LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 63 003
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
В Пловдив не се плаща нито в пощата, нито на митницата.  Peace

# 166
Момичета, вярно че цяла сутрин коментираме Български Пощи, и аз писах по темата, но ДНЕС СЪМ ПОТРЕСЕНА ОТ ТЯХ! Чак ми иде повече нищо никога да не поръчам, да не им гледам тъпите прости мутри и да не им слушам простотиите и тъпотиите повече. Както писах все още ми няма поръчката от 23.06 \след днес не се и надявам да я получа\ и тръгнах да я издирвам - първо при пощальони, после в колетно. При пощальони се оказа, че имам пакет, незнайно откога, поръчката е от 7.07. известие - йок, то и защо ли ми е. взимам си пакета и тръгвам, а след мене - ТУП, Туп... пакета отворен до половината и нещата падат оттам. Спасило ме е това, че бяха бебешки дрешки и едни балеринки за каката - просто не са им свършили работа, та са ми ги оставили. имаше и кърпи за БД - чудно, че не са ги харесали  newsm78 докато събирах по земята слушах въпроси от типа " Ти търговийка ли въртиш?, Как ги плащаш?, Какво ще стане ако не си получиш пакета? - те нямали бар-код, не били препоръчани и не се завеждали никъде, било на добрата воля на пощальона да си го получа #2gunfire
Бясна отидох и в колетно. Там стоеше един единствен малък ларедутски кашон. като ме видяха се засуетиха напред назад - познават ме много добре, знаят ми и име и всичко - не получавам нито за първи, нито за пети, нито за десети път колети. питам ги - този кашон да не е за мен, а те се споглеждат - ами не знаем, той отдавна седи и никой не го търси newsm78 все пак едната отиде и ми прочете името. Аз още по-бясна викам - ами как ще го търси някой, като никой не знае че е тук???!!! Оказа се поръчка от 26.06, пристигнала още на 13.07, взеха ми най-нахално магазинаж #2gunfire #2gunfire дето никой не ме е уведомил, че имам колет, и най- интересното: Докато попълвах бланката - на мястото на което пиша личните си данни имаше написани ДРУГИ, които едната предвидливо забели с коректор, преди да ми я даде - двете така конфузно се споглеждаха, а на едната ръцете и трепереха - че ми стана ясна цялата работа. За мое щастие всичко и с пакета и в колета си е налице, но нито ми се хвали, нито коментира, просто толкова унизена и обидена никога не съм се чувствала - какво право имат да се бъркат, да се ровят, да подпитват и да клюкарстват, не че ще ми накривят шапката, но нещо, което съм платила със собствените си пари се оказва заложник в ръцете на мързеливи, некомпетентни и НЕДОБРОСЪВЕСТНИ хора, на които им плащат заплата за да НЕ работят. имам още няколко поръчки да получавам, но след днес силно се съмнявам да получа нещо. ще изчакам и ще търся, ако трябва всеки ден, след това и аз почвам по инстанциите - първо при техния началник, да питам каква, аджеба им е работата на тия кокони, ако не получа удовлетворителен отговор ще почна и аз да тероризирам по-висшите инстанции. АМАН! #Cussing out

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 14:08 от Mila_N

# 167
До сега не са ми вземали нищо на митницата в  Пловдив   Peace

# 168
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос,но при регистрация, когато човека е от село Иваняне, как да го запишем- като София 93 или въобще да не пишем София, а само Иваняне?
Благодаря!

Моля за помощ, тъй като чакам да завърша регистрацията!

# 169
  • Düsseldorf
Хем да се запиша, хем и аз да споделя, че в началото на пазаруването в Ларедут и аз се бях нахъсала много срещу тази такса на Митницата. Писах на Омбудсмана, чаках много дълго отговор и накрая получих безумно писмо. Цитирани някакви разпоредби, точки и параграфи, от които нищо да не можеш да разбереш и толкова.....

Но ако седнем да се организираме бих се включила пак в една акция, да измислим едно писмо и се обосновем и да го разпратим пак по институциите. Това си е дискриминация! Не може в 2 града за едно и също нещо да те третират различно.
Това не е общинска такса, само те варират...
 Peace

# 170
  • Пазарджик
В Пазарджик досега не са ми взимали и стотинка за "освобождаване". По правило когато получавам малък пакет в полиетиленова опаковка от Редута и фактурта си е цяла, и плика е непокътнат. Обаче кашоните обикновено са срязани, след това облепвани с тиксо, не знам как не повреждат съдържанието вътре, долната част на фактурата липсва.

МерСедес
Я да ви питам тези слипове някой поръчвали ли ги е, как са като качество
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5465354& … ue&ksource=-1

Слиповете са хубави, имаме ги от малко преди намалението, плътно трико са, само зелените 2 броя са малко кофти цвят, но мъжо си ги хареса.

# 171
  • София
Момичета да питам нещо за начините на плащане. Изчетох доста но останаха въпросчета. Досега разбрах, че с една карта може да се плаща максимум от два акаунта. Моята кредитна карта - Дайнерс беше отхвърлена /незнам защо?/. Та сега се чудя дали да не си извадя виртуална Виза на ДСК - някой ползва ли виртуална карта и може ли да се пазарува с нея тук?
Благодаря предварително   bouquet

# 172
  • София, Дружба 2
И аз да се запиша в очакване на пратка от 09,07 за митница. Днес имах голямо предчувствие, че ще получа известие, но........... нищо не дойде. Thinking

# 173
Здравей, те. И аз да се наредя в редиците на оплакващите се от БГ пощите. Вчера като ви четох коментарите си виках как аз нямам вашите проблеми но уви. Аз работя в Пловдив, но живея в едно село на 7 км. от града. Мислих си , че съм ударила бинго и няма да се разправям с митницата. От 4-5 дни проверявам в селската поща за пратка , но нищо. Днеска за пореден път. Сутринта влизам в офиса и колежката ми подава известие от митницата - колет от Франция. В първия момент се зарадвах, че ще имам нови дрешки, но после като се сетих за,че трябва да ходя чак до там ми стана лошо. Като отидох там и като разбраха коя съм се събраха почти всички служителки и започнаха да ми обясняват как се чудили къде да ми пратят колета. Обясних им как са ме разкарали от село до Пловдив/макар,че не беше така/ и другия път да не му мислят много,то на документите пише. Как можаха предните 2 колета да ги пратят на точния адрес, а на този му се чудили. Не ми взеха никаква такса./ Да спомена , че на село ми взимат 2 лв. за преопаковане- слагат ми кашончето в голям чувал, когато е много разпокъсан. Последния път не ми беше опакован и нямаше такса. / На съседното гише имаше едно момиче, което си търсеше 10 пратки от различни сайтове и каза ,че от сутринта обикаля клоновете на пощите,за да си намери пратките. Лека и спорна седмица на всички.

# 174
  • Монтана
от тези слипове кой номер отговаря на XL
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5465354& … ue&ksource=-1

# 175
Момичета тези детски дънки каква материя са?(тънички или по-плътни)
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7451938& … ue&ksource=-1
И тези джинси има ли ги някой ако може размери на 102?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8728194& … ue&ksource=-1

# 176
  • Монтана
didka banditka  ето тук има размери на джинсите http://veni05.wordpress.com/2009/02/19/pantalon-bebe-fille-en-ve … ours-prix-mini-2/

# 177
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос,но при регистрация, когато човека е от село Иваняне, как да го запишем- като София 93 или въобще да не пишем София, а само Иваняне?
Благодаря!

Моля за помощ, тъй като чакам да завърша регистрацията!

пишеш както и на другите писма както се води

Иваняне
област.....
община

нещо такова
Imeto
Familiata
ul. XXXX
oblast YYYY obshtina ZZZZ
koda
IVANIANE

то квартал на София ли се води?