Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Аз имах един на Уницеф със Земята и някакви деца около нея, хванати за ръце. Мисля, че имаше и надпис Уницеф по средата на Земята, иначе нямаше да помня че е техен, или поне някъде по пъзела. Simple Smile
На моите и двата открая в бялото поле пише кой е нарисувал картината и че е дадена за благотворителни цели на уницеф.Пише го на няколко езика.

# 736
  • UK
Помня голям надпис Уницеф по средата на земното кълбо, защото ми беше ориентир за редене... Имам ясен спомен как стоя на леглото във всекидневната на втория етаж на къщата на баба ми и дядо ми в Преслав, и редя пъзел на раклата (нали знаете онези легла, с раклите зад тях). Помня кафявото покривало и всичко останало. Имаше зелени пердета, стар грамофон на раклата... Simple Smile

# 737
  • София
Много ми харесва този: виждала съм го на ваши снимки, но не съм го срещала по магазините Sad
ДиаНа, ако не се лъжа Мърморанката го имаше този. И аз му се чудех като поръчвахме от франсетата преди, ама така и не го поръчах. А овцете на desi_ivanova са от поръчката от myToys, но не помня цената. Аз може би пак ще пускам поръчка в края на месеца и ще се обадя и тук, ако иска да се включи някой.

Мърморанче, спомням си го този пъзел, за който говориш. Децата бяха от различни раси, страхотен беше. Леле как го искам този пъзееел.
 Ние пък имахме от онези с многото приказни герои по тях. Спомням си, че отпред на кутята на единия имаше момче с парче пъзел в ръката, а на другия беше момиче (с момчето беше на брат ми, а с момичето на сестра ми  Grinning)

# 738
  • Den Haag
Да при Мърморанка съм го виждала и още някой май го беше редил  Simple Smile, а този с овцете колко ли струва? С колко се оскъпяват пъзелите, като поръчваш?

# 739
  • UK
Мда, този с люлката го имам. Simple Smile

Точно така, дечицата бяха от различни раси, много ми беше интересно. Беше с големи парчета. Simple Smile

# 740
  • София
Да при Мърморанка съм го виждала и още някой май го беше редил  Simple Smile, а този с овцете колко ли струва? С колко се оскъпяват пъзелите, като поръчваш?

Аз си пазя писмото от Вероника. Цената на овцете е 10.99 евро

# 741
  • София
Много ми харесва този: виждала съм го на ваши снимки, но не съм го срещала по магазините Sad
ДиаНа, ако не се лъжа Мърморанката го имаше този. И аз му се чудех като поръчвахме от франсетата преди, ама така и не го поръчах. А овцете на desi_ivanova са от поръчката от myToys, но не помня цената. Аз може би пак ще пускам поръчка в края на месеца и ще се обадя и тук, ако иска да се включи някой.

Аз ако си харесам нещо, също ще се включа, имай ме предвид  Simple Smile

# 742
Хайде в новата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447182.0
 Hug
че тази стана 50 страници...

# 743
  • София
Ако са ви харесали овчиците, има още един също толкова сладък

# 744
  • София
Их, че е сладък, Деси и овчиците са сладки, но последния много ми хареса Grinning Комсед казваш, трябва да отида тая седмица, не ми е далече.

От старите пъзели на Уницеф има и моя милост, 3 броя- един с български народни приказки, един с приказки на братя Грим и третия го видях по нагоре- с лунапарка.
Сега имам за редене на Равенсбургер,едно планинско градче, но съм си взела малко "отпуска", защото предния доста ни измори  Whistling

# 745

Общи условия

Активация на акаунт