Отговори
# 240
Момичета, да ви питам има ли някой проблем с протеста за пишкането- някое бебгче напикава ли се на инат- защото ние от 2 дни се напикаваме поголовно- казва и се изпикава и съвсем целенасочено го прави

период е, доскоро бяхме в него с двата крака, ще отмине  Peace /той моя не е бебче вече  Rolling Eyes Mr. Green, ама пак препикаваше нарочно  Mr. Green/

Веси, леле Жорката ме застреля от упор с тия количества течности!!!  Shocked

откакто му купих нов бидон със сламка, много му се услажда водата  Laughing а снощният пампер беше сух при същото меню следобеда  Shocked Shocked явно много пот Фърля  Laughing

Много са ти съблазнителни бонбонките,може ли 2 да си взема Joy Joy Joy

не може  Naughty вече ги изядох  Mr. Green

Ани,искаме снимки от срещата Peace

hahaha точно пък от нея ли - дето не си носи фотото  hahaha по-скоро мисля, че Кали Мей ще се включи, че тя е била Мечо-турист с всичкото багаж на врата  Joy

ЧРД, Поспаланке! Бъди здрава!

Аниткеее, починала си си на плажа, а  Laughing утре освен да го заведеш и в Бургас  Joy

такааа, УпраИх всички, може да полягвам вече  Laughing

# 241
за следобедното кафе - http://www.vbox7.com/play:0b9e8767, много е съдържателна  Joy

# 242
  • морето и сините вълни :)
Веселанке,ощИ ли не си са Фърлила у креваТЯ.Стига виси в тоя Редут

И не беше ли на диета че си изплющяла сичките бАмБони ааааа??

Тоз път си носих фотото ама снимах мечките Joy Joy Joyче правеха циркови номера...
И верно нямаме общи снимки с децата,те кат невидели хукнали по люлките #Crazy #Crazy
Само пара да имаш в джоба и глей ко става #Crazy

# 243
И не беше ли на диета че си изплющяла сичките бАмБони ааааа??

вече минах на максимата, че хората се делят на слаби и добри  Joy

пък кат каза за люлките - ми то у вашта Варна много скъпо бре  Money - при нас на количките 15 мин. за 2 лв.   Party то сигур ваште возила по-луксозни  hahaha

# 244
  • Бургас
Привет,
Аелкс е добре, няма никакви признаци че си е удрял главата. Заведох го при доктор, но не можаха никакъв преглед да мунаправят, не спря да се върти и не дава да го докоснат. Но хората ми казаха, че щом не е сънлив, не повръща и няма халюцинации значи е добре. Това третото много смешно ми стана щото той не говори. Но е много игрив и весел
Анитка, мерси за инфото.

# 245
Лекси,браво,че е Ок Алекс!Много ми стана мъчно като прочетох!А и ти сигурно си се изплашила и си го мислила.... Hug Hug Hug ви!

Лизи е добре вече!Не е вдигала повече Т! Simple Smile

Аня,голяма зарибявка е тоя Ибей! ooooh! То всичко има беее! Crazy Laughing

Поспаланче,ЧРД!Бъди много здрава,щастлива и обичана! Hug  bouquet Hug

# 246
Честит Рожден Ден, Поспаланче! Желая ти много здраве, щастие и обич!   bouquet
Ееех, изпуснах вкусните бонбони, Ани и Веси ги ометоха вече  Grinning

Пебси, радвам се, че Лизинка е добре.
Ески, желая бързо да се оправя Деситка.
Лекси, направо не си представям как си се чувствала. Добре, че на Алекс нищо му няма. Ама така е, палави са децата. И нашата Яна през 2 минути пада и реве, за 4 дни успя да си свали доста дълбоко кожата от коленете и пак продължаваше да тича насам-натам. Накрая се принудихме на морето да и купим наколенки, че на последното падане бая кръв изтече...
Ние още се борим с летния вирус - ту се пооправя, ту пак ака рядко...Направо незнам какво да правя вече. От вчера включих и ентерол и май има подобрение. То, милото, вече като види варени картофи, печени филийки, макарони и сирене и обръща главата...От два дни като дойде време за хранене и само повтаря: "Вкус-но ба-нан-че! ААм-ААм! Мама да обели!". А снощи баща и си нарязал пушен врат и го забравил на кухненската маса и тя като докопа едно парче, яде като невидяла и повтаря: "Вкусно месцеее, вкусно месцеее!" Едва и го измъкнах от ръцете, толкова ми стана мъчно...
Друго ново двайсет ми се случи на мен тези дни. Понеже от морето се върнах обрината, кожният лекар ми каза, че имам фото-алергия, т.е. слънчева, и ми изписа противоалергични хапчета ЗИНАТ. Немога да ви опиша как се чувствах след като започнах да ги приемам. Първите 2 дни едва гледах от умора, получих разстройство и за капак започнаха да ме болят мускулите на краката и то толкова силно, че не можех нито да седя, нито да лежа и едва спях... В началото си помислих, че съм прихванала от вируса. Говорих с лекаря вчера и той каза да спра да пия хапчетата. След 2 дни пропуск, днес вече нямам болки и никак не ми се спи. Днес ходих пак при доктора и се оказа, че съм от единиците, които получават алергия към антиалергично лекарство Shocked Вече ме е страх като ида на лекар, да не забравя да спомена някоя от болежките или алергиите които имам.
Ами оплаках ви се... Дано не съм ви досадила  Blush

Щях да забравя - разгледах страхотни снимки на Деси, Лизи, Ани, Ерай, момчетата на Кали и Ваня, Райнето на Луканка...дано не забравям някого, много са ни сладки дечицата. Много целувки за всички сладурчета  Heart Eyes
Спокойна и прохладна вечер

# 247
Привет привет и от нас...... Laughing
Поспаланке....честито мила.....много много здраве и радост ти пожелавам....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Както е писала Ани вчера си направихме мини среща.....ама две приказки не можахме да обелим....те тез дечурлига.....луда работа... Crazy Crazy Crazy
Аз успях да направя една две снимки във движение, ей сега ще ги пусна.....но Кали наистина успя да направи повече.....ще чакаме и нейните..... Peace
А децата са просто прелест.....Влади,Тони,Ема.....са просто прелестни.... и кой от кой по пуслушен...... Mr. Green
Еее Ани за тоз месец отбеляза ли плажа Mr. Green.....ние сме до петък у дома.....няма плаж...че нали на Берк му правиха манту и не трябва да се мокри.....Ужас просто...... ooooh!
Много се радвам че всички бонички се оправят вече..... Hug Hug Hug

# 248
  • Бургас
Привет,
Поспаланке, Честит рожден ден! Много здраве, късмет и семейно щастие! Много целувки за палавото Кайче!
Павлинче, много хубави снимки на малкия палавник! Честита кола, безаварийно да си карате!
Пебси, мерси!  bouquet
Ади сан, много гадно това с алергията. Ако искаш иди на хомеопат! А относно разстройството на Яна, Алекс беше така и освен хидрасека и ентерола започнах да давам лактофлор - това е пробиотик, който регулира чревната флора. По 1 хапче 3 пъти дневно, то се дъвче След 2 рия ден акото се нормализира, коремчето на детето се успокои и започна да ходи нормално и повече не съм давала. Но цвета на изпражненията става много светло, почти бяло, да не те притеснява това.
Ние утре отиваме малко на гости при нашите.  Няма да мога да пиша редовно, но ще ви чета когато мога!
Много прегръдки на всички Ви!

# 249
  • София
Suvsem nakratko da ne vi mucha s tazi latinica  Wink !
Snimki ima, no chak kato se vurnem v Sofia shte moga da gi kacha. Naistina, pokrai decata hich i ne mojahme da se vidim. No puk sa goooolemi sladuri - Vladi, Ema i Ercho; da ne zabraviame i Berk, koito e prekrasen maluk muj!
A na Anitka oficialno i zabraniavam da govori poveche za dieti  Naughty Crossing Arms !

ADI, mila, ako e sluncheva alergia, da znaesh, che niama lek. Az sum s takava alergia, obikolila sum 1000 doktora. Edinstveno klasicheski i dosta dobur homeopat moje da reshi problema. A poneje az niamam pod ruka takuv, vinagi prez liatoto polzvam 50+ factor i se vrushtam ot moreto biala, vse edno ne sum bila tam. No po-dobre da ne se radvam na ten, otkolkoto da si dokaram niakoia belia po kojata.

Pospalanke, 4RD  Hug Hug Hug Hug Hug!!! Da si jiva i zdrava, i mnogo shtastliva i udovletvorena ot vsichko!
I chakam da se obadish kato se vurnete ot Yambol!

Celuvki na vsichki   bouquet !

# 250
  • Варна
Momicheta, mnogo, mnogo vi blagodaria za vnimanieto i hubavite pojelania Hug Hug Hug! Da ne vi mycha i az s tazi maimunica...Ej, izpusnah sreshtata, ama shte navaksvam kato se vyrnem Simple Smile

# 251
Честит рожден ден, Поспаланке, пожелавам ти цялото щастие на земята, много , много щастие.
Ески, данов сичко при вас е ОК, а за компа думи нямам - максимума е 80 херца, а и той е изпросен от някоя банка, като си е сменяла компютрите, така че други няма( а по принцип съм на него цял ден), но няма избор- милицията и толкоз не дава.
Сериозно съм се замислила за преносим комп, който да си нося на работа, но ние вкъщи нямаме свестен, та да го помъкна на работа и да успеем да вземем,не ми се иска.
Веси,знам, че напикаването сега е период, но се вбесявам,. днес не се е напишквал, но снощи след поредното напикаване не му се карах, а изобщо не му обръщах внимание - рева, дра се, аз си мълча, по едно време дойде, взе да ме гушка и да вика"щече бъда добър"- след това не се е напишквал. но аз пък от страх 2 пъти го изпиках през нощта( не знам дали и това не е лошо), но днес е ОК, пу-пу.
Афди сан, какъв този противоалергичен зинат, това си е жив антибиотик и то много силен, Дани го е пил два пъти при бронхит.
Лекси, браво, че Алекс се чувства добре, да се успокоите вкъщи.
лека нощ на всички Hug

# 252
Поспаланке,Ч Р Д   bouquet     bouquet     bouquet    nbirthday     Gift

# 253
Поспаланке,Ч Р Д   bouquet  bouquet  bouquet Бъди щастлива! Hug
Ади Сан, наистина ЗИНАТ си е жив антибиотик мила. Нещо или доктора се е объркал или ти... Иначе за противоалергични знам Ериус, Кларитин и Фенистил (на хапчета и гелче).

# 254
  • София
Поспаланке, всичко най-хубаво от мен   bouquet

Ади, много неприятно, дано намериш подходящо лечение. Да не бъркаш лекарството със Зиртек?

Общи условия

Активация на акаунт