Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 651
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
Сега спи като пор.5 мин след като го сложих заспа.днес цял ден се цамбурка в един басейн.спа малко на обяд и после пак в басейна.надявам се да не му стане нещо от това че е пропуснал вечерята?

# 106
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 *Alma*, нищо няма да му стане, най-много сега като стане да е по-гладен. И децата са хора и понякога не им се яде, не се притеснявай!  Peace

Аз късно снощи се върнах от Созопол - изкарахме си чудесно, голяма веселба беше, само дето на връщане хванахме задръстването при Карнобат и се прибирахме 7-8 часа, залепнаха ни дупетата за седалките, ужас.

stels-bels, Снежка е супер! А, такива животинки албиноси не са ли слепи обикновено?

# 107
  • София
добро утро!
Алма, надявам се младежа да се наспал добре и да е кукоряк сега и изгладнял като вълк. Аз Мати хич и не се занимавам да го карам да яде като е гладен - понякога са изморени, жегата им убива апетита, точно като на нас или пък има по-интересни неща в света от яденето. Гладни няма да останат в 21 век! Иначе притеснението за разболяване е нормално след такъв ден, но съм сигурна, че не е това!
Отново имам две деца - пребраха се кой от лагер, кой от вилата и сега сме комплект. Тази седмица би трябвало да остана вече сама без мъж в къщата. Така ми е обещал мъж ми - да си излезе до края на месеца. Хем ми е мъчно от самия акт, хем чувствам облекчение!

# 108
Добро утро!Малкия днес  е пълен с енергия.Хапна сутринта и не се притеснявам вече за това че не беше вечерял.Благодаря за успокоението Hug
Вени,понякога така е по-добре.Сега се налага да си силна Hug
Имам от какво да ви се оплаквам днес.Останах без гадже.Тъжно ми е,но усещам че няма смисъл да се боря за него и че е по-добре да съм сама.Станала съм ужасно нервна.Вчера даже като се прибирахме от вилата един приятел ми подметна нещо съвсем невинно за изгорелите ми от слънцето крака.А аз като се развиках,все едно кой знае какво ми е казал.Сега ми е малко гузно за това TiredНямам идея какво се случва с мен и от къде е това нервно напрежение.

# 109
Здравейте  на всички !!! Днес имам тежък работен ден , но влизам да  ви се обадя  !!!  Hug  bouquet
Нашата  Снежка - да  албинос е , но не са слепи албиносите. Има силен нюх и различава хората. За сега приема повече сина ми защото все той  е край нея и  я храни -  яде котешка  храна, буболечки - онзи ден и налових наколко бръмбара жътварки - хрупа ги като слънчоглед ...яде още червеи градински - но ако не мога да и дам жива храна си хрупа котешки гранулки и  плодове но не много корави. Чудесен домашен любимец е това , защото НЕ предизвиква  никакви алергии - а аз съм алергична към животни ... Confused
Свиква с хората около себе си и допуска да си играят с нея. Скоро гледах и клипче едни дечица във ваната си играеха  с таралеж .... Simple Smile но той беше див защото  беше едричък ... а този  е специална  декоративна порода.   bouquet

# 110
  • София
Алба, бях сигурна, че е добре детето. Иначе, изнервена си - нормално е. Незнам какво да ти кажа. Или по скоро тов което ми идва няма да бъде прието добре. Но вчера гледах едни филм и там казаха нещо много вярно, което и аз направих всъшност. И винаги съм го знаела, че е така. И на мъж ми му го казах, но той не ми обърна внимание.

# 111
Алба, бях сигурна, че е добре детето. Иначе, изнервена си - нормално е. Незнам какво да ти кажа. Или по скоро тов което ми идва няма да бъде прието добре. Но вчера гледах едни филм и там казаха нещо много вярно, което и аз направих всъшност. И винаги съм го знаела, че е така. И на мъж ми му го казах, но той не ми обърна внимание.

Сподели, моля те  bouquet

# 112
  • Ispania
Моми4ета ,една голяма Hug от мен.
Минавам да ви поздравя  bouquet и ако искате малко сльнце да ви пратя Wink....4е ми идва в изобилие Close

# 113
Вал,аз слънце не искам.Дойде ми в повечко вчера LaughingНо и за теб едно голямо Hug
Вени и аз чакам да споделиш за какво става въпрос.

# 114
  • София
Ще взема да ви го напиша на лични, че и без това като кажа нещо тука и после започват едни обсъждания...!

# 115
Нямам нищо против. Wink

# 116
Вени, много анализирате и много неща си казвате чрез форума и май вадите от контекста всеки за себе си.Бяга ви комуникацията днес/образно днес/, но това е не случайно.А си е чиста закономерност.Минала съм го, та знам.Как говориш едно, а другия го интерпретира по друг начин.

# 117
  • София
Всъшност проблема е, че не сме говорили преди и сме оставяли нещата така, както сме ги разбрали. От там доста неща са останали криворазбрани и са породили проблеми. както и главния проблем и довели до кръшването. Сега той иска да говорим за всичко, но много неща менога да му кажа, защото са твърде болезнени за него.

# 118
е, и това, че преди не сте говорили-да, също.
какво значи твърде болезнено?

# 119
Ехоооо, завърнахме се и ние от морето  Hug
Лято, много ми харесва колко позитивно мислиш. Искрено се надявам и вярвам, че някога ще срещнеш най-правилния за теб човек  Hug
При мен нещата някакси се подреждат. Не в личен план, разбира се, там винаги ще е каша  Crazy Ама не ми се и мисли вече, писна ми да мисля и да си тровя мозъка, каквото стане ще стане.
Имам 5 на кандидатстудентския изпит, сега чакам класиранията тия дни, а от 3 август започвам нова работа, в едно защитено жилище с няколко деца от Могилино и други, в неравностойно положение.
Това е сферата, в която искам да се развивам, да помагам, да работя. Щастлива съм, нямам търпение  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт