Квартира в Бургас.

• 615
  • 2
  •   1
Отговори
  • Варна
Може ли да ми препоръчате, квартира или хотел в Бургас близо до центъра, морска градина до 20 лв. на човек?
Благодаря ви предварително . bouquet

# 1
  • Варна
Никой ли не може да ми препоръча нещо в Бургас.
Трябва ми за няколко дена за дъщерями , не за мен.

# 2
Мога да ти предлота Частна квартира в кв. Сарафово, Бургас
цените са мужду 12-15лв зависимост от стаята, на всеки етаж има общ санитарен възел и хладилник + оборудвана кухня, всяка стая има кабелна телевизия и тераса с изглед към морето.  Срещу къщата има детска площадка. Намира се точно до плажа и на около 4-5 мин. от центъра на Сарафово. Комшката бяха там и бяха доволни, намери ли офертата в нета, имам телефон защото мислим и ние да ходим, за жалост комшито заминаха за Испания и немога да дам повече инфо, но по тяхна преценка било хубаво.

Ето ти и телефон ако ти харесва офертата 0887/045/775 Фаня Иванова

А другата оферта е частна къща "Матев" пак в  кв. Сарафово, там цените са между 14 - 19лв пак зависимост от стаята.  Всички са уютно обзаведени, широки и разполагат със самост. санит. възел, cable TV, климатик, хладилник и тераси. Повечето стаи са с изглед към морето. В къщата има бистро. Намира се в центъра на Сарафово, на около 3-4 мин. от морето и плажа. Удобно за паркиране на автомобили. Тук бяха брат ми и снаха ми, доволни бяха, само че те са се хранили на вънка или в стаята в бистрото не са ходели и не знам как е, било иначе спокойно и удобно ако имате деца.
тел за свързване 0886/701/104 Милена Димитрова

Общи условия

Активация на акаунт