Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 825
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Днес черпя. Имам рожден ден и съм наистина щастлива-тъжна....

Това е така Уиуи, защото си емоционално-гореща Лъвица. А и ние не си играем на дребно. Или сме щастливи, или тъжни, а когато сме емоционално натоварени може и да се полашкаме малко напред-назад  Wink

И след този анализ ти пожелавам през остатъка на рождения ти ден само щастие, което да последва и през цялата следваща година   bouquet

# 76
Днес черпя. Имам рожден ден и съм наистина щастлива-тъжна....

Това е така Уиуи, защото си емоционално-гореща Лъвица. А и ние не си играем на дребно. Или сме щастливи, или тъжни, а когато сме емоционално натоварени може и да се полашкаме малко напред-назад  Wink

И след този анализ ти пожелавам през остатъка на рождения ти ден само щастие, което да последва и през цялата следваща година   bouquet

Здраве и късмет от мен в допълнение!  bouquet

# 77
  • София
Следващия път ще знам, явно ги е мързяло и аз изобщо не се замислих, че не ми отказват да подам жалба, а ми казват само,ч е няма особен смисъл...
Най-лошото е, че Иво беше при дядо си и трябваше да седи до неделя, а дядо му го върна днес казвайки, че няма нерви да се разправя със сина си. И детето ме попита с много тъжен глас "Мамо, защо дядо не иска тати да идва при мен на къщата (там, където седи с дядо си)" и аз се чудих сума ти време какво да му обяснявам...

# 78
Аз пък ще ходя на салса. Никога не ми се е случвало и се чудя какво облекло би било подходящо... newsm78

# 79
  • на изток от рая
Ох, тъкмо щях да пиша, че днес ми е криво, и прочетох, че Лято ще ходи на салса.
Само така!  Peace
Ако ми остане време довечера, ще се жалвам.

# 80
Лято, широка поличка, може и дълга, може и къса, и удобна блузка. А не забравяй и обувките - добре е да не са на много висок ток и в никакъв случай - тип чехъл, демек да не са без каишка на глезена, защото иначе ще ти хлопат, като танцуваш. А къде ще ходиш, ако не е тайна. Аз един път също ходих, и едвам се престраших да стана да танцувам, защото всички бяха професиолналисти.  Но от септ. започвам курс и аз Simple Smile

# 81
Как харесвам  салса...Забавлявай се и заради мен!

# 82
Цитат
И след този анализ ти пожелавам през остатъка на рождения ти ден само щастие, което да последва и през цялата следваща година  bouquet
Много благодаря за пожеланията. Пожелавам  на всички ви да бъдете безкрайно щастливи Hug

# 83
Много тихо е тук днес...къде са всички? аз днес съм недоспала.А имам работа в къщи за целия китайски народ.

# 84
DOROTEIA, аз живея във Варна. Та ме заведоха в едно заведение на брега на морето, в което всяка седмица клубовете по латино танци си правят среща и се забавляват. Иначе избрах къса черна рокля и сандали с каишки, но си права - моите токове бяха твърде тънки и не се чувствах стабилна. За следващата седмица ще съм по-подготвена, а ако ентусиазмът не ме напусне, може и да съчетая танците с другата ми любов - йогата Peace

# 85
Много тихо е тук днес...къде са всички? аз днес съм недоспала.А имам работа в къщи за целия китайски народ.
Тихо да ....
Аз съм на работа - днес ми е малко по -спокойно но цяла седмица бях горе на черешата.... Спокойно ми  е ама ми  е горещо !!!
Детенце  ми се прибра  вчера  - беше цял месец с баща си ....но тази вечер ще пътуваме да  го водим при моите родители .... и пак ще съм без него Cry ...чак до 8 август!!!  Cry Sad

# 86
Стелси,бързо ще мине времето!не мога да си представя колко ти е тежко защото аз никога не съм се отделяла от Плами за повече от 5-6 часа.прегръщам те Hug

# 87
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз пък съм доволна - днес заминаваме за Созопол за уикенда!  Laughing Sunglasses

# 88
Благодаря Ти Алма ....тежко си  е наистина , но нямам избор - баща му има право да  е с детето за 1 месец в годината - още повече че само през този месец  БНД си  е в България ...
Ааааа ...ами да се похваля деее.... Имаме си  домашен любимец - Декоративен таралеж албинос - казва се Снежка Simple Smile))) baby_neutral
 baby_neutral детето обеща той да си се грижи за него!!! newsm78

# 89
Цитат
Декоративен таралеж албинос - казва се Снежка
Моля те, снимай Снежка. Много искам да я видя Praynig

Общи условия

Активация на акаунт