Юнчетата ни растат щастливи, умни, весели, красиви!

• 64 403
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Нансе, пропуснала съм отговора ти  Embarassed
пиша ти една лична  Hug

# 151

Ама много го обичам този празник Simple Smile
Joy Joy Joy Happy Halloween... Trick Or Treat, smell my feet, give me something good to eat!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много целувки от нас тричките за всички дечица и техните мами  Hug Heart Eyes

# 152
  • No Line On The Horizon
hamelionche, страхотни снимки! Много са порастнали децата.
И ние си имаме светеща тиква на терасата тази година.

# 153
 Теди Hug, много хубави снимки, момичетата са прекрасни, толкова слънчеви и нежни  Heart Eyes .
Много целувки и от нас с Лори за всички дечица и мами!
Hug Heart Eyes Hug

# 154
Момичета  Hug , искам да споделя радостта си с вас - София е на трето място в Пловдив на състезанието "Черноризец Храбър" по математика! Ето го класирането:
http://www.academy21century.com/bg/index_bg.html  Party

Много съм щастлива!

Хамелионче, прекрасни са щерките ти!Целувки и на трите ви Heart Eyes

# 155
  • No Line On The Horizon
Маги, честито и в тази тема! Браво на детето!
Моето е сред достойно представителите се  Joy

# 156
Благодаря, Фрос!  bouquet Аз, нали форумът си ми беше дом и тук си живеех с вас предните няколко години, реших да си споделя радостта Blush Наистина съм на седмото небе, тъй като задачите са логически, а на нея просто й се отдава. Тук имаше около двеста второкласника. Някои посещават школи и уроци, където им се преподава от математици. Тя се запозна с този тип задачи предния ден, като майка й, филоложка Mr. Green, й ги обясни  Blush и постигна този резултат Heart Eyes Сега откакто си отвори очите сутрин, докато си легне вечер решава задачи от минали състезания и си се наслаждава на способностите Laughing
Мия просто трябва да потренира повече със задачки Wink Да я нацелуваш! Нали знаеш колко деца нямаха смелостта да се явят на този турнир, а пък тя си се яви. Hug

Целувки на всички мами и дечица! Hug

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 15:49 от maggie

# 157
Маги, Фроска, честито на дечицата, нека все така достойно да се представят в живота.
Честит Рожден Ден, Tanya   bouquet Много щастие, здраве и любов.
Позагуби се и Таня и други момичета, въобще темата зачезва. И аз не пише често, че сега други трески ме тресат, но редовно ви чета и благородно завиждам, че си търсите трика и аз преди много години ходих по гимнастики, но нямах трико  Sad Беше ми голяма мъка.

# 158
Честит Рожден Ден на Дени и от мен, да е здрава и много, много щастлива!

Маги, браво на София  Heart Eyes , пожелавам ти още много, ама много поводи за гордост да ти дава и много успехи да жъне Hug!

villy, как си?Целувки от нас с Лоричка

# 159
Сети, благодаря, добре съм  Hug Вече отпускарка  bowuu Само колко неща бях планувала да правя, обаче такъв мързел ме е налегнал, а и в този студ, нещо не ме влече. Иначе трябва ако се стопли времето наистина да си позабърша прозорци, щори, че после като почне да ми тежи съвсем няма да ми се прави нищо.
Теди, одеве пропуснах да спомена колко са сладки малките госпожици, да са ти живи и здрави.

# 160
Привет!

Честито на рождениците, които пропуснах Embarassed Всички с много любов прегръщам и целувам и ви пожелавам здраве и късмет, на малки и големи.

Меги, браво!!! Голям Кеф, а?

Фрос, стискам ви палци да не ви се загуби ентусиазма да ходите по такива мероприятия, то не е лесно! Следващия път, по отрано ще казвате, та да ви стискаме палци  на всички участници!

Вили, разходка към Пловдив няма ил да правиш, да се видим?

На Теди девойките са прекрасни наистина, имам чувството че толкова мн си приличат... Thinking

Аз редовно чета, но не остава мн време за писане, иначе всеки ден имам 20 минутка на съвземане като се прибера и тогава вкл компа и сядам пред него да се събера Blush, и отварям аутлук, бг-мамма и ФБ.....

bouquetта така, мн целувки още веднъж!
Таекуондото май ще се окаже нашия спорт, голям мерак има и ходим редовно, почна английския (не че нещо е научила), иначе танците, рисуването са страст.
Сега последно полудя по пъзели и нарежда някакви огромни от по 160 - 250 части, дребни рисунчици на уинксове и барбита Crazy

# 161
  • София, център
Хамелионче, абе да те питам, вие ли си направихте тази тиква за Хелоуин?

# 162
Благодаря за хубавите думи милички. Нансе да ние я направихме - не ме питай, идеше ми да одера мъжа ми. Помолих го да купи една малка тиква която Марина да може да носи сам, а той си дойде с това чудовище. Чистихме я и я рязахме от 20:30 до 00:00 часа двете с Маринушка. Резултата беше добър, но ми се взе акъла направо. Децата останаха много доволни, но пък мен ръката една седмица ме боли където сме я рязали.
Какво правите милички с този грип - аз Маринка 2-ра седмица няма д ая пускам на детска градина,  много ме е страх...

# 163
  • No Line On The Horizon
Нашата тиква я купихме от пазара изчистена и готова за Хелоуин.
Флора и аз я спирам от градина другата седмица. Така или иначе Мия си е вкъщи.

# 164
  • някъде ... тук ...
моите трима мъже си я направиха сами тиквата Crazy
аз не съм фен на тоя празник.

Радо е грипна ваканция от понеделник, а Гого ще си ходи на градина.

Общи условия

Активация на акаунт