Юнчетата ни растат щастливи, умни, весели, красиви!

• 64 418
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Аз влизам да видя, дали Дени не е писала ...термина й мина, би трябвало да е родила вече, дано всичко е наред и скоро ни се похвали с прекрасно бебче!!!

Нана, как сте, доно мине леко !
Лора също не е карала шарка, аз също не бях, но моят проблем го реших.

Бетка, страхотно се справяш с Калоянописането.Много целувки и да вземеш да ни го покажеш! Аз снимчици качвам във фейсбук, става бързо, освен това може да ги виждат само приятели, освен ако не пожелаеш да ги виждат всички.

# 376
  • София, център
Добре е Луси, много е изпъпчена, избиват й и нови пъпки, но като цяло ми се струва, че леко я кара. Само в първите дни имаше леко завишение на температурата. Весела е, играе си, пее си и си прави белите, минаващи по-незабелязано от нас предвид състоянието й.

Сети, ама как го реши проблема? Че и аз не съм я карала.

# 377
Нансе, радвам се, че леко я кара. Дано така да е до края. Не искаш ли да направим една срещичка, иска ми се Дари да я изкара? Mr. Green  Малко ме е шубе де, ама всичките й връстници около нас я изкараха, а тя още не. Rolling Eyes

# 378
Нансе, писах ти л.с. Hug

# 379
  • София, център
Ехо, де сте бре?

Или се затопли времето и всички хукнахте по разходки?

# 380
Ами да! Ние днес открихме сезона на летните кънки  Grinning !
Нанс, а вие? Луси ? Ти?

# 381
  • София, център
Ами да! Ние днес открихме сезона на летните кънки  Grinning !
Нанс, а вие? Луси ? Ти?

Аз нищо! На работа, напред назад по работа. Не съм се, може би, заразила с варицела, или поне се надявам да е така. Лусито има още корички от шарката, 2-3 от които по лицето, и понеже много ме е страх от белези я мажа с Контрактубекс, който пък от своя страна толкова гадно мирише, че ми пречи да си целувам детето  #Cussing out
Иначе самото си Луси е повече от добре, играе, пее и се весели. По нищо не й е личало, че е болна. Тръгна на хор от вторник, от утре и на балет, а на детска от другата седмица. Чакаме иначе празниците, за да се махнем за малко. И такива работи. Нищо интересно.

# 382
Срамота - от една седмица съм си вкъщи, вече 2 пъти влизам във форума и да не се похваля и тук Rolling Eyes Embarassed
Карина се роди на 13.04 в 5:27 сутринта. Беше 3900 и 51 см.
Родих страшно бързо - от събуждането ми с изтичащи води до раждането - 1 час и 40 минути, в болницата около час, от които повечето в приемната, около 10-15 минути в предродилно и 5 - на магарето Crazy Който още не е пробвал за второ - става много бързо, момичета Crazy
Една седмица след изписване Карина е 4100 и 55 см! Расте като гъбка!
 Hug

# 383
Хайде честито и тук  Hug , пак да пожелая-здрава и щастлива да ви е принцесата, да се радвате и обичате  Hug Heart Eyes Hug

# 384
Tanya, миличка, да ти е жива и здрава малката принцеса Hug А баткото да е послушен и много да помага на мама в грижите за сестричката! Сигурно е най-гордият батко на света Simple Smile

# 385
Сети, Дидка, Благодаря  Hug
Баткото и таткото ги хвана някакъв вирус Cry Марк е при баба си от днес, че 2 дни не беше на детска и се побърках с 2 деца, а Станимир ходи с маска и спи на дивана... дано скоро му мине Praynig
Приятен уикенд!

# 386
Здравейте пак и от мен  Hug
И аз отдавна не съм влизала тук. Виждам нови попълнения - Добре дошла на Дидка!
Таня, поздравления и от мен   bouquet Много здраве и късмет за цялото семейство!

Гледам за възраст си говорите ... а аз май съм от стариците тук Sad Това лято ще чукна 34. Докато се престраша за второ, ще взема да вляза в критическата  Embarassed

Аз се изгубих отново, защото брахме много грижи с Боян Cry Бях ви споменавала, че трябва да правим операция на десния тестис, който е асансьорен. Левия оперирахме, когато беше на две, а за този ни бяха казали да изчакаме да слезе сам. Като отидохме да запишем дата за операция, в детска хирургия на Пирогов обаче ни хвърлиха в ужас  Sad При прегледа се произнесоха, че тестиса, който стои долу всъщност бил десния. Оперирания ляв липсвал - навярно атрофирал след първата операция  #Crazy Не мога да ви опиша как ни изплашиха. Изобщо не пожелаха да ми повярват, че този е оперирания ляв тестис и че другия от време на време също слиза в торбичката .... (той наистина стоеше някак странно, по-скоро от дясно, но след операцията ми обясняваха, че така ми се струвало просто и всъщност си бил от ляво ....). Гледаха нещо на ехограф, .... овикаха ни и едва ли не ме изкараха ненормална. Невъзможно било този тестис да е ляв, защото това категорично бил десен тестис и невъзможно било от дясно да слиза още един, защото там нямало нищо повече ... незнам при колко лекаря ходихме и колко ехографии направихме ... все едно и също - този е десен, а левия е атрофирал и трябва да режат и да го търсят, за да го отстранят  Sad
Аз обаче бях сигурна, че те бъркат - не аз и продължихме да обикаляме. Накрая един лекар в  детската урология успя да постави точна диагноза - при първата операция по някакъв начин са успели да преместят левия тестис от дясната страна (където наистина са два, но единият е асансьорен) и се налага втора операция, за да се коригира грешката  Sad Не мога да ви опиша яростта, която изпитах към хирурга, който ни направи първата операция  #Cussing out А уж става въпрос за водещи специалисти ...
Миналата седмица направихме операцията. Левия ни тестис вече си е на мястото - от ляво, но десния не е пипан (бяха ни обещали с тази операция да фиксират и него Sad ). Сега щели да ни предпишат хормони за десния ... което мен ме ужасява ...

Съжалявам за дългия пост и моля да ме извините, че ви натоварвам, но просто имам нужда да си излея някъде натрупаното ... Мога само да ви пожелая никога да не ви се налага да попадате в тези отделения. Отношението на персонала е под всякакво ниво, а в стаята, където бяхме след операцията от пет деца две бяха на инхалации - почти развили бронхопневмония, а другите две бяха с разстройство и повръщане.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 15:39 от Mama Svetla

# 387

Mama Svetla
, напълно те разбирам и съчувствам...Когато Вили беше на 1 г., се наложи подобна операция по спешност, беше голям шок за мен и баща му. Слава богу екипът, който направи операцията, беше страхотен и направиха каквото беше необходимо. Няма да забравя момента, в който изкараха Вили от операционната - в една количка като кошара, той полубуден, позна ме, с чорапчето на ръчичката, за да не пипа абоката...После други болежки го споходиха - проблем с едното оченце /периодично ходим във Варна при очен/, а преди две години получи артрит. Лекарите ми обясниха, че всичко това е следствие на факта , че се роди недоносен.
Пожелавам ви бързо възстановяване!

# 388
Мама Светла, дано всичко се оправи при Боян Praynig За лекарите какво да кажа...  #2gunfire Money #Cussing out ще си замълча, защото има и изключения, дано следващия път попаднете на такова изключение....

# 389
Благодаря ви, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт