сме добре,ходи,вика,много е забавна.Откакто проходи,по-друо

Дано бързо всички болнички да оздравяват,много гадно в тая жега -болни  Hug.

# 215
Много сладки снимчици от варненската среща! Страхотни сладури!  Hug Hug Hug

# 216
БРАВО на всички от Варна! Спретнали сте си страхотна среща, а малките са просто невероятни сладурковци!!! Благодаря за споделените емоции Wink))) Сега са наред софиянки Wink)))))Чакаме и вашите снимчици!
Моя пършинг -Мирелка не мога да я изловя навън, все я снимам или с гръб, или наведена, не се спира тя и затова майка й няма много снимков материал! Cry

Лек ден от мен!

# 217
"Аз чакам, чакам вече час... " Хихихихихихи.  Joy Пях го това днес на слончето, но уви... никой не се яви и много ясно не е петък днес, както и да е!

# 218
Ей  това  се  нарича  настроение   Hug   много  сте  сладки  всички  в  морската  градина  на  Варна  и  малко  и  големи , а  и  мамите  сте  много  фит   bouquet  
Чакаме  и материал  от софийската среща  Hug  

Ние  вече  сме  здрави, айде  и  другите  болни  да  се  похвалите   със  същото  в  най - скоро  време!
Лека  вечер!

# 219
Аз не мога да покажа снимки от срещичка или пък моренце,че тази година ще го пропуснем,просто е изключено да прекосим толкова км. с тоя дребен дивак  Mr. Green,но нищо все пак си имаме Дунав  Peace,едните снимчици са пред "Баба  Вида",а другите са от нашето "моренце",бяхме там на палатка с едни приятели,но ние без преспиване разбира се  Wink
smile3509 ЦЪК

# 220
Ето ме отново посред нощите  Hug.
Страхотни снимки  на малките сладури , носят много настроение  !!!
Моето момче вече е здравичко и отново си е същия щурчо  newsm44. Дано и другите болнички скоро оздравеят .

# 221
Брейййй какви сладки бебета! Хубави снимки  Hug
А колелото на Боби какво е? Може ли малко инфо, хареса ми, според ъгъла, който видях  Mr. Green
Моето малко момче остана на морето с татко си! Сега съм си самичка два дни!!! Кеееф! Те са на почивка, аз съм си у дома, ама пак на почивка  Joy
Ето как си живеем на плажа

# 222
  • София
Здравейте момичета  Hug

Не съм се включвала от 100 години, въпреки че съм все още при мама и тук имам много повече свободно време...

Нагледах се на снимки на сладки бебоци  Heart Eyes, толкова са пораснали всички  Hug

При нас няма кой знае какво интересно - Любчо расте и лудее, нещо не иска да ходи сам - все търси нечия ръка и само да се закачи хуква  Rolling Eyes, беше болен, но се разминахме с антибиотика (аз този път устисках да не му го дам, иначе доки го изписа...), направихме кръщене и за разлика от кака си доста си порева/пищя... За радост на мама си се храни много добре, а за плодовете направо го ограничаваме, че ако яде колкото иска ще трябва да следва оризова диета  Mr. Green

Между другото преди малко в новините на БТВ по повод седмицата на кърменето дадоха за момент снимка на Офи и Митето как се кърмят на плажа  Heart Eyes

Много целувки на всички сладки бебоци от мен и Любчо  Heart Eyes

# 223
Ето  ни  пак  нас -  Зара  днес  сама  се  катери  на  пързалката  ,а  аз  така  smile3511, като  се  прибрахме  беше  толкова  изморена , че едвам  дочака  да  и направя  млякото  и  орева  махалата ....
 що  иска  толкова  бързо  да   расте   това  дете  ,направо  не  ми   го  побира  главата - като  риторичен  въпрос ,но все  пак - някой  идея!?

Аз  ако  остана  два  дена  сама  незнам  какво  бих  правила  Thinking  толкова  вече  съм  отвикнала  да  съм  сама и  да  имам  време  само  за  себе  си...

Апропо  мляко,мамите  с  по  две   чеда  биха  ли  споделили  какво  съотношение  са  давали  краве  мляко  с  вода? на  големите ,че идва  време  за   Детска  градина  и  не вярвам  някоя  от  възпитателките  да  се  занимава  екстра  с  моето   дете  да  му  прави  АМ  ,смятам  че  е  по  добре  да  привикне  вкъщи   докато  започне  там ... (за  да не  предизвикам  спорове  пояснявам  че  става  въпрос  само  за  млякото  на  обяд,без  което  не  може  да  заспи  Wink
Благодаря  предварително   bouquet
 Лека  вечер!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 23:55 от Мaya

# 224
  • Стара Загора
Мaya на седмична ясла ли ще ходи Зара?  Thinking Аз мислех, че на тази вьзраст мляко се пие вече само сутрин и вечер.... newsm78 А конкретно на вьпроса ти, на тази вьзраст млякото може да се пие неразредено, или с малко водичка, колкото да минава през биберона. Не сьм много наясно, моите младежи ги захраних с кисело мляко, когато отказаха да пият мляко от биберон и това беше начина да го приемат, с льжица. Единия беше на 7м(Коки), другия на годинка(Сами), но и на двамата сьм давала неразредено.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт