Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 803
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Декоративен таралеж албинос - казва се Снежка
Моля те, снимай Снежка. Много искам да я видя Praynig
Дааа , добре .. newsm26 smile3509 photo И да  знаете като порасне малко ще и търся мъж ...не е задължително да  е Снежин  Joy

# 91
Искам и аз да видя снимки!Обожавам животните Heart Eyes

# 92
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Всички искаме снимки на Снежка!
И аз съм от животно-любителите.

# 93
Снимките на Снежка ще ви пусна в понеделник ! Обещавам генерално !!!  Party Party Peace

# 94
С какво храните мъника?И ми е интересно в какво живее ThinkingАз исках да си взема кученце след като моето почина миналата година,но много пътуваме с малкия и няма кой да се грижи за него.А е хубаво детето да се научи на малко отговорност от малко.

# 95
С какво храните мъника?И ми е интересно в какво живее ThinkingАз исках да си взема кученце след като моето почина миналата година,но много пътуваме с малкия и няма кой да се грижи за него.А е хубаво детето да се научи на малко отговорност от малко.
Звучи  странно , но  яде  котешка храна !  Този вид таралежи са сравнително нови за нас домашни любимци и няма много литература. Но не предизвикват  алергии и за това се съгласих БНД  да вземе на малкия .
Освен котешката  храна яде и плодове но не твърди, яде  скакалци, щурци , градински червеи  , хлебарки   hahaha
Снежка  с кеф  си хапва  сварено пилешко мeсо !!!
А  зная , че НЕ бива да  се дава прясно мляко, салами, сладки неща  newsm78

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 18:10 от stelsi77

# 96
Само не ми казвай че му купуваш такива буболечки. SickСамо при мисълта ми се повдига.Но останалото звучи интересно.Сварено пилешко?Вашата Снежка изобщо не е глезла Mr. Green Hug

# 97
Здравейте,момичета!
Минавам да видя какви ги дробите!
УиУи,честит рожден ден на патеричка  Hug
Пенелопа,благодаря ти за пожеланието за мъдрите мисли,ще го приема и аз,имам нужда.

Лято,да точно като вече бившият ти съм и аз. Laughing
Хич не ми се иска нещо сериозно,защото още не съм сигурна,че той е човекът,с който искам да споделям всичко...Определено съм много объркана.А обърквацията става още по-голяма,като се има предвид,че той е от друг град...

И аз се нареждам за снимки на таралежчо Simple Smile

Слънчеви поздрави от морето!  Hug Hug Hug

# 98
  • София
Минавам само да ви кажа чао за две седмици, най-накрая дойде дълго чаканата почивка Simple Smile)
Ще се видим чаааак тогава Simple Smile

# 99
Аз сега преди малко се прибрах, заведохме малкия при родителите  ми за 2 седмици .... няма кой да го гледа .... Sad Натоварихме и Снежка и  айде на колата. Сега ми е  криво , защото  на всичко от горе и  нещо се разболявам ....
 Sick Sick
Ето ви и обещаните снимки на СНЕЖКА
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404266&pid=13784959

# 100
  • Ispania
Аз сега преди малко се прибрах, заведохме малкия при родителите  ми за 2 седмици .... няма кой да го гледа .... Sad Натоварихме и Снежка и  айде на колата. Сега ми е  криво , защото  на всичко от горе и  нещо се разболявам ....
 Sick Sick
Ето ви и обещаните снимки на СНЕЖКА
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404266&pid=13784959
АУУУУУ,какьв е този таралеж4о Rolling Eyes,срах  ме е от него.....много е бял Rolling Eyes

# 101
Как няма да те  е страх - ако знаеш как се ежи на непознати !!!!  Joy Дава само на сина ми да си го пипа , а мен още не ме познава !!!  newsm78
А е голям колкото юмрука ми Simple Smile)

# 102
  • на изток от рая
Как няма да те  е страх - ако знаеш как се ежи на непознати !!!!  Joy Дава само на сина ми да си го пипа , а мен още не ме познава !!!  newsm78
А е голям колкото юмрука ми Simple Smile)
Моля те, разкажи повече за Снежка, стана ми интересно това, че различава познати и непознати. Къде живее, какво обича да прави, ей-такива работи.

# 103
Стелс,какво яде?Прилича ми на мръвка,но не съм сигурна.И е много сладко животинче! Hug
Аз днес се върнах от една вила.Бяхме с приятели,прекарахме си перфектно,като изключим че изгорях.Пламен се надивя на воля.разхождаше се по задник по цял ден.Игра си с едно друго детенце...Идилия. Heart Eyes оставям ви че ми е адски студено,отивам да се завия с нещо.Май е от изгорялата кожа.

П.С. Искам да задам един тъп въпрос.След като се прибрахме Пламен не поиска да яде.Хапна кисело мляко и заспа.Дали трябва да се притеснявам? Rolling Eyes

# 104
  • на изток от рая
П.С. Искам да задам един тъп въпрос.След като се прибрахме Пламен не поиска да яде.Хапна кисело мляко и заспа.Дали трябва да се притеснявам? Rolling Eyes
Уморена е била душицата, то цял ден игри- не е лесно!  Laughing
Пипай му отвреме-навреме челцето да не вдигне температура и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт