Прилошаване при пътуване

• 5 020
  • 15
  •   1
Отговори
Синът ми е на 2,3м. миналата година при пътуване на почивка разбрах че му става лошо, повръща няколко пъти, то верно че пътя беше дълъг... Сега пак ни предстой почивка на нетолкова дълъг път и се чудя какво да давам при тръгване. Миналата година слагах свещички Вометосхил , сега ми препоръчаха хапчетата Кокулин newsm78 От кое сте по доволни

# 1
  • Варна
Преди давах на дъщеря си/на 4г/ Кукулин, има ефект, не повръща, но пак й прилошаваше.

В последно време предпочитам Вомитусхил на капки и нямаме никакви проблеми при пътуване. Дори реших, че вече го е израстнала и предната седмица на връщане от почивката не й дадох капките. Повърна.

# 2
Един хомеопат може да свърши по-добра работа от самолчението, което сте предприели.

Кокулин е ПОЛИПРЕПАРАТ и следователно НЯМА нищо общо с принципите на хомеопатията, дори на кутията да пише с ГОЛЕМИ букви "хомеопатично лекарство"

# 3
  • Варна
Това за полипрепаратите го знам, макар че все още не мога да се доверя на КХ.
Странното обаче е, че Кукулина ми го изписа класически хомеопат и то след проведено интервю. Много хвалена тук във форума.

# 4
Меdrin или Dimenhydrinat.Само да вметна, че е на 11г. Миналата година нямаше проблеми, а ето , че тази пак сме така.Вече не яде преди или по време на път и пак повърна на завоите за Влас.Сега й дадох от вторите хапчета и е нямала проблем(каза даже че е яла) през целия път до Рила.

# 5
За прилошаване при пътуване 4 капки Rescue  2капки Scleranthus  и 2к.Gentian разредени в шишенце от 30ml.Преди пътуването и по време на пътуването капя 5-6 пъти по 4к.Помага!

Четете ли ГНМ? - осъзнах и реших проблема-и  спря отведнъж прилошаването  Peace

# 6
Това за полипрепаратите го знам, макар че все още не мога да се доверя на КХ.
Странното обаче е, че Кукулина ми го изписа класически хомеопат и то след проведено интервю. Много хвалена тук във форума.

След като изписва полипрепарати, не прилага принципите на класическата хомеоаптия и съответно НЕ е класически хомеопат, дори да си закачи 78 дипломи и сертификата за класическа хомеопатия  Grinning

# 7
!

Четете ли ГНМ? - осъзнах и реших проблема-и  спря отведнъж прилошаването  Peace
Обясни малко по-подробно,моля те!

# 8
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406389.0
това е темата.От вчера съм почнала да чета и аз, но не се ориентирам още...

# 9
доста има да се чете за ГНМ,и аз не съм много уверена там,материята е сложна,комплексна,с много тънкости...
Но с натрупване на информацията,все в някой момент ти просветва,а и ако зададеш смислен въпрос, все ще се намери кой да отговори!

При мен прилошаването започна отскоро-само в определени моменти,..мъжа ми кара, остри завои,аз най-отзад при едната ми дивачка,и не гледам пътя ,а примерно я занимавам,...
Ако се измени ситуацията,дори и само с един пункт-и не ми прилошаваше-/мапример да съм на по-предната седалка при другото дете!
Всичко това ме наведе на мисъл за шина...и като не успях да  намеря сама конфликта-попитах в темата за ГНМ,и ми отговориха!
Пристъпите на прилошаване и позивите за повръщане са свързани с травма на близък ,свързана с падане, и невъзможност да му помогнеш/цитирам по памет!/
Лично при мен -Виви падна на 8 месеца от високо легло,бяхме се стреснали много,..пътувахме към болницата,а за там пътят е с много завои, седях при нея на последната седалка, и я успокоявах през цялото време.....
След осъзнаването на конфликта ,прилошаването на    места със завои  чувствително намаля ,а и съвсем го няма ,ако просто се преместя да седя до другата лудетина  Grinning

# 10
При нас Кукулин не помага, но с възрастта проблемът отшумява. Simple Smile

# 11
И при моето малко дете Кокулин не помага. Търся решение... Голямата какво ли не прави в колата и нищо й няма, малката, както си седи... no

# 12
  • Стара Загора
За деца не мога да дам мнение, но за себе си преди няколко години случайно намерих най-доброто решение - през цялото време смуча бонбонки "Тик-так" - винаги ми прилошава на път с много завои, но с този "Тик-так" направо се родих.

# 13
За деца не мога да дам мнение, но за себе си преди няколко години случайно намерих най-доброто решение - през цялото време смуча бонбонки "Тик-так" - винаги ми прилошава на път с много завои, но с този "Тик-так" направо се родих.

Днес реших, че това е добра хрумка и опитах. Но малката явно е малка, защото в момента, в който изчезна сладичкото и се появи лютивкото, го извади ужасена. Скоро трябва да пътуваме на дълъг път с много завои и направо съм отчаяна. Последният ми спомен е - аз карам, тя повръща отзад, а голямата вика: "Спокойно, удържам положението!" ooooh!

# 14
  • София - Варна - Бургас
Мили бг-майки, не се самолекувайте с хомеопатични л-ва.
  Хомеопатия не предписва хо л-ва според медицински диагнози. А според личните, индивидуални особености на всеки отделен човек. Повярвайте, много е трудно да се определи хо л-во което е с най-близко подобие. И то хо л-во, което да "влезне в резонанс" и да лекува.
  Много трудно, дори и за мн. добър класически хомеопат.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт