Попово10

• 28 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Попово
то и аз съм ЗА стига да не излезе нещо непредвидено  Flutter

# 76
то и аз съм ЗА стига да не излезе нещо непредвидено  Flutter

Този път дано да дойдете.

# 77
# 78
  • 7800
И аз съм "за". Може на басейна.

# 79
И аз съм ЗА среща на басейна .Ние можем да дойдем в неделя следобяд / само тогава мога да не съм на работа / .

# 80
И аз съм "за". Може на басейна.

Peace

# 81
  • Popovo
и аз съм за

# 82
  • Popovo
Аз съм ЗА срещата,защото в Попово познавам много малко хора и ми се иска да опозная повече. Но за съжаление тази седмица съм заета,заминаваме на море.А другата седмица ще е панаира в Стражица и ще се приберем там.
 Най после и аз да се включа в темичката.От както съм започнала шофьорският курс не ми остава време да седна пред компютъра.Пишман шофьорка съм и се надявам тайно да не взема книжка,че ми се струва,че никога няма да се науча.Но мъжо е убеден,че ще я взема,дори ме сравнява с негови колеги който са взели и ми каза,че ако аз нестана шофьорка съм по тъпа от тях. Но нещо неможе да ме провокира с тези думи.А и като се замисля,че ще ме кара все аз да карам когато пие,а аз предпочитам да се воза,отколкото да карам. Mr. Green
 Тази събота вадихме мед и за пореден път ме надуха пчелите по ръката.Но този път и по двете ме жулнаха,но се наду само дясната, а аз нали работя всичко с нея.Голям проблем ми беше докато спадне оттока,но до понеделник всичко се оправи.
Малко снимки от предишното море и от разходката ни до Етъра и Соколският манастир:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401666&pid=13644319
   skali4ka снимките от Рила са старахотни.Майка ми има братовчет който живее в гр.Рила и сме му ходили на гости и да си призная честно все още си спомням какви красоти видях.Била съм на 10 - 11години,но все още имам ясен спомен.Вие там сте ходили на почивка или какво? Явно много обичаш природата?Какво решихте ще ходите ли на концерта на Слави?

# 83
  • Попово
момичета кокичета,ако срещата е в неделя и аз не знам дали ще се класирам, съвсем изключих че в неделя е дюканската среща в свищов  Sunglasses пък съм дала заявка да участвам в събитието  Blush че ми действа много мотивиращо  на заслабването Crazy

# 84
Хайде утре!И мен уикенда ме няма.

# 85
  • Попово
Хайде утре!И мен уикенда ме няма.
хайде Simple Smile 18ч примерно, къде ?

# 86
pepena, искам и  аз  в  Свищов  newsm45
за срещата когато  решите,  там  сме
 Hug

# 87
На басейна?!
Чакаме потвърждение,да не отидем само двете!

# 88
  • Попово
pepena, искам и  аз  в  Свищов  newsm45
за срещата когато  решите,  там  сме
 Hug

няма нищо по- лесно,ако искаш ще отидем заедно... за сега мисля да съм с василенка само Simple Smile

# 89
Ако срещата е през седмицата няма как да е на басейна. До 6 ч. е разрешено къпането.
Или утре в 6 ч. на Сезоните, вече Макао или събота към 10 - 10,30 ч. на басейна.
Каквото решите...аз съм свободна и двата дни.

Общи условия

Активация на акаунт