Отговори
# 225
Краси,Много ти е хубаво детенцето.много целувки от нас.Апетита мисля ,че й се е отворил от системите.А за Санастола,аз го давах близо 4-5 месеца,през зимата.Давах го сутрин по една чаена лъжичка.да ти кажа мног добре му действаше.Но съм чувала и за деца алергични към сиропа.Затова ако забележиш нещо ,възможно е да е от него.
Ани ,и на мен царевицата ми е любима и си представям какво му е било на малкия.И аз преди седмица варих царевица .Направо преритах докато се свари. Blush

# 226
Краси, на мен за Саностол-а ми казаха да се дава по една супена лъжица дневно, като се изпива цялата опаковка, почива се 1 месец и после пак нова. Аз вече давам втора опаковка на Алекс (къде давам, къде забравям с дни  Embarassed), но за да се изразходи цялата си минава доста време. Не съм забелязала никакви отрицателни реакции.  Peace

# 227
  • София
Започнах да й давам от тези витамини Саностол-искам да питам как се дават точно-по някаква схема ли,колко време да го давам?
по 5 мл. сутрин на гладно за предпочитане. и аз къде давам на моите, къде забравям. Whistling

май не съм се похвалила, че вече 3ти ден сутрин не плачат на градината. Grinning

нещо не ми се пише...  Tired така е, който седи до 3ч. посред нощ в ибея  Crazy

# 228
  • Асеновград
Благодаря за отговорите,момичета  Hug

# 229
  • Бургас
Привет,
Ох не ми се пише че ми е много притеснено. Алекс си пукна главата следобяд в 5.30. Добре че нашите са при мен, но беше голям ужас. Все още сълзи мястото, щото е много горещо и не може да се съсири кръвта. Но иначе на него не му пука, порева 15 минути, но от тогава само играе, смее се, крещи. Дано нищо му няма иначе утре ще търсим лекар. Докторката е в отпуск и каза, ако е сънлив, повръща или нещо друго да ходя да го снимам. Не че мога да си представя да му направя рентген. 

# 230
  • София
Оооо, лекси, съжалявам, дано не го боли много. Аз на твое място го завеждам задължително, независимо как се държи, това все пак е главата.

# 231
  • София
Павлинка, много щастливи снимки, а малкият е голям бандит, струва ми се. Честито возило и да ви служи вярно!

Пропуснала съм да кажа какви сладури са Десито, Тони и Ерай, направо така са пораснали тези деца, че докато си говорим тука, ей сега ще тръгнат и на училище.

Краси, Ани е готова за модел, позира съвсем целенасочено!

# 232
  • София
Лекси, много неприятно Confused, сигурно и аз бих го завела, най-малкото за мое успокоение.

# 233
Лекси, дано всичко е наред с Алекс и минете само с уплаха и малко рев, нищо сериозно да не става.
Момичета, благодаря за честитките за колата, купихме я на старо, но е доста добре, и аз много и се радвам. Пебсче, как да я видиш, като още не сме я снимали. Иначе е Рено Сценик.
Момичета, да ви питам има ли някой проблем с протеста за пишкането- някое бебгче напикава ли се на инат- защото ние от 2 дни се напикаваме поголовно- казва и се изпикава и съвсем целенасочено го прави. понатупах го, но не знам дали това няма да има обратен ефект, та не знам как да процедирам.
много се радвам, че Ани е прояла,като помня Краси как се ритесняваше с това неядене.
много ми се спи, та ще се отправям към станата на сънищата, че едва гледам от главобол- защо така ми действат компютрите, не мога да разбера, но вече съмн сигурна, че от това ме боли глава на 100 %.
Цунки, особено на коремчето на Пебс.

# 234
Да, голям бандит е Дани- а колко глупости научи от братовчедите, дето пак са у дома цяло лято- като попивателна е - разправя се, не слуша и прави каквото си иска,
Водихме го на един самолет - пътнически, който отдавна не е в експлоатация, и искахме да го снимаме( който е гледал снимките го е видял). Та мъжо гои качи на крилото за снимка и нашия като се обърна и хукна нагоре към корпуса на самолета, вече не го стигахме, викахме, карахме се, това дете изобщо не ни отразява, та мъжо като се ядоса, ме качи на крилото, свалих го и как отърва д..то, не знам. По цял ден е нещо такова вкъщи. добре, че съм на работа, та не гледам по цял ден какво се твори, че нещо вече не ми носи главата на глупости.
А днес като се прибирам, намирам бавачката ни гледа не само нашия, а и двамата племенници, които дружно са я побъркали. не ми се мисли как е изкарала днес тая жена, направо ужас. И каот ми се разправят големите, че и Дани не слушал, така че няма проблем, мигах и се чдех какво да отговоря. Направо ...
а и доста чувствителен е станало моето моче- на морето една- единствена вечер седнахме на заведение в базата, а той си играепе- няма къд да отиде, само опасно беше да не падне някъде, и по едно време като чувам неистов рев- сетих се веднага кое гарджве плаче- отивам и виождам едно детенце до него, от което реве нашия, та се къса. разпитахме ги майките и се разбра,ч е това детенце му казало, че съм отишла на морето и ме няма и нашия като се уплашил, та като писна ...
А днес ходи на "конкурс" незнайно за какво си правеха децата от улицата- участвахме с мила моя мамо( само първия куплет, но не е малко - много съм доволна, разбира се), та "спечелихме награда" за най-малък участник Laughing
май се отплеснах, но нали не съм писала отдавна и ето на...
А нали всички сме на този етап, дано не съм ви отегчила

# 235
Ох, аз пак нямам време да вляза. Краси, разчистих си малко кутията, не знаех, ама съм имала нови съобщения, които не съм чела...  Embarassed

Лекси, обривът ни изчезна, но ако пак се появи, може би ще прибягна до хомеопатичните гранулки, за които ми каза. Много ти благодаря. И дано на Алекс му няма нищо на главичката. Praynig Praynig Praynig Чакаме да кажеш какво е казал докторът след прегледа.

Павлинка, Дани е голям сладур и си личи, че е много палав, но здраве да е.  Hug Честито ви и возило, със здраве да си го ползвате и безаварийно!  Peace А за компа, какъв ви е мониторът? Явно той трябва да се смени, освен самия комп, от това много се изморяват очите, ако не е наред или е много стар кинескопа и оттам и главоболие. И честита ви награда, никак не е малко цял куплет на тази възраст. Деси например не е знае нито един, макар и да приглася на песните с по някоя думичка. Wink

пебси,   Praynig Praynig Praynig се  Лизи да се оправи от самосебе си бързо и да оздравее, че само това ви липсва сега. Много целувки и  Hug и за двете ви!  Heart Eyes

Беринче
, снимките ви са страхотни. Ти изглеждаш просто супер, а Ерай... той както и Дани е писала, направо на колежанче прилича. Жалко за къдриците, но пък и сега си е също толкова чаровен и красив!  Heart Eyes

Веси, леле Жорката ме застреля от упор с тия количества течности!!!  Shocked Тя и Деси пие доста, ама с това количество вашето просто ни сложихте в джоба си, както се казва. Ние сме някъде между 2/3 и половината на това, което си писала за Жоро. Нощният памп обаче ще си покача наистина, още времето не му е дошло  Wink

Като стана дума за Саностол-а, вече на опаковката пише "над 3 години". Преди го нямаше това. И ние трябваше да почнем да пием витамини и докторката ни каза да си купим Саностол, че вече сме го пили зимата, а и аз съм много доволна. Обаче в аптеката като видях опаковката и помолих да питат дали има и друг саностол и са два вида или вече има промяна и не става за деца под 3 год. Казали им, че е само тоя. И аз купих друго сиропче, на Д-р Тайс. Вие да знаете нещо по въпроса?

Деси нали беше и с хрема, ама тя не минава и днес даже се позакашля сутринта. Не знам от храчки в гърлото или какво... та ще ходим пак на доктор. Вече всяка седмица по 2-3 пъти сме там, направо не е истина!  Tired

И друго щях да пиша, но вече забравих, а и Деси вече вършее с пълна сила из стаята и трябва да въдворя ред.  Crossing Arms

# 236
  • Варна
Здравейте! Една почерпка от мен по случай порастването ми с още една годинка Simple Smile

Много усмихнат ден на всички!!!!!

П.С. Ние сме в Ямбол при баба и дядо, като се върнем ще пиша повече.

# 237
  • морето и сините вълни :)
Здравейтееее,оххх тамън преди малко се върнахме от плаж с чучонко.
А там голямо чудо
Нестле прави някакви  прИмоции (рекламни де)та като зараздавали сладоледи,зърнени закуски,кафета,за децата детски напитки,ябълки и кво ли още не..Та като опънали на плажа един детски надувен център и нашия плаж  се проведе в скачане на надувния батут Mr. Green
Голямо дивяне беше ,голямо нещо.

Та на вниманието на БУРГАЗЛИЙКИ утре таз прИмоция ще е в Бургас...така че може да отидете с дечица и да се позабавлявате.

Вчера се срещнахме с Кали мей-срещата се състоя в Зоологичеслата градина че там по спокойно,бяхме Аз ,Кали,Саморасличе и Беринка.Хубаво беше ама кратко.А и неможахме да се наприказваме-то от децата  може ли да си кажеш 2 приказки Sick ooooh!
Едно наляво,друго надясно луда работа hahaha

Та Хекси вчера питах Кали-мей къде се изгуби,домъчня ми за тебе  Peace
И ти взе та си се отчела.
По често да пишеш  Peace

Отивам да опъна кокала че така ме пече по кофата това слънце и сега ме боли главата.

Поспаланке,честито порастване  bouquet  bouquet  bouquet
Да си Жива ,здрава и винаги усмихната  bouquet
Весел празник
Много са ти съблазнителни бонбонките,може ли 2 да си взема Joy Joy Joy

# 238
Ох,Поспаланка,страхотна почерпка.да си жива,здрава и много обичана.

Ани,искаме снимки от срещата Peace
Болничките бързо да оздравяват Hug
Ески,аз съм виждала няколко вида Санастол.Има дори и на хапченцаи на прахчета.Но когато купувам казвам от класическия.

Мислех си ,че е за деца над 1 год.но лекарят ми каза да не му давам по 10мл.,а по 5 мл.
- това е другия който съм виждала и за него знам ,че е за по-големи деца.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 13:39 от naskaa

# 239
  • Асеновград
Поспаланка,честит рожден ден!Бъди много здрава,щастлива и обичана!!!

Общи условия

Активация на акаунт