Отговори
# 270
  • Асеновград
 wavey Само да кажа здрасти  Grinning ,че не ми се пише нещо,отивам да поспя, и в неделяя тръгвамее.Вече нямам търпение  Grinning

# 271
  • Бургас
Привет,
Хекси, много се радвам че писа. Пожелавам ти скоро да си намериш желаната работа, а сега се наслаждавай на моментите с Алекс. Бързо оздравяване му пожелавам.
Мъжа ми е съкратен и аз ще си търся работа, така че кризата явно засегна много хора, но аз гледам да съм оптимист и позитивно настроена и се чуствам добре. Млади сме, здрави сме, имаме прекрасно детенци, другото ще се нареди!
Краси, приятна почивка!
Ками и на теб приятна почивка!
Ески, много прегръдки и целувки за палавото Деси! Явно си има ангел хранител щом си успяла да я хванеш!
До скоро

# 272
Здравейте момичета Hug
Супер отдавна не съм писала, но ни нямаше два месеца и половина- на вилата, на море.
Не съм чела, но се надявам всички да сте добре. Алекс е ок, махнахме памперса, шишето с биберон за млякото вечер - сега сме на чаша и обикновенна сламка. Само много се плаши от деца на неговата възраст. Само някое да му  викне и той се разплаква. С по-  големите няма  проблем. Не знам какво да го правя.
Връщам се да чета назад и после пак ще пиша.

# 273
Привет момичета.
Днес пак вали и е кошмарно - двете деца са затворени вкъщи и  Crazy
Дани, Лекси, ще се радвам да се видим тук. Ние от 10 до 13ти ще сме в Шипково, не можах да се престраша за морето - Диляна като види вода и е директно вътре и няма изваждане, та само басейн тази година.
Много болнички има пак. Бързо оздравяване  Hug

# 274
Хекси, незнаех, че е до 2 годишна възраст! Чак ми е странно, но... явно политика на клуба.
Неее, той не е до 2-годишна възраст. Просто условията и играчките са за по-малки дечица. Можеш да заведеш и 6-годишно дете, но друг въпрос е дали ще му е интересно там. Wink

# 275
Привет и от нас
Ние сме при мама на гости, успявам да си почина, че имам отмяна като се върне от работа и така.
Насето е писала, че направихме бърза и импровизирана срещичка с Катето, но добре се получи, малките се забавляваха доста. Стели и Добо са големи сладурчета, също и Мими - каката на Добо. Много се радвам, че успяхме да се видим, ако успеем тези дни да направим още една срещичка ще е супер. Снимки от мен ще чакате, но като се прибера в Пловдив, защото тук е бавен компа и няма място да ги свалям  Wink
Бързо оздравяване на болничките, приятно моренце на почиващите, снимки гледах, но не съм си в акаунта и не съм коментирала, та да кажа, че всички са страхотни. много са пораснали, особено Алекс изглежда доста променен, но и на Хекси ще й дърпаме ушите защо не ни го показва по-често  Crossing Arms
Целувки  Hug Hug Hug

# 276
Здравейте,аз пиша от морето...Косе ни прави на луди,само реве и иска там...чипи...тук...а снощи валя,но малко го изкъпахме тъкмо като почна дъжда в басейна.Само исак да пипа водата и така се беше превъзбудил снощи,че си легна в 1!!!Още не сме ходили на плаж,че е хладно.А предния ден си изгори пръстите на газената лампа,спря тока и той си мацна 4те пръста на капака на лампата.По пътя пък повръща и не сикаше в стола,че седя в мен.Изобщо морето с деца трябва да се забрани със закон JoyНо още 4 дни ще оцелеем няма как Joy

# 277
  • Асеновград
Момичета,влизам да ви кажа,че утре тръгваме.С момичетата от Варна не съм се уговаряа нищо.Имам само телефона на Поспаланка Людмила,и на ani-bani (ако й е същият още ).Който иска може да ми прати телефона на лични  Hug Ние в сряда ще бъдем във Варна  Peace

# 278
Краси, а в Русе в понеделник ли евентуално ще бъдете? Лек път и приятна почивка ви желая  Hug

Ками, айде и при вас нека се кротне малко топката и да се насладите на почивката  Peace

Илиянче, чакаме снимките с нетърпение  Mr. Green

Вчера ходих на концерт на Слави. Добър е концертът, макар и малко 'постен' в сравнение с миналия, защото смешките бяха много по-малко и от старите парчета свириха само 3-4 неща, а можеше още. Но пък това, което направиха пак си беше супер. Ние отиваме да се приготвяме за разходка сега  Wink

# 279

Общи условия

Активация на акаунт