Отговори
# 225
Мацки, благодаря за съветите! Ще взема да се намажа, 8 човека бяхме на плажа..аз с 30 фактор се мазах...влизах във водата..после карти играхме и съм изключила да се намажа пак BlushЧовек от главата си страда Crazy Гледали ми краката компанията, ама чак като се оплаках ми казаха, че ми били червени ...
Не се беля аз лесно, ама ми " опъва "кожата Crossing Arms
Много ме изкушавате с тез снимки с пюретата, ама още сме пас за захванването Whistling За столчетата, вчера гледах в Метрото в Бургас едно мн симпатично, сгъваемо, дървено. Изглеждаше мн стабилно и на прилична цена, само 65 лв с табличка отпред. Мартеничка, беше показа една лампа детска  дето прожектира на тавана на стаята. Същата я имаше в Метро за 53 или 54 лв, май Даримка я беше харесала.
И при мен едната гърда работи повечко, лявата е и е по- любима на Сияна Laughing
 Честито на именниците днес и на  newsm59 /малки и големи / също! Flutter

Ето малко снимки от weekend-a Whistling Бяхме на Приморско, вчера минахме и през Созопол, мн ми хареса там, но нямах вече батерия за снимки, но др път ще тръгна по- подготвена photo

- резерват Ропотамо  
още снимки от Ропотамо тук http://vodoleika.multiply.com/photos/album/203/ROPOTAMO_RIVER_BULGARIA#, че мн станаха...

# 226
Карбо,за втората говорим. Mr. Green Тя акъл за пет пари може да няма,ама от всичките поне най-мясаше...
Пък за първата аз няма да коментирам,защото моя приятелка я познава лично /познати са/ и казва,че изобщо не е това,което показват по телевизията..даже е по-зле...

hahaha hahaha hahaha Joy
Фокси баш Златка стана  плеймейтката  Mr. Green

daneto22 ние се кърмим обаче  на моя приятелка бебока така и се запичаше от фризолака и тя мина на Нан и няма проблеми вече  Peace И аз отвреме на време ,като ми дойде цикъла и като ми намалее кърмата давам Нан и досега не сме имали проблем  Hug

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 09:58 от wondertedy7

# 227
Мили мами, искам да ви почерпя по случай именния си ден днес

Честито и на всички месечинковци - да са живи и здрави!

Да ви споделя какъв ужас изживя нашето семейство в петък -  Мишето се събуди в 5 сутринта да папа.Взех го от леглото и отидохме в хола(както правим всяка нощ, за да не будим тати). оставих го на дивана и започнах да му правя млакото. Реших, че водата е малко топла и да я разхладя със студена преварена (винаги си оставям). Обърнах се, направих 3  крачки, чу се пляс и неистов рев! На повечето от вас вече е познато, на мен не беше. Дивана е височък, отдолу е гол паркет. Милото дотича, успокоихме го, наяде се и тръгнах да го слагам в леглото. И като изпищя и като ревна наново та до 6:30 така. Отидохме в Токуда, но се оказа, че нямат детски неврохирург (защо трябваше да е детски не знам...) и ни изпратих в Пирогов. за да не ви разказвам в подробности цялото чакане, обикаляне, неспало и ревящо дете - при хирурга добре, при травматолога - добре. При неврохирурга - снимка, някаква сянка, някакви съмнения... Консултация, ние побеляхме, накрая - нищо му няма, пазете го. В този момент минава приятел на милото, лекар в Пирогов. Я елате вика да взема снимките за още едно мнение. Отидохме в отделението по неврохирургия. Гледаха, гледаха, излязоха и казаха - деттето има фрактура на черепа!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да ви кажа, че щях да припадна така, какато го държах, изтръпнах, абе... не мога да го обясня, усещането е меко казано ужасно. Веднага скенер да се види дали няма хематом на мозъчето, приеха ни в болницата, снимка на бял дроб, ЕКГ, упойка (за да стои неподвижен на скенера). Той се скъса да реве - от болка ли, от глад ли, от неспане ли... От упойката се отпусна ужасно, ние търчим из двора на Пирогов кам скенера. Докато гледах през незетворената врата как са се надвесили няколко чонека и го слагат в еддно като прозрачно коритце на скенера ми се свърши света, чувството не го пожелавам и на най-лошите хора на света. Как оживяхме с милото незнам, докато свършат и излязат.... СЛАВА НА БОГА, и св. Марина ни е пазила нямаше хематом. Останахме в болницата за наблюдение, не ме питайте дали съм спала, как го проверявах дали диша... Дойде една лекарка през нощта да го пипа по ушенцето да го разбужда (имаше в нашата стая и момиченце, паднало от катерушка), за да ги разбужда. С каква цел - ми да не изпаднат в кома, те и в кома си дишат!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е това вече ме довърши тотално  Sad
Слава Богу, той си беше жизнен, ядеше си, играеше си. В събота след обяд ни пуснаха домашен отпуск. В сряда сме на контролен преглед и ще ни изпишат, живот и здраве.
В Пирогов е потресаваща мизерия, но не мога да отрека, че има много добри и свестни лекари и сестри, на които не бих могла по никакъв начин да се отблагодаря, но вярвам, че Господ вижда всичко.

Извинете ме за дългия и страшен пост, не можах по-кратко да го опиша, но така или иначе това не се подлага на описание. Пазете си децата, ако ще да ви обвиняват, че все мислите за най-лошото. А и поне един килим ако имате на пода ще е по-добре от голия паркет у нас.

Хубав ден ви желая, аз ще попрочета назад, видях, че се планира среща в Южния за утре, ще потърся къде сте се разбрали за час и се надявам да се видим   bouquet

P.S.  Точно щях да пиша, че една прителка ми каза да слагам по една лъжичка бишкотено брашно на Плазмон във вечерното мляко, ама видях, че темата така или иначе си е актуална  Laughing Аз сложих снощи за първи път, около 19 часа му беше последното папане на Мишлето. Към 1 часа се събуди и плака и пръцка доста, явно коремчето му се наглася (той не е захранен още), но за около час с малки паузи се успокои и спа до... 8:30!!!!!! Това при нас не е било, явно брашното има ефект, дано да не е било инцидентно. Ще видим довечера как ще е  Praynig

# 228
  • Пловдив
Mecholana ,ужасно преживяване.Гуш от мен  Hug.Радвам се,че всичко е наред

# 229
Мале, Мечи! Кошмар! Слава Богу, че всичко е наред!  Praynig  Hug Дано в сряда окончателно да ви успокоят!  Praynig Hug
Честит Имен Ден на всички именници!   bouquet

# 230
Мечи,честит имен ден мила  bouquet  bouquet  bouquet Съжалявам за това което се е наложило да  преживеете с бебо Hug Hug HugДокато ти четях поста,се изпотих 5 пъти от притеснение,дано всичко лошо е зад вас вече Peace
Честит празник на всички именици Hug Hug Hug

# 231
  • София
Мечи, само докато четях и ми причерня, направо не мога /а и не искам/ да си представям какво ти е било  spoko
Ние у нас сме навсякъде с плочки и дори една салфетка нямаме отгоре Sad

Ох... и честит имен ден и на теб  Hug и на Илиянчо  baby_neutral

# 232
Мечи,направо ми се сви сърцето като си представих какво си изживяла  Sad Нали и на мен ми е пресен спомена от падането на Белослава.Радвам се,че въпреки този целия кошмар детето е добре  Embarassed

Атмосферче,прочетох,че и вие сте паднали.Кофти работа!Сигурно много си се изплашила,ама щом Йойо е вече добре,всичко друго няма значение  Hug

И аз вчера си купих бишкотки на Плазмон.Много вкусни тез бисквитки - направо ми се ще да ги излапам наведнъж.Сложих една в млякото на Белослава,но тя така и не го изпи цялото и в 12 пак яде.

Много са сладки снимките,които сте показали - всеки пък се убеждавам,че в нашата темичка са най-хубавите бебета.

На всички празнуващи днес - здраве,късмет,любов и усмивки!

На дечковците с мини рожден ден - много слънчеви и безгрижни дни!

Момичета,приятни ви срещички днес - ще чакаме снимкиииииии  Sunglasses

# 233
Мечи,миличка,изтръпнах докато ти четях поста.Слава Богу,че всичко е наред с Мишето Sad Ужас! Сега търча из двете стаи ,за да проверявам моите шавльовци да не вземат да паднат...

ЗАБРАВИХ...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Hug

# 234
Мечоланке, слава Богу, че сега е добре Мишлето и ние ще ви стискаме палци за сряда Praynig
да го нагушаш и нацелуваш Hug
А на теб ЧИД  bouquet
Симона като падна в четвъртък само с уплаха се разминахме, ама аз цяла нощ не спах и ставах често да я проверявам.

И ние вкъщи сме с плочки и само врънкам мъжа ми да купуваме килим, август като излезе в отпуск и това трябва да свършим, че май тепърва ще почнат паданията Tired

# 235
Mecholana, голям ужас сте изживяли, добре че мишока е добре! Hug Слагайте мами  по някоя възглавница като ги оставяте бебоците, поне докато не  почнат да се изправят са им голямо препядствие и пречка за отъркалването Flutter Сияна като я оставям на спалнята или дивана винаги е заградена с такива буферчета Peace

# 236
Mecholana, голям ужас сте изживяли, добре че мишока е добре! Hug Слагайте мами  по някоя възглавница като ги оставяте бебоците, поне докато не  почнат да се изправят са им голямо препядствие и пречка за отъркалването Flutter Сияна като я оставям на спалнята или дивана винаги е заградена с такива буферчета Peace
Абе и ние уж бяхме обезопасени,ама .....
В къщи нямаме килим,но се сетих,че имаме май един юрган и довечера ще го търся и ще го постеля долу на земята и направо там ще я оставам да си играе Белослава.Голям ужас е първото падане на детето!

# 237
Уф, това с падането.....добре че всичко е наред. Аз като видях моята дъщеря паднала направо ми спря сърцето и то при положение, че явно се е свлякла по дивана. Определено плаках повече от нея. Възглавниците не ни помогнаха много. Kилими още нямаме. И от тогава разгънахме походната кошарка в хола.

# 238
Mecholana, представям си какво ти е било... Cry Hug Важното е, че сте реагирали светкавично и адекватно! Дано няма повече подобни инциденти... Макар, че няма какво да се лъжем - тепърва започват... Мими беше на около годинка като падна от кошарката, по - късно от една люлка, после от катерушка... Изобщоооо, Бог да ги пази дечицата ни!

Честит празник на всички днес - и на имениците, и на месечинките! Много здраве и щастие пожелавам!  bouquet

Благодаря за поздравите за вчерашната ни месечинка! Hug

Ние зачезнахме няколко дни на хлад в Боровец - родителите ми бяха наели една къщичка там и ни приютиха. Mr. Green Децата се надишаха на хубав въздух поне и Мими се нащуря. Лошото е, че точно вчерашното ни прибиране съвпадна с трагедията на ралито...

Моля и аз за новите пароли и се връщам да чета предишните теми. Hug

ПП. Прочетох и старата тема Crazy. Браво на нашия Шерлок! Hug Винаги е имало и ще има разни психари.

Толо, само първият ден го боля така зверски. На следващия -  вече почти му нямаше нищо. Явно докторът е бил наистина добър, защото нямаше разкъсвания и пр. Благодаря ти, че ни мислиш! Hug

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 11:57 от MamaZ

# 239
Добро утро!
Леле,Мечи,ужас!Сви ми се сърцето. Hugмного гуш на малкия!
Честито на всички празнуващи,независимо какъв е поводът!Да сте живи и здрави,усмихнати и обичани!  bouquet

Ламтурниче,аз за друга двойничка си помислих.А за рокличката-е бива ли така,да не ни питаш,незнам как съумя да вземеш такова сложно решение! Mr. GreenА пък за заглавията-много са готини и не можах да избера кое да е.Може да ги караме по ред.
Ками,мн хубави снимки и малката как блаженно си спинка.Между другото ние си имаме същата дрънкалка като вашата и дори едно одеялце на цветя ни е същото Laughing
За името ми,то не идва от никакви производни,а е типично национално бурятско име/Бурятия е автономна република в Русия на езеро Байкал,там откъдето е родом майка ми/.
Wink
А сега да ви покажа снимка от нашето първо захранване,по втората снимка ще разберете дали сме харесали пюрето Laughing

Марте,много искам да се видим пак,но няма да е тази седмица,че ни е доста натоварено-имаме гости,ще идват роднини +едно пътуване до София.Но другата седмица с удоволствие!

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 11:21 от Darima

Общи условия

Активация на акаунт