Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 830
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
  • Ispania
Моми4ета,те са 44 кг моите свалени кг ,но от както сьм родила....това са ве4е 5 години.
Ка4их 30 и няколко  Laughing докато бях бременна ooooh! Laughing.

Сабина,ми аз мога да ти завидя само Thinking....и аз като другите моми4ета не мога да живея дьлго без някой до себе си Confused...
Каквато сьм глезла Crazy....все искам някой да се увьрта около мен hahaha
Ина4е ми се иска до си стоя известно време сама....да сьм лоШа....да излизам, забавлявам и усмихвам на спокойсвтие....Оба4е не се полу4ава....и сега не се полу4ава Confused

# 61
Точно, Манди, имам чувството, че не мога да съществувам без любов и непрекъснато я проектирам в някого, така че периодите, в които съм сама са доста краткотрайни.
Аз пък съм точно обратното...Вече повече от три години съм сама и нямам интерес към мъжете...
Като изключим една особа, към която почти се насилих да изпитам платонично увлечение.
Кога ли ще се излекувам? Confused

Офф, и на теб не ти е лесно Sad

# 62

Днес черпя. Имам рожден ден и съм наистина щастлива-тъжна. При всеки поздрав се просълзявам, все едно че кой знае какво е станало. Една приятелка ми е написала- Днес е първият ден от остатъка от живота ти!Изживей го както искаш!Ти решаваш!!!  Cry

# 63
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Уиуи, ЧРД! (Може да не се просълзяваш и една усмивка ми е достатъчна)

# 64
  • София
Уиуи, ЧРД! Пожелавам ти здраве, късмет и много щастие Simple Smile

Момичета, аз вчера проведох една голяма битка с НОИ, ама се преборих и най-накрая съм изцяло регистрирана като безработна и сега ще получавам изключителната сума от по 6 лв на ден в продължение на 4 месеца Grinning Просто е смешно цялото това нещо с регистрацията, мотат те по институциите и те карат да чакаш като ненормален, дано не ви се налага...

# 65
  • София
Стискайте палци, отивам към районното да подам молба за незнам и аз какво, но се обади БНД да ме заплашва по телефона за пореден път и аз направо побеснях. Обадих се в районното и ми казаха да подам молба и щяло да се вземе отношение. Паля колата и отивам докато не ми е минало.

# 66
  • София
Ей ще си умра тука ако нещо ми се случи и нищо и никой няма да ми помогне... Само се разкарвах. От районното нищо не можели да направят, пратиха ме в една агенция или де да знам какво за домашно насилие, там пък адвокатите неоткриваеми...

# 67
Глупости, мързяло ги е.Кое ти е районното?Най-обикновена жалба е трябвало да подадеш, и да си вземеш входящ номер.

# 68
И мен БНД много често ми прилага телефонен тероризъм, но аз мислех че е безсмислено да се жалвам, защото няма как да се докаже Rolling Eyes

# 69
  • София
Ми те ми казаха, че няма смисъл от жалба, защото щели да го викнат, да го предупредят (ако подам жалба) и той щял да каже "аз не я заплашвам" и до там

# 70
Да, така е, но смисъл Има при повторно деяние, че и при свидетели, това, че е имало и други жалби вАжи.Отделно-ти можеш да се влачиш тресейки се от нерви заради него-на него да му образуваш нерви, като го викнат да се обяснява-не си посмяла...да му беше създала малко негативна емоция и ти бе!Амаха!

# 71
Честит Рожден Ден на Уиуи  bouquet

Манди, здрави нерви...
Аз пък съм болна - пет дни на антибиотик, възпаление на ухото, ангина и незнам си какво на дробовете. Просто чудесничко Sad

# 72
О, ЧРД на рожденика
и оздравяване на болните!

# 73
Лято,как успя да се подредиш така?Бързо възстановяване! Hug
Аз проблем с БНД нямам и няма да коментирам случката.Нашия Убавец е виждал малкия само веднъж и то на снимка.Беше преди Пламен да навърши 2 седмици.От тогава ни вест-ни кост.Ама по-добре,че е така.
Уиуи,честит рожден ден!Щастие,късмет,любов и професионални успехи.Останалото ще си го купиш!

# 74
Ми те ми казаха, че няма смисъл от жалба, защото щели да го викнат, да го предупредят (ако подам жалба) и той щял да каже "аз не я заплашвам" и до там
точно така бяха казали и на мен .... няма как да се докаже а той щял да отрече .... а жалбата да си лежи в някоя папка

Общи условия

Активация на акаунт