Отговори
# 60
Пу, Кеми, тъкмо тръгна лежерно разговорът и сега до срещата ще се изпокрият Laughing....не ме бийте през устата..къде лъжа, къде истина Rolling Eyes.....

Поне за членския внос да не бе писала......

Защо, после ще искаме пари, а няма да има и ще се вайкаме както всяка година преди базар, ама ще сме си пак същите маскари и никой няма да има хабер как си скубем косите и се чудим как да направим всичко Confused

Ама аз не сериозно......Просто с чувство за хумор......

Кеми, ДюкЯн не ти се отразява явно вече добре........Моля те - разведи се. Колкото - толкова! Усмихната ти и весела физиономия не подхожда въобще на сериозния тон, който чета тук от теб. Нещо говор и картина се разминават......Затова предлагам вече никакъв ДюкЯн.....

Аз вярвам,че нито ще се вайкате, нито ще си скубете косите, нито ще се чудите, пък за маскари сте най-малко такива.......Защо се подценявате? Май наистина силно пече слънцето в Добрич.......

Кеми Hug Hug Hug Hug

Поздрав от наше време - http://vbox7.com/play:b2f8cf99

# 61
Ленка, подаваш жалба до кмета и към нея прикрепена подписката.

Което значи да тръгвам да събирам подписката, в която трябва да има трите имена и подпис, предполагам, поне така е на другите подписки.

# 62
  • гр.Добрич
Кеми, ако съм в състояние, ще се дотъркалям на срещата, защото няма да мога да помагам сигурно. mamma mamma

# 63
Спинки,ако трябва ще те пренесем до там LaughingА за помощта, дай боже всичко да е наред -ние  ще трябва  да ти помагаме.

Кеми,аз съм на линия!

# 64
Цоцоланке, Кеми е права...Та ние сме 5-6 човека на кръст....Трудно се събират съмишленици Confused...
Много хора заявяват желание за подкрепа, а на практика малцина го спазват....появяват се, изчезват...колко сме я дъвкали тази тема...Керванът си върви, кучетата си лаят...

# 65

Така е... поздравявайте си се 7-ците   Laughing

Пу, Кеми, тъкмо тръгна лежерно разговорът и сега до срещата ще се изпокрият Laughing....не ме бийте през устата..къде лъжа, къде истина Rolling Eyes.....

Поне за членския внос да не бе писала......

Защо, после ще искаме пари, а няма да има и ще се вайкаме както всяка година преди базар, ама ще сме си пак същите маскари и никой няма да има хабер как си скубем косите и се чудим как да направим всичко Confused

Аз искам да попитам за базарите? Кога се правят , какво точно представляват, какво продавате на тези базари???

Д-р Искрен Димитров се спряга за един от най-добрите специалисти УНГ в Добрич. Работи в един кабинет заедно с д-р Венета Мерджанова във Вивата. Той е преди обяд, а тя след обяд. Говори се, че и тя е много добър специалист.

Благодаря за съдействието, сигурно ще се възползвам от услугите на въпросните специалисти,че то вече не се издържа, в най- голямата жега спа с пижами,потници и олекотена завивка, а през деня ходя с чорапи    Cry

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 10:25 от iyaneva

# 66
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
За срещатам не знам дали ще мога да дойда, доста интензивно се обучавам сега за кандидат-шофьор, а и на работа ходя. Членския си внос обаче ще намеря начин да дам, при всички случаи. Simple Smile

Да се оплача, и двете ми деца са с вирусна ангина или нещо подобно. Пазете се!

# 67
Цоцоланке, Кеми е права...Та ние сме 5-6 човека на кръст....Трудно се събират съмишленици Confused...
Много хора заявяват желание за подкрепа, а на практика малцина го спазват....появяват се, изчезват...колко сме я дъвкали тази тема...Керванът си върви, кучетата си лаят...

И все пак.....Тези 5-6 човека са много сръчни в ръцете. И това е един огромен плюс. Правите много хубави неща за базарите. Може малко неща да сложите на масата, но всичко се продава и след това скромно, но от сърце имате възможност да зарадвате децата. Колко хора го правят това? Всеки предпочита да говори само, но не и да действа......Пък вие ако грешите, то е защото работите и действате. Нали знаете - който не мие чинии, той не чупи.

Така че според мен - а и вече имате достатъчно опит - е време да се примирите,че сте 5-6 човека. Да действате според възможностите си, да действате, да се събирате и да продължавате да помагате на децата с това, което е по силите ви и възможностите ви. Знаете - не можем да помогнем на всички нуждаещи се. Но.....ако всеки направи поне малко - какво по-хубаво от това.

5-6 момичета...но какви момичета, бих казала аз  bouquet......Продължавайте в същия дух, не се отчайвайте, не се предавайте. Надскочете манталитета и мисленето на мнозинството - че няма смисъл, че всичко е загубено и пр. Бъдете глухи за всички, които искат да ви обезсърчат.

Група жаби катерили връх.......Други жаби били публиката. Последните постоянно викали - трудно е, висок е върха, няма да се справите, и какво ли не.......В крайна сметка спечила една жаба, която била .....глуха.......

И вие....събирайте се, действайте и аз вярвам,че рано или скоро ще заразите много хора около себе си.

Специално за мен е чудесно,че има редовни срещи на мамите, които са в тази тема. Чудесно е, че си пиете заедно биричката, че коментирате, че спорите, че си разменяте пиперливи реплики понякога......А я си представете, че всичко е сладникаво-блудкаво. Кой има нужда от това? В края на краищата който иска да работи - винаги ще намери стимул и вдъхновение и няма да се интересува от хората, които го дърпат надолу.

Не, Синеочке, не искам да има предателски и пораженчески дух по отношение на базарите и всичко свързано с тях. Не искам да се отказвате, искам да гледате само напред и нагоре. Започнете да усещате снега и студа, и да си мислите какво можете да съберете напр. от морето за да го използвате зимата, когато творите за базара. И....ако обичате.....ако може....една грозна картичка от онези с навитите лентички(въпреки,че надали ще има грозна, но хайде така да се изразя - най-нехубавата от най-хубавите) ако може да ми пратите лично на мен за чнг.

За съжаление не мога да помогна на този етап с пари, но...обещавам,че при първа възможност поне един крехък членски внос ще платя........Не мога да помогна и с труд - прекалено съм с леви ръце.... Мога да пробвам обаче евентуално - ако ми се изпратят навреме - да продам на книжарницата от навитите картички като има нещо за този, който е направил картичките и нещо за мен. Все е помощ и стимул предполагам........

Та така.....Дишайте морски въздух, пийте биричка, радвайте се на лятото и не си пълнете главата с групости. Пък....членския внос ако трябва и с пушката с дългата цев го съберете........

Ани, това е лошо вече.....Оправяйте се, кофти е, когато децата са болни! Hug

# 68
  • Добрич
Спомняте ли си онези тримата от НЛО?

Точно затова   Sunglasses Laughing

Мамо Цоци, не си казала, да запрятаме ръкави и да започваме с навиването на "грозните" картички. Ако можеш и нещо друго да пласираш, няма да се разсърдим  Hug

spinki, да сте здрави, няма проблем. Ти винаги ще си една от нас  Hug

# 69

За срещатам не знам дали ще мога да дойда, доста интензивно се обучавам сега за кандидат-шофьор, а и на работа ходя.

Ани, нали знаеш, че вечер се срещаме. След работа. Wink

iyaneva , има стари теми за базарите, ще се ориентираш по заглавията. Ако имаш желание ги прочети Peace

# 70
  • Добрич

За срещатам не знам дали ще мога да дойда, доста интензивно се обучавам сега за кандидат-шофьор, а и на работа ходя.

Ани, нали знаеш, че вечер се срещаме. След работа. Wink
Знам, знам, но аз и след работа се обучавам, и преди работа даже.. КАто изляза в 08:00 чак към 20:00 се прибирам. Мъжа ми реши да ме изтрае един месец така  Wink, уж имаме цел някаква....

# 71

И все пак мен ме бройте.
Почвам да се чувствам виновна, че не дойдох на последната среща  Rolling Eyes

# 72

И все пак мен ме бройте.
Почвам да се чувствам виновна, че не дойдох на последната среща  Rolling Eyes
Ленка, не става въпрос само за срещите, макар, че и там има текучество Mr. Green

# 73
членски внос не сме събирали скоро така че, отсега мислете къде и кога.

Я вметнете някъде каква е стойността на членският внос, че много тъй официално го обявявате, предполагам не е трицифренна сума ???

iyaneva , има стари теми за базарите, ще се ориентираш по заглавията. Ако имаш желание ги прочети Peace

поогледах оттук - оттам за базарите, наистина е интересно, живот и здраве мисля , че ще мога да помогна за следващият, то че са ми леви ръцете-леви са ми , но все нещо могат да направят

"Лошо е да си с две леви ръце, но още по-лошо е да са ти даедни от после!"
                                                                               Народна поговорка

# 74
членски внос не сме събирали скоро така че, отсега мислете къде и кога.

Я вметнете някъде каква е стойността на членският внос, че много тъй официално го обявявате, предполагам не е трицифренна сума ???

поогледах оттук - оттам за базарите, наистина е интересно, живот и здраве мисля , че ще мога да помогна за следващият, то че са ми леви ръцете-леви са ми , но все нещо могат да направят

"Лошо е да си с две леви ръце, но още по-лошо е да са ти даедни от после!"
                                                                               Народна поговорка

Членсикя внос е минимум 5лв на месец .кой колкото има възможност да даде.
Спинки -  bouquet
Ани - радвам се че ще ставаш шофьор.  bouquet  А децата дано по -бързо оздравяват! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт