Отговори
# 255
Ами да, аз съм се объркала, извинете ме  Embarassed Ксизал се казват хапчетата всъщност. Ама то от толкова лекарства напоследък направо ми се е размътил мозъка  ooooh!

# 256
Аня,голяма зарибявка е тоя Ибей! ooooh! То всичко има беее! Crazy Laughing

по-еФтинко ли е от Ла редута?  Crazy

Лекси, щом е жизнен - всичко е ок  Hug явно раната не е била повърхностна, а по-дълбока и затова е прокървило повече  Hug

Ади, и аз да се изкажа от личен опит - доктор за алергии не слушай  Mr. Green всеки си има любими хапове и все тях блъска, а причината едва ли някой със сигурност ще ти каже  Laughing тоя ксизал нявгаж и на мене ми го пробутаха - не видях да лекува нещо  Whistling  Mr. Green

знаех си аз, че Мейчето ще е най-сериозната  Wink

# 257
  • морето и сините вълни :)
Цитат
по-еФтинко ли е от Ла редута? 

Малииии,ти си като луд с къртечница  Mr. Green Mr. Green
Зареждаш патрондажа и почваш да стреляш по сайтовете Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire

Добрютро от мен Peace
лек и хубав ден на всички bowuu

# 258

Е,то по-ефтино от ЛР има ли? Mr. Green
Въпроса е,че има всичко,което се сетиш!И пак в сравнение с тукашните цени си е направо без пари! Wink

# 259
Поспаланке, ЧРД на патерици с пожелания за много усмивки, любов и здраво и лъчезарно детенце!  Hug    bouquet

Лекси, добре че му няма нищо на детето. Доста страшна случка, но при тези беладжии май все това ни чака.

Ади Сан, аз пия Ксизал за сенната хрема и ми се отразява много добре. По принцип този противоалергичен препарат се води в момента най-добър и пречистен. Не знам защо така се е получило при теб, може би си от този 0,001%, за който пише в листовката, че може да има странични реакции.

Аз се включвам рядко, че все няма време, но покрай това, че вече се пише значително по-малко, успявам чат-пат да следя темите. Wink) Не помня дали ви писах, че кризата ме хвана и ме съкратиха от работа, та този месец се гледаме с Алекс и направо полудявам. Градината има в момента 2 седмици ваканция и решихме направо целия август и до средата на септември да не го даваме, за да не харчим пари при положение, че аз така и така съм си вкъщи. Но като гледам как полудява детето и само се чудя какви игри да му измислям, май няма да издържа чак до тогава. А и с него вкъщи ни мога обяви за работа да погледна, ни нищо.
Иначе в момента той ми се разболя ей така от нищото и посред лято сме със сополи и кашлица. Днес като спре дъжда ще го водя пак на лекар и може да се наложи да почваме и антибиотици. А е един кисееееееел... Аман от болести.
Но пък последната седмица правих огромно проучване за провеждане на рождения му ден (тема, от коята всички се вълнувате скоро  Wink) и стигнах до извода, че София е пълна с детски клубове, но повечето не стават. Или частта за родителите е мизерна, или детската е адски зле. Има няколко по-стари, така да се каже с "традиции", където уж нещата са измислени, но вече са толкова вехти и нереновирани, че и там не става да си заведеш детето. Та голямо обикаляне и мислене беше, докато накрая ми писна и направих компромис с големината (поканените ще са ограничен брой, но поне ще им е готино), но вече резервирах и се приключи с въпроса.  Peace
Ето една снимка от морето отпреди няколко седмици да не ни забравите. Wink)

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:07 от Hexina

# 260
Оххх ние току що се залюляхме здраво......имаше земетресение и бая се уплаших....... Sad

# 261
  • София
според мен е доста по-евтино, но трябва да следиш за кое и колко да наддаваш. а и има тръпка в самото наддаване. Mr. Green само дето за тежки неща излиза доставката повече от стойността на продукта.

Оххх ние току що се залюляхме здраво......имаше земетресение и бая се уплаших....... Sad
тук пък са такива гръмотевици, че сякаш има военно учение. Whistling имам чувството, че е септември месец, така е притъмняло и хладно.

Хекси, успех с търсенето на работа!
Аз установих, че има голяма дискриминация на майки с малки деца. На много места направо си ми казваха, че много ме харесват и т.н., но това, че имам две малки деца е минус за мен.  Sad В един момент ми писна само това да чувам. Но, слава Богу, приключих вече с интервютата, понеделник започвам и е наистина работата, която търсих Grinning. Сега използвам няколкото оставащи дни сама в къщи да направя малко зимнина. Flutter Laughing

# 262
Браво,Аня,успех на новата работа.За съжаление и при нас е така.Чуят ли за дете и направо ни тръшват вратата.
Хекси,много съжалявам.Но нали знаеш-всяко зло,за добро.Бъди оптимист и скоро ще се похвалиш с наистина желаната работа.Къде бяхте на море?Как си изкарахте?Алекс много е пораснал.
Като ви слушам какво евремето при вас,направо невярвам ,че сме в една държава.При нас е такава жега,че направо не се трае.
Берина,това е направо кошмарно.Мен много ме е страх от земетресения,особенно след като онзи Лещарски ни беше предвещавал преди месеци.Да пази Господ.
Вчера имахме среща с Катето и Илиянка.Криска е такова хубаво и слънчево детенце.Дори нащия Добромир й отстъпи камиона си за малко.А Стелка такъв тен е хванала от морето и толкова послушна.Другата седмица сигурно пак ще се видим.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 19:16 от naskaa

# 263
Хекси, кофти с работата, но пък в София поне имо що-годе избор. Като се замисля, че скоро и аз ще трябва да си търся нова работа и треска ме тресе, но това е положението Confused
ОТносно рожденните дни, аз май съм ви казвала, но пак да ви покажа - в София верно имате за всичко повече избор, но за този клуб има доста добри отзиви - http://www.talasamcheta.com/index.htm

Между другото се загледах, че този клуб е като детска градина - може да оставите децата за по 8 часа като на месец излиза 240 лв. Хм, май е по-евтино от частните детски градини в столицата.

# 264
Малииии,ти си като луд с къртечница  Mr. Green Mr. Green
Зареждаш патрондажа и почваш да стреляш по сайтовете Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire

ми как се изтърват зимни дънки за по 4.99  Crazy вече падна патронажа - картата значително се изпразни, майчинските са на привършване  Mr. Green тия дни заминавам на село, че да няма къде да харча толкоз  Mr. Green

Хекси, късмет ти пожелавам  Hug Дано скоро се отвори нещо  Peace И не изпадай в "зимни" настроения  Hug

беринка, дано няма остатъчните трусове  Rolling Eyes
Ванчеее, сега разбрах що така висиш в ибея, пък ти още не си почнала новата работа  Laughing

# 265
  • София
Ванчеее, сега разбрах що така висиш в ибея, пък ти още не си почнала новата работа  Laughing
о, дааа. Mr. Green но скоро ми свършва царството. Crazy

# 266
Благодаря на всички, които писаха за клубовете, но аз вече съм резервирала.
Мари, "Таласъмчетата" е супер като условия и кетъринг, даже една клубна срещичка бяхме спретнали там с децата.  Peace Само че е за по-малки дечица, макс. до 2 г., а при нас от поканените има и 3-4 годишни. Затова не съм избрала него.

# 267
Здравейте, момичета  Hug

И малко на патерички...  Embarassed
Поспаланке, Честит Рожден Ден и от мен, мила! Пожелавам ти много здраве, добър късмет, любов и разбирателство в семейството и ... още едно поспаланче

Беринче, и тук много ни разлюля - два пъти. Племенникът ми с майка ми бяха вкъщи и той милият страшно много се уплаши, че се чудех как да му обясня, че не е толкова страшно, като не го и лъжа съответно. Говорихме си за пластовете на земята и как те се местят и наместват и т.н. и всичко това на 4-годишно момченце. Ама нямаше как, пък и той беше толкова впечатлен, че трябваше да обяснявам всичко. Ама дано не се повтаря (земетресение(то))!  Praynig

Хекси, много кофти, че са те съкратили. Но пък вкъщи сега с Алекс не ти ли е по-хубаво? Аз нещо почвам да се стресирам от мисълта, че ще почвам работа. Януари месец т.г. нали уж се очертаваше да почна, но така и не стана, но тогава бях по-нахъсана и някак си психически се бях настроила, ама сега какво ми става... Все си мисля как ми е добре с Деси вкъщи. А за игрите - не ходите ли по разходки? Али много е пораснал, изглежда дори променен и той като Ерай на колежанче вече прилича. Пусни още снимки да го видим твоя герой  Peace Grinning И дано оздравява бързо!  Praynig

Ади, много гадно с тази алергия, ама вече все повече хора имат такова нещо. Слънцето определено е "по-силно" от преди години. Мажи се с много висок фактор, 50 +, както и Мейчето ти е писала, и не ходи на плаж след 11:30 преди обед и преди 17:00 следобед. Мисля, че Фенистил гел ще ти се отрази доста добре на обрива сега, ако още не е изчезнал. Ние за Деси вече два пъти го ползваме и съм много доволна.  Peace

Насе
, а ти снимки от срещата нямаш ли? Пиши нещо и за вас, че отдавна не си се отчитала за домочадието Wink

Веси, ти сега бързаш май пак за бай ДЮкЯн с тия бонбони  Joy Толкоз ли много ти хареса бре? А бидонът е супер инвестиция Wink, на Жорката ще му правиш кисело зеле на зима и хем директно ще си пие чорбата със сламката :Р

пебси, радвам се, че Лизи е добре вече  Hug Дано не се разболява повече или поне нищо сериозно, че и мама трябва много да се пази сега  Hug

Деси се изтърси по стълбите пред лекарския кабинет и то падна назад. ДОбре, че успях да я хвана на третото стъпало, когато тъкмо щеше да си удари врата точно на ръба - само го опря и аз вече я бях хванала Shocked ooooh! Сърцето ми пак прескочи. Плюх в пазвата и само се багодарях на Господ, че успях да я хвана навреме. Дано ми я пази и той Praynig Praynig Praynig, че аз явно не успявам на 100% винаги, че голям е бяс тази моята щерка, изглежда точно като някой бандит, че така и гледа в повечето случаи.

# 268
Здравейте и от мен,
снимнките са страхотни направо-Ерай е точно мкато колежанче.
Моя мъж си купи професионален апарат и сега само фотосесии прави на Косе,като се върнем от морето ще кача вече снимки.
Веси-ние към 12ти мислим да отидем на Пловдив за 3-4 дни без Косе и мислех да ти се обаждам,но като си ан село май няма да се засечем...
Поспаланке-вие идвахте ли на Арбанаси???Хареса ли ти?
Ние тръгваме утре за морето,надявам се да се видим с кали.През Варна ще минем супер набързо и няма да мога да се видя с никой.
Моя син вече почти седмица е на село и ние с мъжо само минаваме за по някой час да го видим,аз съм отпуска и през останалото време тичаме по други задачи,но мога с чиста съвест да кажа,че успявам да си почина.Купихме нов басейн на Косе и  5 пръста вода да има не излиза.Отказахме бибата окончателно,макар,че всеки друг го приспива за секундаи,а мен ме кара да го нося половин час.Освен това само гледа да ме хване за косата и да ме скубе до припадък или да ме драска по лицето.Мисля,че ме мисли за играчка,а като му се скара някой спира и замръзва,ако му се скарам аз обаче,започ3ва да плаче жално.
С памперса-не съм го махнала още,за сега гледам да упеем да уловим пишото и акото преди да го е напшравил,че понякога подскача като се държи отпред,ама вече се е изпикал.
Целувки на всички!

# 269
Хекси, незнаех, че е до 2 годишна възраст! Чак ми е странно, но... явно политика на клуба.

Общи условия

Активация на акаунт