С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони!

• 19 591
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Тони и Тото,не се отваря,качи го в фейсбук или в фотобукет Peace

# 181
Абе, още бил в процес на одобряване и явно само аз го виждам. Някой от другите клипчета ако работят, значи и тоя ще проработи скоро  Thinking
http://www.dailymotion.com/user/vpaskoulova/video/xa04mw_p7260081_people

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 20:00 от Тони и Тото

# 182
фъстък сладък Heart Eyes

# 183
Хей Добро Утро  Hug
Ето ви по кафенце

Тони и Тото, страхотен сладур  Heart Eyes, жабче малко  Heart Eyes Банята ви изглежда много свежо и подредено, у нас е такава бъркотия  Crazy Сушилките са екстра!!! Ние вчера сложихме нова сушилка, обаче в кухнята  Joy на тавана  Crazy Ще я снимам днес да я видиш, много е удобна, не заема място,все едно я няма,  леко циганийка отново, нооооооооооооо преглъща се Wink  Crazy Тези дни и аз се заех с ъпгрейтване и оптимизиране на пространството, взехме диванче, нова маса за кухнята и стана доста уютно  Grinning Абе въпрос на нагласа и здрави нерви е живота в тясно жилище..Ох, аз все си задавам въпроса, " до кога на квартира?!!?!?" но не мога да отговоря  Rolling Eyes С мъжа ми се надяваме финансовата криза да удари и при нас по-силно в недвижимите имоти, ама да видим дали ще ни огрее  Tired

А аз утре имам рожденник и просто съм пощуряла от вълнение  Crazy Two Hearts....

Оставям ви да си пиете кафенцето и ви пожелавам готин ден  Hug

ЧРД НА ИВАЯ
  Hug

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 14:14 от фетица

# 184
  • Видин
Честит рожден ден на Ивая на БатеЖоро. Да ти е жива и здрава и много послушна.
Тони, много е сладък "комара" и в банята ти наистина е хубаво. Нашата ще я снимам като направим дългоочаквания ремонт, само свеки да прати пари, за да ни помогне.
Фетица, утре ще е един прекрасен ден, ще се върнеш назад 2г и ще си спомняш всеки миг от раждането. И аз го чакам с нетърпение, но преди това имаме още 4 предвидени повода за празник Mr. Green    Мерси за кафето Hug

# 185
Добро утро Grinning

Честит рожден ден на Ивая

# 186
ЧЕСТИТ 2 РИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСАТА ИВАЯ
Ние ще празнуваме рожденният ден на Алекс в една сладкарница клуб Лейди,за съжаление ще сме много малко хора,а децчицата 3,като едното е на 1год,другото на 3 и ние ще станем на 2.
Бяхме поканили много деца,уж всички щяха да идват,накрая никой,понеже все извън града щели да бъдат.Вече сигурно ще правя рожден ден в клуб,като стане на 4,5 години,той да си кани приятелчетата от градината.Аз пък и не мога да разбера да поканиш някой на рожден ден и да няма желание да си доведе детето и да си измисля оправдания,преди в моето детство не бяха така отчуждени хората и затворени в  себе си,но както и да е.
Днес продължаваме с  изследването на Алекс в Александровска,вчера протече супер добре,там просто са невероятни мили докторите.
Тони и иТото,хехех голяма скица Тончо,разсмя ме.. Laughing Heart Eyes
Допис...

# 187
Ехооо, девойки.Simple Smile))
Благодаря за пожеланията ! Радвам се, че сте се сетили за нас. Heart Eyes

Да почерпя за здравето на малката Ив..Simple Smile

И по едно дайкири разбира се. Wink

Чета ви от време на време.Simple Smile

Валерия,   bouquet

Най - новото е, че Ив вече е на градина. Щастлива е.Simple Smile
Ще разказвам по - късно.

Прекрасен ден ви пожелавам !

# 188
Добро утро  Hug

Къде се изгубиха всички други ? Е, досещам се, де...
честит празник на малката Иви.   bouquet Heart EyesАз алкохол не пия, но с удоволствие ще си хапна от тортичката.

Фетица, мисля, че когато човек няма много средства е по-изгодно да живее под наем. Когато нещо се развали, собственика е длъжен да го поправи. Но ако жилището е наше, не само ще плащам 25 години огромен заем, а на всичкото отгоре всяка повреда е за моя сметка. На този етап не бихме идържали. Гледам, че и Ния чака от родителите си да помагат и това поддържа мисълта ми.
Хайде, снимай новоподредения хол като приключите  Grinning Ще пусна и аз, но моя мъж държи да снима, че съм била некадърна в това отношение.
Друго ново няма. Ако някой се сети нещо интересно, да пише.

# 189
  • София
Боянче,честит рожден ден ан малката принцеска Ивая!
Да ви е жива и здрава и много щастлива!

Това пък е за теб!

Разкажи повече за яслата.... как е къде е т.н.,че и на нас ще ни престои малко по натам! Grinning

# 190
  • вкъщи
Честит рожден ден на Ивая!
Нека расте здрава,красива,умна,щастлива и глезена мадама!

Фетица разбирам те много добре,нали и Монката утре е рожденик.Сега му купих нови дрехи за утре,остават и сандалките следобяд и така.Ние пък ще сме много хора,към 30 поне,надявам се вси4ки ще дойдат,само да са здрави,4е някои ги тръшна летния грип.Смятам сутринта  да по4ерпя на детската площадка вси4ки,щото има няколко дядовци ,баби и майки,дето много му с е радват и го оби4ат,а и той тях.Ина4е на партито само най близките приятели ще сме,с техните деца към 12 деца ще са.
За жилището,какво да кажа,допреди година живяхме в боксониера 4 4овека на 30 кв,ужаааас,но нали свекито се съгласи да с еразменим и сега тя е в боксониерата ,а ние в 120 кв.Емиии така се живее мноооого по добре,място колкото искаш за всеки.Остава само да съберем ремонт за навсякъде,засега само детската и спалнята сме направили,но и другото ще оправим някой ден.Пожелавам на вси4ки да се сдобият с голямо и собствено жилище Peace

# 191
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ИВАЯ! ДА РАСТЕ КРАСИВО И ЖИЗНЕНО ДЕТЕ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ!

Ей, днес форума се държи нещо много неприлично.  Thinking От сутринта се опитвам да напиша нещо и все не става. newsm78
Тони, комарът е страхотен.  Hug Да го нацелуваш много.  Hug Между другото в момента Сашундера му е достойна конкуренция по кокаляк.  Mr. Green

Ех, нашият рожден ден тази година няма да е особено забавен. Децата се изчерпват с рожденика и кака му плюс нас, двете баби, дядото и кръстниците. Абе здраве да е, догодина ще празнуваме в клубче надявам се.
Иначе Сашунко вчера беше добре. До вечерта, когато пак започна да ака течно. Тази сутрин отново повтори. Теди пък започна да повръща отново. Но явно са някакви последни стадии. Сашето се чувства все по-добре, но е далеч от предишното си състояние де. Навън излизаме само с количка, защото може да играе някъде, но за ходене все още няма много сили. Обаче апетит вече има и съответно става все по-жизнен. Абе ще се оправи, къде ще ходи, но наистина както каза докторката ще е по-бавно. Thinking

# 192
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Ивая!
Да расте здрава и усмихната,за радост на мама и тате.
Аз докато се включа,доста неща са се случили.Ще се върна назад в темичката,да видя,кой от какво е боледувал и какво е преживял.
Стилиян вчера от доста време насам,заспа нормално на обед.Днес пак.Да чукна на дърво,дано вече да влиза в ритъм,че мога да полудея с неговите номера.
Имахме и малко проблеми,обрина се целия в ситни пъпчици.Май от ухапване от бълха.В момента е на мехурчета,които разранява с чесане.
Аз също бях цялата в пъпки,но големи.От хранително натравяне с млечни продукти.Сега пък имам и друг проблем,вечер краката ми отичат и стават все едно на бучки,ужасно болезнени.На сутринта нищо ми няма.Нямам и време да отида на лекар да ме тестуват,че доста алергии ми се събраха,а ако и Стилиян е като мен,не ми се мисли.
Но хайде стига с нашите болести.
Весело изкарване на рожденните дни пожелавам на всички.Ние сме си тук,де,но не се знае,дали ще мога да се включвам редовно да честитя по отделно на малките сладури.
За новите дрешки-и аз бях взела на Стилиян специално за рожденния ден,но той не пожела да ги облече.
Анаморф-не се притеснявай,че ще се съберете малко дечица.И ние бяхме малко 4-ри деца със Стилиян пет,но изкарахме чудесно.Алекс ще разбере,че има празник,важното е торта да има и подаръци,може и да са само от мама и тате.
Лулу-оправяйте се-няма да се предавате преди рожденния ден.
Хайде приятен ден.

# 193
Анаморф, ела да разкажеш за вчера бре жена. Да няма лоши новини, или просто сте се успокоили вече  newsm78
Лулу, цунки гунки на Сашкото. На него по си му отива да е с бузки, тъй че бързо да наддава. Heart Eyes

# 194
Честит рожден ден на Ивая!Присъединявам се към пожеланията на другите мами!

Общи условия

Активация на акаунт