Юнчетата ни растат щастливи, умни, весели, красиви!

• 64 421
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Дзак! Hug Hug Hug Hug
Малеееееееее, чак ме е срам да се появя Embarassed Embarassed Embarassed от колко време не съм се вясвала.
Обещавам скоро да пиша повече Heart Eyes

# 316
  • София, център
Хотче, изписаха я майка ми миналата седмица, сега си допива антибиотиците, но лошото е, че 10 дни беше на системно хранене, и сега едва е добила сила, за да се движи. И това от един грип?!

На Луси й минаха сополите и кашлицата, много упорито се лекувахме с разни капки, сиропи и тампони. На 20-ти сме отново на контролен преглед, дано се е излекувала. От понеделник тръгна отново на детска, сега репетират една пиеска.

# 317
Нанс, радвам се, че майка ти е добре, дано скоро си възвърне съвсем силите Hug.Прегръдки и за Луси  Hug .Аз също съм със синузит и единственото наистина действащо решение за мен е назодрен, но той не става за деца, наистина има уникално действие, но след впръскване има няколко секунди ужасна болка и просто не е за дечица.

Дени, тя Лора лесно учи стихотворения /стига да реши Mr. Green /, което ми напомня, че е хубаво скоро да намерим някое ново за рожден ден, а книжките с магнитчета са й любими, да си призная и на мен също, сигурна съм, че ще са му интересни и на Марк  Hug

С буквите Лора наистина добре се оправя-познава вече всички, пише почти всички без да се замисля. Със смятането- смята до 10, като събирането й е по-лесно, но ако я оставя достатъчно време да размишлява над задачките и не я пришпорвам се оправя и със събирането и с изваждането.
На английски знае само няколко думички, но не съм се заела засега с него.
Играем вечер тримата на букви, изтегляш си буквичка и всеки трябва да каже дума започваща с нея Grinning.Онзи ден на думички с "а", Лора каза "анализирам" и на въпроса ми знае ли какво означава, ми отговори :"може и да не знам какво означава, но е с "а" и мога да го използвам"  hahaha
Много въпроси задава, последно пита баща си какво е хиперскок в пространството  Joy .
Хайде момичета, пишете как сте- целувки  Heart Eyes

# 318
  • София
Нансе, дано майка ти бързо да се възстанови и дано повече никога да не ви сполетяват такива болести! Дано и при Луси всичко да е наред!

Сети, първо се озадачих като написа стихотворение за РД, но после се усетих. Боже, как лети времето  ooooh!!

Стихотворението за Баба Марта и ние с Емма го учихме вкъщи, а в градината бяха учили други две и песнички.
Снощи ме сюрпризира много приятно със стихотворение за 8-ми март (ще ви го напиша, много е хубаво), а госпожата й се скара, че било изненада и трябва да го пази в тайна  Mr. Green. Снощи цяла вечер не спря да го рецитира.

Гледам, че коментирате буквите. Емма ги знае отдавна, може и да ги пише, но отделно, не свързани в думичка. Е, знае си името и пише някои елементарни думички. Със смятането е много сладка като почне да си брои пръстчетата. Иначе може да брои до много (и аз не знам точно, последният път я слушах до 130 и ми писна  Laughing). С английския е ОК, постоянно вади нови думички и песнички.
Сети, и ние я играем тази игра с буква и думички с нея. Някой път откарваме часове само с една буква. А с тоя хиперскок в пространството ми събра очите.

Нансе, каква ще е ролята на Луси в пиеската?

Сиси, добре си се завърнала  Hug.

Аз, като заклета рокаджийка, да си споделя  Mr. Green. Треска ме тресе от вчера – Рамщайн ще идват. Не мога да си намеря място от кеф  Crazy. И Меноуър и Алис ин чейнс, все любими банди.

Момичета, хайде като се позатопли, да си организираме една среща. Не е задължително да е вечер в заведение, може през уикенда в някой парк. Домъчняло ми е за вас  Hug

# 319
  • някъде ... тук ...
Тъй като обещах да водя Радо на концерт. До вчера беше за ДиСи, а и е около рождения му ден. Но сега - Рамщайн. Човекът е фен на Рамщайн. Ще видим как ще го нагласим, че така или иначе няма как да се ходи на всичко.

Гого рецитира стихчето за 8ми март непрестанно, пее разни песни. Познава доста букви, но пише нашите и най-вече неговата си.

На Трети март ходихме до Плевен. Много се впечатлиха от Панорамата. В историческия музей де що имаше пушки и оръдия се обиколиха и огледаха. Търчаха из Кайлъка. Много хубава разходка се получи, а и доста се умориха.

# 320
  • София
Ааа, ние и на ДиСи ще ходим, имаме билети отдавна  Laughing. Само че Металика за трети път ще ми дойде в повече, а на Слеър и антракс не съм фен, така че първият ден отпада.
Много хубаво сте се сетили да заведете децата на Панорамата, Ели. Къде сте миткали напоследък, нещо не си споделяла.

# 321
  • някъде ... тук ...
Почти никъде напоследък. За 20ти февруари (наш си ден) ходихме в Мелник, мисля че бях писала.

# 322
Честит 8ми март, мили Мами  bouquet Да сте здрави и да ви радват и да ви слушат домашните!

# 323
Честит осми март!

Пожелавам ви да сте обичани, почитани и щастливи майки и жени!
   bouquet

# 324
Честит 8-ми март и от мен!!!
Пожелавам Ви да сте много обичани, засмяни и разбрани!

# 325
Честит празник и от мен, момичета! Да сте здрави и много обичани жени, и майки!

# 326
  • София, център
Хотче, Брезичка ще е в пиеската. Под тази брезичка се развива действието в гората. То малко като 3-то борче  Laughing, но всъщност има много думички. А тя откровено искаше да е Лазарка, обаче Лазарките нямат думички, и се играят от най-мъничките (Нали групата ни е сборна)

По повод брезичката рисувахме специална Корона - Бреза с водни бои, изрязвахме. Има Луси и една подходяща рокля за тази роля, сигурно нея ще облече. Близка на майка ми й изпраща невероятни рокли от САЩ, и на всичката им красота лошото е, че няма къде много много къде да ги облича, защото те са официални летни, а нали моето лятото е рибарчанче, там е само за бални рокли  Laughing

# 327
Момичета, честит празник на патерица!
Пожелавам ви винаги да сте винаги щастливи и доволни от себе си, да сте обичани и да се носите на крилете на любовта!

На още по-голяма патерица - да почерпя по случай Христовата възраст, която успешно достигнах, след дълги години усилия  Laughing и за днешния си имен ден!

# 328
Съкровище, да си жива и здрава миличка. Честит Рожден Ден и Честит Имен Ден!!! Огромно щастие и любов ти пожелавам. Hug  bouquet Heart Eyes

# 329
Хайде и аз, макар и с леко закъснение  Embarassed , да ви пожелая да сте най обичаните майки и жени!   bouquet

Съкровище на теб съм пропуснала ИД, желая ти с добро да ти се чува името, бъди здрава  Heart Eyes!

При нас предстартовото броене до големият купон вече тече  Laughing, вчера ангажирахме заведение, ще има аниматор/ка клоун и торта на Туити /аз до последно мислех, че тортата ще е на Уинкс, но накрая Лора си избра на Туити  Wink Знае стихотворение, има нова рокля, поканила си е приятелчетата и сега нетърпеливо чака да стане на 5 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт