ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 705
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
  • София
аз харесвам 7 - без да знам защо. 18 или 7 - кое е по добро
51 съм го гледала 3 години, дъщеря ми беше на градина до него, гледам и сайта, но незнам добро ли е - Дороти???

# 151
  • София и там където не се пуши
значи 19 и 51 да не ги гледам въобще?

Напротив 51-во го гледаш с 4 очи. Супер е сега. Преди време разказвам, че беше съсипано със старото ръководство.

18 -то е също хубаво.
Според мен обиколи и говори с училищата.  E не с училищата, а с учителите  Joy

# 152
ако се насочваш в този район
наблизо е и ПГИЧЕ СВ Методий  езиково е
зад 6 -районно се намира
в 36 май учат италиански

за 19-то вървят кофти слухове

51 -во има нов директор от 2-3 години и си личи напредъка

# 153
  • София
51 няма езикова паралелка, технологични паралелки
Но за сега се открояват 51, 18, ПГИЧЕ СВ Методий, 36

# 154
еми 18-то като че ли е най--- от другите

36-то е последно Thinking

аз бих ги наобиколила ,,друго си е личното впечатление

# 155
  • София
разбира се че ще ги огледам, но да видим какви места ще има.
Дано сме на правилния път.

А за 31 и 32 - мнения

# 156
Късмет !!!  bouquet

# 157
  • София
Благодаря много - имаме нужда!

# 158
  • There I was on a July morning
margaritavass, какъв език искате да изучавате?
51 няма езикови паралелки, но го дават уж с интензивно изучаване на АЕ.
36-то е заявило италиански и испански, незнам дали ще останат и двете паралелки.
За 18 - то имам лоши отзиви от колежка, чиято дъщеря учи там.
За състояние на сградите на училищата и вътре в тях, 36-то е най-добро, но това не е най-съществено. Наистина пообиколи ги малко и потърси още информация.

# 159
  • София
искам английски език. По принцип се боря за конкретно училище, не е централно, но е с езикова паралелка (Англ) и учителката която ще поеме 8 клас е страхотна, от вътрешен учител го научих. Но оглеждам и другите с английски, защото 3 и 4 класирания са непредвидими

Нали ако не се записваме след 2ро класиране не трябва нищо да подаваме, докато не излезнат резултатите за свободните места за трето класиране?

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 22:36 от margaritavass

# 160
  • През девет земи в десета
разбира се че ще ги огледам, но да видим какви места ще има.
Дано сме на правилния път.

А за 31 и 32 - мнения
Маргарита,сина ми, дъщеря ми и аз сме учили в 32-ро,ако има свободни места е за предпочитане пред 18-то,това обаче си е лично мое мнение.Според мен то беше и си остава едно от елитните училища.Паралелките са с профил ЧЕ(чужд език).
Ние го бяхме писали като второ желание и след него всичко останало,едно защото Гого е учил там и второ защото сега материалната база е в доста по-добро състояние от преди 3-4 години.Пък и ако не беше успял да се класира за НПМГ май щеше да му е все тая къде ще учи.

# 161
Margaritavass, специално за АЕ съм чувала хубави отзиви за 33 ЕГ. Нямам лични впечатления обаче. Ние бяхме писали в желанията паралелка с френски, но тази година май ще има само английски.
Успех на трето класиране!

# 162
  • София
51-во наистина изглежда страхотно! Каква градина,.. !

Margaritavass, Hug
За 18-то - това нали беше с китайски , японски , фарси?...
Четох в темите от миналата година - никак не е вече върхЪ както е било, особено китайската паралелка - учителката е напуснала,..Хубава била само японската - в отделна сграда били във вътрешния двор,..  Има тема във форума - доста обстойна,...

Синът ми казва, че е чул хубави неща от децата за 32-ро, желано училище е, но виждам че и Пиги@ е дала  мнение си  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=228208.0

Ако добре съм се справила, трябва да ти излезе темата за 18-то
Ако не - кажете ми да го изтрия,...  Blush

# 163
Здравейте мами, днес записахме дъщерята в училището. newsm44 Всички бяха много любезни и останах с добро впечетление. Ще имат  униформа, и първата година ще изучават предимно немски и за това ми е интересно дали и в другите езикови училища учат първата година и сутрин, и следобяд задължително? Моля майките на деца приети в езикови гимназии да споделят. Не мисля, че първата година ще остава време за извънкласни занимания - за съжаление. Може би само на плуване ще я запиша в събота и неделя да ходи, защото ще й е много натоварено, а и през деня ще е ужасно заета - всеки ден ще е на училище до около 18 часа. Дано да издържи на натоварването! Praynig

# 164
  • гр. София
Чета,чета и какво виждам, обсъждане на 19-то.Любима тема.Дороти и Маринова си знаят. Wink
От сигурен и неофициален източник знам,че може би ще се смени ръководството.То и източникът ми се моли за това. Mr. Green
 margaritavass
знам,че въпреки лошото мнение  като цяло,има много добри преподаватели.Пък и ако ви  е удобно.Ама хайде са спирам да давам акъл.

Към отбора на Френската:
Синът ми получи като подарък от баба си, курс за начинаещи по френски тук:
http://www.institutfrance.bg/?lang=bg
Ако за някои от вас представлява интерес,нека да заповяда. Hug

Общи условия

Активация на акаунт