ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 702
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
  • През девет земи в десета
Ние тук май трябва да се наречем "Клуб по китара - осмокласници" 

или по-добре "Клуб по китара - осмокласници без слух" Joy Joy Joy 
 Ние ще сме лидери в този клуб. Но за сега поне желание не му липсва. Трябва бързо да се организира с уроците по китара, докато не му мине желанието. Днес дори не е излизал да рита, а това значи много, защото е върл фен на този спорт.
hahaha hahaha hahaha

Гледам китарите обсъждате,ние си имаме две и йоника,дъщеря ми обиколи половин свят с вокалната група в която пееше и свири чудесно.Синковеца е музикален инвалид  ooooh! .Искаше да ходи на уроци по пиано обаче като гледа кака си, му се изпари желанието.

Asss62 ,добре дошла Hug

# 136
И дъщеря ми иска да и купувам китара, но електрическа.
Може ли да започне да се учи с такава китара или трябва да е "кухарка"?
Ако и някой да ме насочи към марки, които са за начинаещи, но не са съвсем боклуци, ще му бъда много благодарна.

И ние сме на тема електрическа китара - даже ходихме до специализиран магазин- House of rising force. Надявам се да съм го написала правилно. Но мога да обясня къде се намира- на ул. Княз Борис , в частта до бул. Т. Александров. или иначе казано- като се тръгне от Булбанк по бул. Т. Александров, първата в ляво. Магазинът е от дясната страна на улицата почти на ъгъла. Дано сте ме разбрали. В този магазин дават и консултации. Китарите варират от 250 до над 1000 лв.
Дано съм била полезна. И се извинявам на тези,които не се интересуват от китари и съм досадила

# 137
  • There I was on a July morning
Етиен - мерси за инфото.
Както виждам - доста тийнове се интересуват от китари, така че не си досадила.
Ще проуча въпроса, дали начинаещите трябва да започнат с ел. китара или кухарка.

# 138
на мен ми обясниха, че няма значение на каква ще започне - ние минахме на варианта електрическа. Но ти пак се консултирай.
Страхотно ще стане ако и за китарата се сформират групички , така както по училища. Аз си отдъхнах като младежа каза, че предпочита китара пред ексбокс. иначе нямаше да става от телевизора smile3521.

# 139
  • София
Здравейте дами,
да ви върна към третото класиране. Днес и утре се записват след второто класиране, нали.
Тези като мен, които са решили да участват в трето класиране в тези два дни нищо не правят - чакат!  Rolling Eyes
След това на 23 се обявяват свободните места, ако ги има евентуално.
И тогава на 24 и 27 (петък и понеделник) подаваме документи за свободните места - в училища гнезда.
Поправете ме ако греша?

# 140
Ейййй, БРАВО  на Френската гимназия.
Той и Славчо Трифонов припяваше:Френската гимнаааазия...

margaritavass,,все пак се решихте на трето класиране.
Много смело решение.
Стискам палци и МНОГО, МНОГО УСПЕХ!!! Hug

# 141
  • София
Ей Благодаря! Направо е като руска ролетка...

# 142
  • София и там където не се пуши
И сега малко клюки - 300 деца, с недостатъчен бал за София по желания. Много закрити паралеки.

Днес чух, че в бившия техникум Киров сега наричащ се Техникум по електроника и автоматика има около 6-7 места, закрили са им направо паралелка, като децата, желаещи това на по-предно желание, направо са ги класирали на по-задно. Да ви кажа вече това класиране ми прилича на социализъм - ще учиш тук, а не там  Shocked .

За след осми клас имали 10-тина места свободни. На кой му издържат нервите, май ще успее.

# 143
  • София
УСПЕХ на децата на 3-то класиране!!!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
От сърце Ви го желая!!!

# 144
  • София
Незнам аз ли не се ориентирам, но не мога да намеря 19 СОУ в класирането. Имаше я в желанията, но сега я няма?
Дали и там няма желаещи достатъчно.
Дороти, мислиш ли че имаме шанс, като те чета, с това закриване на паралелки и некласирани ученици, май много маймуни ще станем на трто класиране. Абе няма начин - полудявам бавно...

# 145
  • София
УСПЕХ на децата на 3-то класиране!!!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
От сърце Ви го желая!!!

Благодаря, ти винаги си с нас! Grinning

# 146
  • София и там където не се пуши
Незнам аз ли не се ориентирам, но не мога да намеря 19 СОУ в класирането. Имаше я в желанията, но сега я няма?
Дороти, мислиш ли че имаме шанс, като те чета, с това закриване на паралелки и некласирани ученици, май много маймуни ще станем на трето класиране. Абе няма начин - полудявам бавно...

Ооо 19-то не, ако сменат директорката ДА, там щяха да ми съсипат детето, малкото.

Така беше съсипено 51-во преди време, а сега това е наред. Сега видяхте ли 51-во как е напълнено. Те имат и без изпит в 9-ти клас.

# 147
  • София
значи 19 и 51 да не ги гледам въобще?

# 148
  • There I was on a July morning
Дороти, мислиш ли че имаме шанс, като те чета, с това закриване на паралелки и некласирани ученици, май много маймуни ще станем на трто класиране. Абе няма начин - полудявам бавно...

Направих бърза консултация със справочника за кандидатстване след 7 клас  и за миналата година в 19 СОУ са останали 23 незаети места след второ класиране, а тази година са обявили само 1 паралелка. Вероятно не са набрали достатъчно кандидати и е закрита.

За 51- во - не знам. Имаше различни публикации в медиите за директора, който е доста амбициозен. Задният двор на 51-во е направен прекрасен с участието на всички ученици.

# 149
да
51,като че ли е по-добър вариант от 19 Thinking

аз мисля че в 7-мо ще има свободни места
и в 18-то
мисля че и в 157 ще има Thinking

виж ,,51 има сайт --ако имаш възможност се разходи
погледни и 36 ,,мин година  е имало свободни места
http://51sou-info.atspace.com/

Общи условия

Активация на акаунт