Отговори
# 210
Намерих темичката на дъното на отчетните, всички май са на море  Laughing

Преди малко Маринка си изпусна консерва с грах (от най-големите) на крачето и много рева  Cry Cry. Тъй като й беше време за сън татко й я приспа. А аз не мога да мирясам - като се събуди май ще правим разходка до Пирогов.

Лекси, Валя, Вери, дано се засечем от в родния град (ние планираме да сме там цялата 2ра седмица на Август)

# 211
ДаниМакс,дано й няма нищо!Щом е заспала си мисля,че всичко е ОК!Иначе ще я боли,знам ли!Иначе и Лизи напоследък много обича да мъкне супер тежки за нея неща и аз все се страхувам да не стане подобен инцидент!Веднъж си изпусна бутилка от 2 л. пълна с вода за цветята,но нищо й нямаше! ooooh! Вече се чувстват много силни явно! Laughing Гушни я от нас като се събуди! Hug
И мерси на всички за коментарите в Мулти-то! Hug

# 212
здравейте и от мен.  Hug

Не съм писала от 100 години но викам чакай да се отчета. Днес прочетох цялата тема не бях влизала от преди морето и ми стана доста мъчно. Много болнички е имало и то със усложнения. Съжалявам че не съм била тук да ви подкрепя макар и само със стискане на палци, но се радвам че е минало. И Деси да се оправя. Всичко минава и се забравя, но в момента когато ти се случва имаш чуството че си на предела на силите и не можеш да издържиш.
Както казват хората така побелявали косите на майките. Това като че ли са най-трудните моменти да го гледаш болно и сърцето ти да се свива от най-лошите представи.
Вчера и аз изживях един от най големите ми ужаси със Стела. Падна,разплака се и тя много се захласава по принцип. И този път го направи, но не като друг път слред това да изреве и да мине а в един момент спря пое въздух но тихо без изреваване и ми припадна в ръцете. Както я гледах просто затвори очите и отмаля настрани. Подкосиха ми се краката. Сдрусах я ударих и шамар и тя отвори очите и тогава взе да пищи и реве. Всичко продължи може би 3-4 секунди но голям шок изживях. Какво имало да изживяваме с тези деца. Само се моля друг път повече това да не ми го прави.

И  ние бяхме на море на Китен от 17 до 25. Добре си изкарахме. Аз с детето и сестра ми с племениците и майка ни. По женски Simple Smile Мъжете в командировка. Казвам ви бяхме както има една приказка като 300 цигани. Хората тихи и спокойни си гледат децата ние само викане и кряскане какво е това нещо незнам. Хем не искам да го правя ами това дете изобщо не слуша. Аз му говоря то си прави каквото знае. Ама и племениците същите макар че са по големи доста тъй че не се надявам скоро да се оправим. Викахме си вече тука хората като ни видят и ще сядат на плажа по далече от нас че ние сигурно яко ги натоварваме Simple Smile. И забележка в кооперацията където бяхме ни направиха. Абе пълен ужас.
Стела много хареса морето като всичики дето чета. Не можем да я изкараме от водата. Малко се поразболяхме там, но в рамките на нормалното. Доволни сме от почивката.
Ще кача и снимки да видите. Разглеждах досега снимки всички са сладури. Не смея да кажа поотделно за да не пропусна някой.
Като че ли имаше още неща да кавам но си забравих

Честито на всички майчета за втори път. Да са им живи и здрави дечицата  bouquet

ето малко снимки от морето:

http://ekaterinast.multiply.com/photos/album/2/na_kiten_2009

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 16:58 от katq.

# 213
Ей,Катя,привет!Много хубави снимки!Стела е една малка красавица!Колкото до слушането-при нас е така като се съберем с племенниците!Те са доста лудички и Лизи гледа от тях,започва да ми се налага,да се тръшка,да плаче... ooooh!
А този припадък много страшно звучи! Sad Дано наистина нямате повече никога! Praynig Много  Hug и по-често пиши!

Днес май само аз съм пред компа! Mr. Green

# 214
Кате, прекрасна е Стела! Става все по-хубава! Много неприятно това с припадането, на една приятелка дъщеря й прави няколко пъти подобни, точно както го описваш. Добре си се намесила адекватно, но не мога да си представя как си се почуствала Cry. От снимките се вижда, че сте си изкарали добре на морето  Grinning, ами няма как, както беше казала Веси преди няколко странички - започваме вече да живеем за дребосъците и забравяме за нашия комфорт  Laughing

Изобщо всички септемврийчета стават все по-сладки и по-сладки, не мога да им се нагледам в мултиплая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пебс, оказа се, че нищо й няма на крачето като се събуди newsm78. И тя само разнася тежести из къщи

# 215
Привет и от нас....
Ооо Дани добре че и няма нищо на пръсчетата на малката хубавица.....че като знам ние какво преживяхме с ръчичката си е ужас просто.....добре че са им още много меки костите..... Hug
Катя страхотни снимки......много е пораснала госпожицата...... Hug Hug Hug
Пебсче и аз съм се барикадирала пред компа.....че Ерай спи а баткото и тати са на плаж.....а аз уж почивам.... Mr. Green
Вчера беше много велик ден за Ерай.....за първи път ходи на фризьор Rolling Eyes....отрязъхме къдриците......и определено цяла Варна чу......но много му беше интересно като се гледаше в огледалото.....много му се промени лицето Tired.....А и вчера братовчетчето му имаше рожден ден/стана на 2год/ а моля ви се Ерай като заспа в колата на път за заведението през цялото време после спа ooooh!.....Накрая вече го събудих, че малко свят да види.....той милия проспа всички забавления.....в таз аларма от 15 деца спа като пън 3часа..... ooooh!И после вообще не игра....кат седна на масата....по същество го даде.....игрите не го вънуваха много,при наличие на хапка и пийка..... Crazy Mr. Green
Който познае това кой е ще го черпя...... Crazy Mr. Green

Ето да ни видите с другата глава вече..... Mr. Greenhttp://erayiberk.multiply.com/photos/album/11#11

# 216
Беринка, разкош голям  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, малкият Тарзан се е превърнал в колежанче, мнооого сладък, пу пу
Добре се е наспал поне момъкът  Wink

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 14:31 от ДаниМакс

# 217
Здравейте, момичета. аз палк не съм влизала в нета цяла вечност, но най-накрая ми остана време - а и не сме се завъртали ного - много вкъщи- бяхме на море, после на село, а като се прибрахме компа се беше скапал за пореден път, май ще го сменяме скоро, да видим колко ще ме ядоса, че то все по ремонти и взе да ме нерви.
Дани е много добре, все по- непослушен и инатест се очертава, но на мама се е метнал, няма какво да се сърдя.
Бяхме с Созопол за 10 дни и беше приказна почивка, нямам думи просто- така си починах, и постоянно с детето и мъжо- беше наистина страхотно, пак ми се ходи, като се замисля, мога да изкарам и още 2 месеца в мързел и спокойствие.
вече ми се струва, че са минали 2 месеца, но си беше невероятно. Дани се държа повече от добре и надмина очакванията ми, ядеше си сам на стола и нямаше никакви номера и изпълнения( почти, т оначе не е възможно). Единственият ни проблем бше, че не искаше да ходи, а бяхме без количка и си разбирахме от носене на конче.
Купихме си кола, което също ми е за похвалване, наистина не съм писала много отдавна, но наистина нямам възможност да влизам по- често, а така ми липсвате и ме е яд, че изпускам края на бебоците, но с тая работа няма как.
на който му се гледат снимки, това са от морето, от село и малко от преди това:http://pdvicheva.multiply.com/photos/album/36/36
целувки на всички бебчовци и мами.

# 218
Здравейте и от нас!
Кате ,представям си какъв ужас сте преживяли.Дано повече не се повтаря. PraynigСнимките ви са страхотни.Стелка както винаги е много хубава.Поддробности от морето ще разказваш на кафе. Peace
Беринка,Ерай е много хубав,а и ти си голяма мадама.Никой не би повярвал ,че имаш две деца Hug
Дани,радвам се че при вас няма нищо сериозно
pavlinadidko,Честито за новото возило.пожелавам със здраве да го ползвате дълго и безаварийно.

# 219
  • Бургас
Привет,
страхотни снимки на Стелка и на Ерай! Сталка е мацка и половина, а пък Ерчо е голям бонбон с новата прическа. Много прегръдки и за двете.
Кате, от неонатолога, който пое Алекс знам за захласването, че това е нормална защитна реакция на организма. За да не се задуши детето трябва да спре да диша и да припадне. След секунда две дишането веднага се възстановява. Предполагам че е много плашещо. Алекс не е припадал, но е посинявал от задух, целия се разтреперва, почти гърч, но е успявал да поеме въздух.
Дани, дано успеем да се видим! Браво, че на Маринка нищо и няма на крачето!
Пебсче, много целувки на Лизи по сладкото носле!

# 220
Берина, направо идвам да си го взимам тоз кротък зет бе. Невероятен красавец е станал да знаеш Heart Eyes

# 221
Лекси, аз ако знаеш откога чакам Деси да спре да пишка в нощния памперс - ама не.

ами ако си пийва доста следобедите и АМ вечер, както и да спи юнашки сън като моя бандит, скоро няма да е  Mr. Green за справка мойто тая вечер в периода 18-22 ч. изпи 200 мл. сок, 300 вода, 1 праскова, 1 супа, половин таратор и 200 АМ  Laughing как да не пикае горкия, пък и като му се спииии  Mr. Green има време, Ески, нощният памп да ни е проблема  Peace

Краси, мерси за инфото - сетих се къде е сградата, бях питала мъжа ми за нея като минавахме веднъж, пък той нищо незнаеше, явно са нови и нямат още ни сайт, ни реклама

отивам да гледам снимки, че доста се събраха  Hug Беринка, определено така е по-готин младежа  Mr. Green

# 222
  • морето и сините вълни :)
Беринче,страШотни снимки,както и  на Катя.
Направо страхотни дечица имаме.
Аз да ви кажа моя  малък мъж какъв цирк ми спретна вчера за един кочан царевица
Понеже баба ми прати от село  и аз сложих торбичката на кухненския плот и хукнахме за другото село,и се прибрахме и Влади като вижда царевиците и започва да крещи АМ-ам-ам.Да ама те сурови.Почвам обеснявам че ще ги сложа да се сготвят да станат на супа и ще папа.
Цопнах да ги варя-еййй час и половина не спря да мрънка да реве и строен до котлона ooooh! ooooh!
Направо нервичките ми изкара-та свари се царевицата ,изстудих му един кочан,връчих му го -той се цопна на столчето си  и като загриза-ни вопъл ни стон не можеш да чуеш от него.
10 мин седя и гриза-като мишка  hahaha hahaha hahaha hahaha
Днеска имам среща с КАли-мей Peace Mr. Green

# 223
Лекси,мерси! Ще я нацелувам!И на Алекс от нас цунки!  bouquet
Тя в събота вечерта вдигна Т!Свалихме я,легнахме и след час се будя,тя гори,чак се втриса. Sad Сложих й свещичка,не я свали!Дадох Панадол-свали я за малко и после пак качи!Най-накрая в 4 дадох Нурофен и й спадна напълно!През деня пак качваше,но от снощи в 20 часа не съм й давала нищо и не е вдигала! PraynigВодихме я до дежурния-каза леко зачервено гърло!Дано й мине така,от самосебе си,щото няма какво да й дам за него! Rolling Eyes
Беринче,много сладък Ерай!И с къдрици,и без! Heart EyesА направо не мога да повярвам,че е 1м. LaughingЛизи е 86-87см.До преди месец не достигаше нито един ключ за лампите,а сега само ходи и пали/гаси! ooooh! Mr. Green
ДаниМакс,браво,че няма нищо на крачето! Hug
Павлинка,честита кола!Ама не я видях на снимките! Mr. Green Иначе много сте сладки!Личи си,че почивката е била страхотна! Hug

# 224
  • Асеновград
Здравейте и от нас  Hug
Дани,радвам се,че няма нищо на крачето на Маринка  Hug
Пебс,дано не вдига повече Т,и мине от самосебе си  Hug
Беринка,много е сладък Ерай с новата прическа  Heart EyesДа го нацелуваш  Hug Като гледам децата м оето май най-нисичко отстана  Laughing 83 см  Crazy( ама да ми е жива и здрава  Flutter)
Павлинка,честита кола и от мен,със здраве и безаварийно  Peace
Ани е на вилата с майка ми и баща ми от вчера,до утре ще е там.Аз ще си почистя вкъщи,и малко ще си почина,ще отскоча и до Пловдив да й взема експертизата,и да накупя разни неща за морето.Ние в петък или в неделя (още не сме решили точно ) тръгваме-първо ще отидем малко на гости на баба ми в Пиргово,и оттам към Варна ( Еск,ще ти пиша лични да си разменим телефоните,ако евентуално отскочим до Русе  Heart Eyes ).И така,иначе Ани е много добре,яде страшнооо многоо,никога не се е хранила толкова добре,явно наваксва детето след обезводняването.Започнах да й давам от тези витамини Саностол-искам да питам как се дават точно-по някаква схема ли,колко време да го давам?

Ето малки снимки и  от нас,който не ги е видял вече  Hug

http://krasikisova.multiply.com/photos/album/55#1
П.С. Току-що си получих поръчка от 17 юли- от Ларедута  Mr. Green

Еск,пълна ти е кутията,изтрий си  малко,за да мога да ти пратя номера си  Hug

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 10:48 от Красииии

Общи условия

Активация на акаунт