Пъзели 10

• 46 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Евето, разгледай 1-2 страници по напред  Wink Сайтът е http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk

# 256
Или редите пъзели или се печете м?  Laughing

# 257
...или просто страдаме,че няма поръчка...

А дойде ли поръчката от М-тойса? Похвалете се,ако имате вече пъзели. Simple Smile

# 258
  • Пловдив
Дойде, дойде, момичетата си получиха пъзелите - да казват отзиви ако са започнали да подреждат!

# 259
  • София
С този дъжд няма да мога да си взема играчката  Sad  а сега няма време за редене на пъзели, есента като е кофти времето

# 260
Аз пък редя ,наредих 4 за 1 месец/2 по500 и 2 по1000части/.Причината да стоя вкъщи и да редя е ,че не съм доволна от плажа -мн.ни е замърсена водата при градските плажове във Варна, а за извънградските-идват ми далеч и не ми е удобно с чанти и дете 1 час пътуване във всяка посока. Sad Crossing Arms

# 261
аз ги наредих и трите Grinning Grinning Grinning, много съм доволна Heart Eyes

# 262
Имам едно бързо питане към бургазлии. Случайно някой да е мяркал някъде този пъзел?

Във Варна го няма никъде, а в петък ще пътувам до Бургас и ако го има някъде ще си го купя от там.

# 263
  • София
това на Виктор Швайко ли е? ако не го намериш ще разгледам в София  Peace

# 264
това на Виктор Швайко ли е? ако не го намериш ще разгледам в София  Peace
Да, на Виктор Швайко е. Благодаря ти предварително Hug

# 265
Имам добри новини за мечтаните от мен пъзели на Пятник.

Оказа се, че фирмата има представител за България. Звъннах да проверя имат ли пъзели и ми казаха СЕПТЕМВРИ  newsm44 newsm44 newsm44

Остава да се  newsm17 да са на прилични цени.

# 266
poli , къде може да ги видя тези пъзели?.... щом в БГ ще ги има...

# 267
poli , къде може да ги видя тези пъзели?.... щом в БГ ще ги има...

Ами аз ги гледах тук  http://www.piatnik.com/produkte/index.php/24/at/de/puzzles/klassik_&_souvenir. От тук взех каталожните номера и изпратих запитване за цени на фирмата вносител.

Иначе ги имаше във френския сайт, от който поръчвахме.

# 268
  • Пловдив
Ей, това за пятник е хубаво. Ако ти предоставят каталога в електронен вариант, бъди така любезна да го споделиш.
А аз в едно квартално магазинче видях пъзели на Касторланд, съответно си изпросих да ми намерят каталога със цените и ми казаха да мина в края на тази седмица. Така че и аз ще споделям.

# 269
  • София
Привет!

Аз съм запецнала на един пъзел от последната френска поръчка. Само рамката му и до там. 1000 части.  Rolling Eyes

Blue_dream, не бях в Бг за седмица, но вече съм на линия - за поръчката от британския сайт става дума.
 Hug Пиши на ЛС, ако няма друг желаещ.

Общи условия

Активация на акаунт