Юнчетата ни растат щастливи, умни, весели, красиви!

• 64 411
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
Сънчо, честито ти момченце!! Да расте, здрав, весел и засмян Hug
Ние сме си в София, от година и нещо в Дружба 2 в един нов блок. Но за съвместни разходки и по-надалече съм навита, само да се постопли времето още малко и да не духа най-вече. Иначе вече имаме първо излизане само двете с Карина с колата - слагам я в столчето, бутам половината задна седалка, навирам краката на количката и коша и друм Mr. Green Sunglasses Само ми пиши на лични и ще се уговорим

# 406
  • София, център
Момичета,

да ви почерпя

Луси днес става на 5!

# 407
Нансе, честита ти рожденичка. Да ти е жива и здрава, миличка. Приказно детство й пожелавам. Много целувки и весел празник. Да пуснеш снимки после   bouquet Heart Eyes

# 408
Нансе, да ти е жива и здрава девойката! Много, много да ви радва!   bouquet

# 409
Честит Рожден Ден на Луси, да е здрава и щастлива, много, много да ви радва! Весел празник с много подаръци за голямата 5 годишна принцеса, много я целуваме!

# 410
Мона, Бубе, привет  Hug Heart Eyes Hug

# 411
Нансе, да ти е живо и здраво детенцето Simple Smile!
Пожелавам ви най-веселия рожден ден, с много приятелчета, усмивки и подаръци!

# 412
  • No Line On The Horizon
Да ви е жива и здрава рожденичката! Много да ви радва!

# 413
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица, НА ЛУСИ  bouquet
Нансе, много да Ви радва, да е здрава и щастлива!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АДАШКИТЕ!

И аз да почерпя:
http://www.fullcirc.com/weblog/puccinichocolates.jpg
http://www.svobodata.com/images/others/image/alcohol.jpg

# 414
  • София
Честит Рожден Ден на Луси   bouquet Нансе, да ви е жива и здрава, весела и усмихната  Hug

Таня, честито бебенце   bouquet Да ви е жива и здрава Карина и много радост да ви носи!

Честито и на адашките  Hug Много здраве и усмивки!
Да почерпя и аз  Mr. Green

# 415
  • София, център
Момиченца, благодаря за пожеланията! Да ви се връщат!

Елените с хубавите имена,  честит ви имен ден! Дано имената ви носят само късмет!

# 416
ЕлиТ и Хот Ели, честит имен ден, милички. Да сте живи и здрави, и много щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 417
Привет, момичета!

На патерица:
Честит рожден ден на Луси - да расте здрава, усмихната и много щастлива! Да намери верни приятели и винаги да радва мама и тате!

Честит имен ден на ЕлиТ и на Хот Ели! Момичета, зло да ви забрави, да сте живи, здрави и да се радвате на много любов и разбирателство с околните!

Сега аз да почерпя, че днес навършваме 6 години семеен живот /без да включваме 4 -те неофициални, че стават 10 и...../

# 418
Съкровище, честита годишнина. Пожелавам ви още толкова, умножено по десет, години щастлив семеен живот. Grinning

# 419
  • София
Черпя-мерпя  Laughing
34-годишна дъртуша с 18-годишен акъл  Flutter

Гале, честито и на теб   bouquet Мноооого дълги години мнооооого да се обичате и слушате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт