Юнчетата ни растат щастливи, умни, весели, красиви!

• 64 418
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИ ПАТЕРИЦИ ЛОРИ, НО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ Е ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!
Много здраве, щастие и късмет! Сети, да ви е жива и здрава, все така чаровна и кокетна   bouquet Много е сладка, пу-пу, а косите и на двете ви са страхотни. И на твоята коса ли тайната е шампоан за лесно разресване  Laughing
Tanya, стискам палци - леко и бързо раждане  Hug
Нямам време за писане, но и като чета вашите дечица с какво се занимават, стигам до извода, че няма и с какво да се похвалим  Embarassed
Целувки на всички сладки юнчета!

# 346
  • София
Сети, Честит Рожден Ден, мила   bouquet Да си жива и здрава, много обичана и щастлива! От сърце ти желая в най-скоро време да станеш отново мама  Hug

# 347
  • някъде ... тук ...
Смених заглавието Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЕТИ! и на мнго голяма патерица, ЧЕСТИТ ПЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА  bouquet

# 348
Сетиииии, Честит празник и от мен, миличка! Много щастие ти пожелавам и в скоро време чудна новина Laughing.

# 349
Много благодаря за пожеланията   bouquetи на мен много ми се иска скоро да станат нещата, дано Praynig! Много ви целувам  Hug Heart Eyes Hug

# 350
  • София, център
Честита Цветница!

Честито на имениците!

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 10:18 от Nansen

# 351
Здравейте, майчета! Simple Smile
Една нова мама приемате ли сред вас? И аз си имам едно юначе Simple Smile, Велизар - роден е на 23 юни 2005г. Simple Smile Имам си и кака Simple Smile. Ще ви следя с интерес.

# 352
  • София, център
Здравейте, майчета! Simple Smile
Една нова мама приемате ли сред вас? И аз си имам едно юначе Simple Smile, Велизар - роден е на 23 юни 2005г. Simple Smile Имам си и кака Simple Smile. Ще ви следя с интерес.

Добре дошла Диди! Разкажи малко повече за вас!

# 353
Благодаря за топлото посрещане, Nansen!
От Русе съм, имам две дечица - Краси на 9 г и Вили - на 4. Краси е във втори клас. Вили не ходи на градина, редуваме се с  баба му да го гледаме вкъщи, тъй като преди две години лепна артрит и по съвет на лекарката трябва максимално да го опазим от настинки, защото обострят болките в коленцата. Аз съм на 34, имам чудесно семейство /да чукна на дърво/...Хобито ми са народните танци, ходя два пъти седмично и много добре се чувствам - хем разтоварвам от натовареното ежедневие, хем уча нови и нови хорца - малко е нескромно ама вече знам около 70 различни хорА. Гледам си семейството, чакам си танците и това е общо взето Simple Smile
Радвам се много, че вече съм част от вас! Благодаря!

# 354
  • София, център
Имаш прекрасни дечица Диди, да са ти живи и здрави!

Ще се радваме, ако се включваш по-често в темичката, защото ние, юнките, не сме от най редовните  Mr. Green

# 355
Добре дошла, didka.z   bouquet ! Тук пишем малко, но се обичаме много  Grinning !

Момичета, весели празници Heart Eyes Hug Heart Eyes !

Ние вчера боядисахме яйцата!

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 09:10 от setony

# 356
Благодаря, setony! Много са красиви яйчицата, Лори чудесно се е справила, браво! Ние отложихме боядисването за събота.
В неделя в Русе ще има Великденско хоро. Ще е интересно, ще намина вероятно.
Хубав ден на всички мами и юнски дечица и весели празници!

# 357
Христос Воскресе, мили майчета!
Бъдете живи и здрави, усмихнати и щастливи! Желая на всички много поводи за радост! На имениците - честит имен ден! Днес и аз си имам именик - Велизар!

# 358
  • София, център
Христос Возкресе!

Дано бъдем по-добри, по-мъдри и много здрави!

# 359
Привет  Hug
Дидка, добре дошла - живи и здрави дечица Hug
Аз вече не издържам - още 4 дни до термин  Tired Tired Tired това второто било по-тежко от първото, а и ЕГН-то си казва думата  Tired
Едно такова минорно настроение ме е налегнало с това дълго очакване, че не искам да ви го предавам Close надявам се скоро да се смени с радостта най-сетне да се срещнем с бебката Praynig

Общи условия

Активация на акаунт