Отговори
# 45
  • Добрич
 Hug

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 00:51 от Вела

# 46
  • Добрич
Трябва ли да казвам, че и аз съм учила руски  Wink от 4-ти до 11-ти клас. Не претендирам обаче, да го знам  Crossing Arms
Хайде, да не се налага, да връщам списъка на 1-ва стр. Всички се знаем, че сме около 30-те, отгоре или отдолу - няма значение  Grinning

# 47
Хм аз като се сетя  как щяха да ме "преброят" на срещата, ме е страх да кажа, че и аз съм от 8 - те. Сещам се и за обяснението ми, те са жени на възраст около 30 - те за което пак щях да си изям "преброяването" Joy Joy Joy

# 48
Хм аз като се сетя  как щяха да ме "преброят" на срещата, ме е страх да кажа, че и аз съм от 8 - те. Сещам се и за обяснението ми, те са жени на възраст около 30 - те за което пак щях да си изям "преброяването" Joy Joy Joy
Моля, моля...ти каза"жени на възраст"...това уточнение около 30те сега го правиш Joy

Stop с тези възрастови въпроси Crossing Arms

# 49
  • Добрич
Само да предупредя сутрин между 8 и 9 да внимавате по улиците. Една кола с голямо У отгоре може да има един все още несигурен шофьор (в мое лице  Wink).

# 50
Анушка,аз по това време не излизам,но добре,че ни предупреди Laughing
Успех Peace

Арчела,ти още ще си кажеш Mr. Green

# 51
  • Добрич
В началото на другия месец, ще трябва да направим една среща - делова, работна, който както иска така да я разбира. Имаме важни въпроси за решаване, членски внос не сме събирали скоро така че, отсега мислете къде и кога. Нека да дойдат всички, които се интересуват много или малко от каузата, за която работим.

# 52
Пу, Кеми, тъкмо тръгна лежерно разговорът и сега до срещата ще се изпокрият Laughing....не ме бийте през устата..къде лъжа, къде истина Rolling Eyes.....

# 53
Пу, Кеми, тъкмо тръгна лежерно разговорът и сега до срещата ще се изпокрият Laughing....не ме бийте през устата..къде лъжа, къде истина Rolling Eyes.....

Поне за членския внос да не бе писала......

# 54
аз бях  писала, обаче незнам що не ми е публикувано писанието??? или пак ми е станало нещо на компютърчето   newsm78

Та въпросът ми беше за лекар уши-нос-гърло, някои да препоръча или да ме упити накъде има, че вече незнам какво да правя с този моят нос... много ме боли и както ми няма нищо в следващият момент започва да тече и то като река, и все се пазя да не настина ,ама то май ми е хронично вече

# 55
  • Добрич
Д-р Искрен Димитров се спряга за един от най-добрите специалисти УНГ в Добрич. Работи в един кабинет заедно с д-р Венета Мерджанова във Вивата. Той е преди обяд, а тя след обяд. Говори се, че и тя е много добър специалист.

# 56
  • гр.Добрич
..........Работи в един кабинет заедно с д-р Венета Мерджанова във Вивата. Той е преди обяд, а тя след обяд. Говори се, че и тя е много добър специалист.

И аз съм на това мнение!

# 57
Я и аз да скокна с един въпрос. Може ли някой да ми каже, първо се подава жалбата и после подписка или.... Дори незнам как става. Разпитах  комшиите, всички са готови да разпишат ама един не каза, че ще ми помогне. Много ще съм благодрна ако ме упътите.

Забравих  Rolling Eyes    Анушка, успех!

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 21:57 от lenka_ilenka

# 58
  • Добрич

Защо, после ще искаме пари, а няма да има и ще се вайкаме както всяка година преди базар, ама ще сме си пак същите маскари и никой няма да има хабер как си скубем косите и се чудим как да направим всичко Confused

# 59

Защо, после ще искаме пари, а няма да има и ще се вайкаме както всяка година преди базар, ама ще сме си пак същите маскари и никой няма да има хабер как си скубем косите и се чудим как да направим всичко Confused
То се вижда кой участва в разговора по този въпрос...
Спомняте ли си онези тримата от НЛО?

Ленка, подаваш жалба до кмета и към нея прикрепена подписката.

Общи условия

Активация на акаунт