Отговори
# 180
Къде сте мамчета? Днес имахме голям успех с храната от кухнята.
Хапна си детето,купихме си дъждобран и комарник за новата количка,
сега да се разхладим с климатичето и пак навън.
Ниел как са пъпчиците?
Музе и сладкиши правиш, абе ти си страшна фурия.
Мецанке и ти де се покри днеска?

# 181
И аз това се позачудих  newsm78 Никой не пише, опустя темичката....
Хайде аз да почерпя, че днес мъжо има Р.Д.

# 182
Брей, брей, голяма пустош тук...
pepenik, каква ви е количката, беше обещала снимки.
Ние се сдобихме с Чиполино Инес (зелена), двоумях се между нея и Прего. И двете нямат легнало положение, но Прего-то ляга малко повече назад. Макар че Митето почти не спи навън. Иде ми да отида да взема и нея, та да мирясам с тез чуденки newsm78 Сънувах детски колички нощес, щото до среднощ ги гледах по сайтовете #Crazy
Аз досега бутах един "танк" (на племенницата отпреди 10 г.), но много здрав и удобен - широк кош за бебето, багажникът побира мнооого, с големи гуми и супер проходима, но пък маневрите са голям зор. Та сега тези Чиполинки ми се виждат като детски играчки.
Чета тук за болни дечица, оздравели вече - браво, много гадни тези  вируси, аз да си призная не знам как да реагирам в такива ситуации, имам свещичките Ефералган за температура. То било цяла наука кога и как да се дават температуропонижаващи... Дано не се налага да ви питам.
Митко има едни пъпчици по бузките (сухи с бели точки, грапава кожа) откакто се запролети и на последната консултация доткорът препоръча мазило за АД. Взех на Мустела - Стелатрия крем и като че ли има подобрение - кожата на бузките омекна, не е зачервена. И АД си е цяла наука май... Други специалисти казват, че бебешката кожа е още незряла и е нормално да има зачервявания и такива реакции.
Приятен следобед и вечерни разходки после.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 15:04 от kali_k

# 183
Здравейте момичета! newsm51
Много, много ви благодаря на всички за съветите  love001  love001  love001
Пепениче,мерси че попита HugЧестито возило!Чакаме снимчиците Sunglasses
Но какво да ви кажа, днес ще водим Стефано на дерматолог в Токуда, стискайте палци всичко да е наред PraynigМного съм се притеснила SadЕстествено онтово му отложихме васкината, заради гадните пъпчици SadСлава Богу по тялото и ръчичките изчезаха, мажех ги с едно цинково кремче на а-дерма, но се появи голям обрив на едната бузка Cryи леко подуто SadИзключвам да е от храна, нищо ново не съм давала от повече от 20 и кусур дена ThinkingА и педито мисли, че не е от храна.Може би е от мърсотия, то нали все щъка навън навежда се пипа, а и ако си е зацапал бузката,..ох незнам дано му мине скоро  PraynigА и не ще да яде тези дни, не че някога е ял на 100%, но поне му набутвах(долтиге резци са много подути и от време на време кървят Cry)Извинявайте, че ви се наоплаках Embarassedне исках да влизам, за да не ви мрънкам(че аз напоследък май само ви тормозя), но не се здържах Embarassed
Нинче, Hug следващият път Grinning Да не забравя да те питам, знаеш ли нещо хомеопатично за мазане? ThinkingЧе аз не съм чувала...
Музе, доооста вкусно Laughing, метни по едно парче, иначе идваме Mr. Green
Гале, Маги е един бонбон Flutter
За Евиан, да у нас незнам защо е толкова скъпа newsm78 Пила съм вкуса и е ужасен Sick
Момичета после пак ще пиша, целувки на всички!  bouquet

# 184
Каменце,Честит Рожден Ден на половинката! newsm59 Много да те слуша и глези Flutter
Кали, честита количка!Чакаме снимчици!

# 185
Ниелче, вземи му ВЕДНАГА сребърна вода от аптеката - 3-4 лв е и мацай по обривите на около 2 часа.  Peace Вълшебна е!!!

# 186
здр  мами на октомврийски бебоци  Hug .Моето бебо4е също е  октомврий4е  ще се радвам ако може и аз да се разписвам във  вашата теми4ка Heart Eyes

# 187
Добро утро!  Hug
 Добре дошла bobynka!   bouquet

# 188
Добре дошла, Бобинка Hug

Каменце, чумичката да ме тръшне.... Embarassed Честит празник на половинката ти! Да ви е жив и здрав, подкрепа и опора да ви бъде и нека е мноооого щастлив!  bouquet

# 189
  • Bulgaria
Здравейте милички Laughing
ние се завърнахме от морето много хубаво си изкарахме.3 дена бяхме 3мата,а останалите дни с още 3 семейства с деца.Голяма лудница беше с тия малките. А сега в Русе си е сестра ми от Германия за една седмица и съм постоянно с нея. Нямам никакво време за компютъра и не съм ви чела.
Ивайла се държа геройски на морето.Първия ден много се страхуваше от пясъка и вълните,а на 2-3 ден вече я къпехме в морето в басейна. Ревеше като я изкарвахме.Много и хареса. Издържаше до 23 ч.разхождайки се в курорта.А сутрин си се събуждаше както обикновенно в 9часа закусвахме и бяхме на плаж. Вече почна да яде пюретата за след 8 месец и там не съм имала проблеми с това както ви се бях оплакала преди морето. Давах и корички хляб,пъпеш и диня,а следобед вземах от плодовете там и ги пасирах за следобедна закуска.Педиатърката ми каза че мога да давам кисело мляко и да и правя домати със сирене,таратор.
До края на седмицата ще ми е натоварено,но после ще се включвам по честичко.
Ето малко снимки да ни видите на морето: http://picasaweb.google.com/deniim01
Целувки от мен и Ивайла Heart Eyes

# 190
Здравейте.

Музе много хубаво нещо си забъркала за тортичката става въпрос.Само не разбрах белтъците прибавят ли се към жълтъците след като се разбията newsm78.Питам понеже аз обичам да забърквам вкусотийки,сладки и солени и така.

Ние с моето Маги(виждам че има и друго Маги)сме добре,май скоро ще имаме още един зъб отдолу и ще станем със седем зъбета.

Дени браво на Ивайла,Маги много харесва да се рови в пясъка и след плаж е ужас навсякъде има пясък.А виж идеята за басейнчето в морето ми хареса,защото плаче иначе и неиска да влиза,потапям и само краченцата ,но е голям рев.Ще пробвам аз другия път така и ще кажа как е минало.Хареса ли ви на Албена малко е скъпичко ама няма как така е от доста години.

Добре дошла Бобинка,аз не съм от редовните,но има хора тук които винаги ще те посъветват ако имаш проблем.

# 191
Анитка,белтъците се добавят след всичко останало-жълтъци,брашно,масло и т.н.
Денимче,добре завърнала сте.После ще разглеждам снимки,че имам шътница вкъщи дето не мирува Peace.ПОздравления,че вече ядете "големи" пюренца Peace
  Бобинка,:peace:  bouquet,добре дошла в отбора!
П.П. Като заспи звяра ще пиша пак Praynig

# 192
  • Пловдив
Здравейте, на всички.

Влизам бързо с въпрос: имате ли представа на какво може да се дължи  скърцането със зъби? Малкия от два-три дена, от време на време скърца и затова питам. Знам, че може да е от глисти, но четох, че при толкова малки деца, шансът да са глисти бил мнооооого малък, а и в изпражненията нищо не виждам. Звъня на педито, ама не мога да я намеря, та затова докато я намеря питам вас.

# 193
Vlubena и моя син така скърца денем понякога,ама имам чувството,че е защото го дразнят зъбите и се чуди вече какво да прави,хапе и т.н.За глисти не е.Мъжът ми скърца и няма глисти.
Четох в една тема,че било от чувствителността и преживените емоции,но това при скърцане нощем.За денем сигурно си пробват зъбките,защото им е интересно.
 Hug

# 194
Мецанке  Hug, благодаря ти за съвета за Арниката, оченцето ни днес е ТОК както се казва
Бобинка  wavey

Общи условия

Активация на акаунт