Планета Дерби 2009

• 3 573
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Вчера центърът на Плевен се беше превърнал в грозна гледка - тумби от цигани прииждаха на тълпи, ужасна смрад на пот и парфюми и кебапчета.
Имам чувството, че всички цигани от околността се бяха наточили и дошли да видят кумирките си. Даже едни младежи - пак роми крещяха - само пайнер.
Май само мангасари ходят по тези концерти.

Селата около Плевен са предимно цигански ooooh!

# 16
Във Варна са в четвъртък ще е голяма лудница в центъра!!!

# 17
Горките нормални хора във Варна...

# 18
       оххх , кажете в Бургас каде и кога ще е събитието на века , да се покрия ! Направо са банални вече с тази простотия и проституция  Sick

# 19
Абе коментирайте и поствайте клюки тук от събитието,снимчици също.Какво всички сте се размрънкали каква селяния било и къде да се скриете в деня на концерта във вашия град.
Ами простотия е ,ама нека си коментират тука на тези които им е интересно събитието.
Дори и аз ще хвълям по-едно очо,въпреки,че не съм фен на тази музика Twisted Evil

# 20
Вчера центърът на Плевен се беше превърнал в грозна гледка - тумби от цигани прииждаха на тълпи, ужасна смрад на пот и парфюми и кебапчета.
Имам чувството, че всички цигани от околността се бяха наточили и дошли да видят кумирките си. Даже едни младежи - пак роми крещяха - само пайнер.
Май само мангасари ходят по тези концерти.

Моя приятелка от Плевен ми каза абсолютно същото. 1 към 1. Живее в центъра, на метри от мястото на събитието.

# 21
На мен пък ми е интересно , zа6то концертите са беzплатни. newsm78 Нали имаха голям успех .

# 22
На мен пък ми е интересно , zа6то концертите са беzплатни. newsm78 Нали имаха голям успех .
Митьо си взима същите пари от спонсорите и въобще не го вълнуват билети.

# 23
  • Пловдив
И покана да ми пратят няма да отида.  Laughing

# 24
Защото го закъсаха откъм фенове, завалиите hahaha

# 25
  • софия
Защото го закъсаха откъм фенове, завалиите hahaha
Ако е така, това е добра новина.

# 26
  • Пловдив
[Защото го закъсаха откъм фенове, завалиите hahaha

Ако е така, това е добра новина.

Нормално е да закъсат, освен голотия и руси присадени коси всяка година друго има ли?

Общи условия

Активация на акаунт