Отговори
# 195
Дая, благодаря ти за отговора! Идеята ми беше да изцедя кърма и да я дам на разходка, че ми омръзна да си търся скрито местенце, а пък и детето не иска да яде навън, само се върти, оглежда, дърпа се  ooooh! , а пък вода пие като си лежи в количката, не мога да я разбера!

Дарима,  Hug ! Моята Зарина е като Дарина, но с "з" отпред!  rotfImbo

Мамчета, кажете кога и къде е срещичката и да потеглям  1stroller !

# 196
alximika не се гневя, просто винаги ги изпускам тия срещички  Confused Но все пак трябва и другите софийски мами да се отчетат, така че каквото решите.
Аз мисля, че всеки трябва да си казва кога, къде и какво му е удобно. нали затова ги правим тия срещи да се чувстваме добре. така, че без 
вече няма значение аз повече няма да давам предложения.

Хайде лека и мека от мен,

отивам да сънувам дивани, че днес цял ден това разглеждаме  Joy

# 197
Сега съм и с двамата...и нали съм тиква и не карам кола... ooooh!
Толо що пък точно тиква те и другите зарзавати не карат коли  hahaha

Тва не е истина просто..Егати бисерите дето ги ръсите късно вечер...Седя си пред компютъра и се хиля сама като пача.Гледам и Плеймейт 2009 и като ги гледам всичките...хвани едната,удари другата..Имам си фаворитка,ама няма да казвам коя е,та ако случайно някоя от вас също гледа конкурса и си е харесала друга мацка,да не вземат да станат пререкания...Ако познаете коя ме кефи най-много ще ви черпя Wink

Калинче,отново останахме ти,аз и Теди посред нощите.Да вземем да легнем една вечер като хората,а?

# 198
Хихихи Фокси ми то кога? Сега е наш'то време , че през деня муцинките не разрешават много волности пред компа  Mr. Green

И аз ги гледам мацките ама с половин око, леееко странично докато ровя в нета  Crazy ама нещо дървенички ми се струват, едни такива леко изкуствени движения правят  Wink Иначе за телата им да не говорим ........ не много благородна завист ме гризе и изяжда   smile3521

# 199
Е,аз ги гледам с две очи,щото стават за гледане,но не и за слушане....Ауууу,пък тази Катерина Гетова (май така беше) просто ме разбива..Егати тъпото парче...Той Господ взел,взел,та се е улял да взима...
Обачеееееееее..както каза Део току що..Бургас си е Бургас Mr. Green Peace

А на мацката с късата коса й завиждам за прическата..Дано успея да я обясна на фризьорката следващия път така да ме направи...
Гея,понеже си редактирах поста и впоследствие видях твоя реших да не спамя темата само с моите постове и да ти кажа,че тоя филм е УНИКАЛЕН!!! Един от малкото филми,които ме грабнаха от първия път. А, и чичо Дензъл хич не е за изпускане...Обичам негриииииии Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 00:10 от foxy81

# 200
  • в сърцето на един мъж...
Миленка  bouquet
Хихи, много сте готини Hug
Аз пък гледам "Джон Кю" с Дензъл Уошингтън Sunglasses
Тая вечер бяхме на фолклорен фестивал. И в момента от едната страна дъни музиката от там, а на стадиона има концерт на Планета Пайнер Sick Екшън и фойерверки Tired Няма да се спи явно Crossing Arms
 Joy Joy Joy

# 201
Ама те можели да говорят ли  newsm78 Аз мислех , че са от "музикантките"  Joy Ако ме разбирате  hahaha
Пък за тая Златка четох някъде , че била последната любовница на чичо ви Славчо и той щел да я уреди да спечели конкурса  Wink Е ,все пак на жълтата преса не може много да се вярва , ама ще видим  Flutter

Пък тия двенките водещи гОрките са по- зле от всички участнички взети заедно милите  Laughing

# 202
Е добре де,ама ако си спечели без той да я е уредил,пак всички само това ще говорят... А тя видимо /поне за мен/ е най-готината....
Теди,тя водещата не ли само една? Ей,момиче,пак си джаскала  яко бира посред нощ... Thinking

# 203
Мууууухахахахаха тва ми хареса  Mr. Green На мен ми се стори , че тая дето ги разпитва зад кулисите е другата ( те нали са тея от на Гала игричката )

Абе и на мен като че ли тя най ми ааааресва ама .....ша я видим ние тая работа  Party

# 204

Това е нашата двойничка. По-скоро на мулатче мяза май. Ама много хубава рокля има, дали мога да намеря такава и за Раличока?
Толо, и аз не карам кола. Ама нямам и книжка, де- никога не съм искала и не съм имала мерак да имам. Просто съм много разсеяна и ме е страх да не сгазя някого. Ама много мразя като кажа, че не мога да карам как ме гледат все едно съм полуинвалид или полуидиот. Според мен, ако имаше по-малко пишман- шофьори на пътя, нямаше да има толкова жертви.
Браво на Елфитка, то да имаше кой да агитира и за варненска среща, ама няяямааа. Като тримата конници на Апокалипсиса се събираме все по трички и пием от мъка.... Cry Twisted Evil

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 00:48 от Жълтият Ламтурник

# 205
Ааааааааааа Фокси май ти си се подкарала с биричките  hahaha Двете са си  Laughing
Браво на Златка ама все пак и това , че участва в "бягство към победата" и помогна щото все пак си е познато лице за разлика от другите  Peace Пък дали Славчо е бутнал рамо или не, нЕма значение. То и без това си заслужава момичето  Grinning

Цвети ама много хубаво и стои на малечка роклята, трябва по-често да и я обличаш  hahaha Joy

Сетих се за едно заглавие  Grinning
Жарко слънце вън пече, Февруарче сладко хапва си пюре  Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 01:17 от wondertedy7

# 206
Цвети гледам , че сме само двечките дай да пийнем тайно по една биричка  Party

# 207
Цвети ама много хубаво и стои на малечка роклята, трябва по-често да и я обличаш  hahaha Joy

Сетих се за едно заглавие  Grinning
Жарко слънце вън пече, Февруарче сладко хапва си пюре  Simple Smile
Мерси! Купих я, докато бях на шопинг с Тифани и Черил в Маями. Бях си забравила лаптопа и не можах да ви попитам коя рокля да избера. Flutter Mr. Green
И аз имам предложения за заглавие:
Февруарски гивезета на море пекат гъзета.
Февруарчето расте не със дни, а с часове.
Февруарче пада от дивана:"Каскадьор ще стана, мамо!"
Няма вече "Зайченцето бяло"- Февруарчето за рок е зажадняло.
За Февруарска среща иде време- най-накрая ще се събереме.
Февруарчето се смее мама щом фалшиво пее.
Теди, картофките са от мен.  Wink

Уф, от една бира се напих! Mr. Green Лека нощ! Hug

# 208
Ееееей , супер заглавия  Peace тъкмо бяха намаляли  Grinning Веднага ще ги лепна на първа стр. и отивам да спинкам  Tired
Мерсаж за картофките  Hug че така само бира то съвсем на битов алкохолизъм щеше да заприлича  hahaha

Абе знаех си аз , че сте си дружки вие с Тифката и Черил  hahaha Joy

# 209
 Добро утроооооооо...  newsm53

Гледам всичките се стягате за срещи-горещи, Даримка, Туту, Гея, дайте да спретнем и ние една  Wink А пък Тонита и к.пенкова са ни добре дошли  Hug Това ще е нещо като "прощално" (уф, че криво звучи) парти за Даримка.

И ние този уикенд се отдадохме на шопинг в мола  Mr. Green На бебси много й хареса и как няма - тя намаза най-много: столчето за хранене на Чико, магична чаша на Авент и едно много сладко потниче за малка мацка.

Ламмтурниче, Теди, големи сте поетеси!!! Направо ми скрихте шапката с тия заглавия  Oha!

И понеже,ако продължаваме така с тея бири скоро няма да се класираме за финала на Плеймейт, предлагам да започнем деня с малко тае бо (Гал ще води упражненията Wink ):

Общи условия

Активация на акаунт