LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 969
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм от Добрич и всички пратки, без значение от теглото си ги вземам от пощата. Плащам  само 50 ст. за марка.

# 136
Аз съм от Добрич и всички пратки, без значение от теглото си ги вземам от пощата. Плащам  само 50 ст. за марка.

E тази марка пък за какво ти я таксуват, че ми е чудно Rolling Eyes

Я да ви питам тези слипове някой поръчвали ли ги е, как са като качество
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5465354& … ue&ksource=-1

# 137
Влизам с въпрос, зимата си купих тези сандалки:

Бих искала да си купя още 3-4 чифта, но не мога да ги намеря, бихте ли помогнали?

# 138
Момичета , пратили са ми това на пощата ,но не мога да разбера какво означава newsm78.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6434b8a39dad32f895

П.П.  ние в Бургас също не плащаме никакви такси на пощата.

# 139
Шушулче, сигурно всички искат да си купят тези сандали за 3-4 евро, ама ги няма, или поне не на тази цена.
Впрочем, видях на племенницата как ужасно са се протрили по стелката. Аз имам чифт 37 номер, чисто нови, малки са ми, но искам да ги сменя за 38 номер.

# 140

E тази марка пък за какво ти я таксуват, че ми е чудно Rolling Eyes

попълвам удостоверение, за това че съм си получила пакета. Най-вероятно го пращат някъде... знам ли?!?

# 141
Брех, намерили са начин поне нещо да ви вземат #Cussing out.
В нашата поща нищо не ми вземат, даже си ме знаят по име, пращала съм мъжа ми да ми взема колетите.

# 142
  • София
Parcalcheta мога ли да те попитам мъжа ти с какви мерки е, че и аз се чудех за 48н къси гащи newsm78

# 143
Шушулче, сигурно всички искат да си купят тези сандали за 3-4 евро, ама ги няма, или поне не на тази цена.
Впрочем, видях на племенницата как ужасно са се протрили по стелката. Аз имам чифт 37 номер, чисто нови, малки са ми, но искам да ги сменя за 38 номер.
За 2.67 Peace.
Аз съм много доволна!

# 144
Брех, намерили са начин поне нещо да ви вземат #Cussing out.
В нашата поща нищо не ми вземат, даже си ме знаят по име, пращала съм мъжа ми да ми взема колетите.

Е вземат, ама не са много 50ст. И касова бележка дават  Laughing

# 145
ДА ВМЕТНА И АЗ-НА МЕН ЗА КАШОНИТЕ НАД 2,00 КГ ПЪК МИ ВЗЕМАТ В ПОЩАТА 2,20 ЗА "ОПАКОВАНЕ"Т.Е. НА МИТНИЦАТА ГИ РАЗОПАКОВАТ И ДА МИ ГО ОПАКОВАТ ОТНОВО ПЛАЩАМ 2,20 Rolling Eyes

# 146
Момичета взимал ли е някой това панталонче?Интересува ме материята за пролетно време ли е?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7417128& … ue&ksource=-1

# 147
  • София
Влизам с въпрос, зимата си купих тези сандалки:

Бих искала да си купя още 3-4 чифта, но не мога да ги намеря, бихте ли помогнали?

Аз мога да ти продам моите, не са носени Peace 38н

# 148
  • София
ДА ВМЕТНА И АЗ-НА МЕН ЗА КАШОНИТЕ НАД 2,00 КГ ПЪК МИ ВЗЕМАТ В ПОЩАТА 2,20 ЗА "ОПАКОВАНЕ"Т.Е. НА МИТНИЦАТА ГИ РАЗОПАКОВАТ И ДА МИ ГО ОПАКОВАТ ОТНОВО ПЛАЩАМ 2,20 Rolling Eyes

Чета, чета и не мога да повярвам колко са изобретателни от БГ поща направо думи нямам.... За преопаковане, за марка, за скенер (за който разбрахме че е лъжа) или просто не ти казват за какво..... Човекът си го е казъл в романите ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
Писах и на бГ  пощи  ще чакам отговор и ще го копирам тук, та всички да се насладим на отговорите им.

# 149
  • Добрич
И аз съм от Добрич, но не всеки път ми вземат тези 50ст. Май напоследък не са. Някой път са ми вземали за голям колет, друг път за торбичка..... Не мога да им разберъ системата. Трябва да питаме Thinking
И от миналият четвъртък имам известие за колет - вероятно поръчката от 1.07. Ще ми я донесът довечера. Утре - отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт