LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 889
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 195
Влизам с въпрос, зимата си купих тези сандалки: http://store.picbg.net/pubpic/36/68/7aae394029623668.JPG

Бих искала да си купя още 3-4 чифта, но не мога да ги намеря, бихте ли помогнали?

Аз мога да ти продам моите, не са носени Peace 38н
Благодаря, но нося 41 номер  Rolling Eyes

# 196
  • Варна
Момичета,признавам си нямам възможност да ви следя редовно,затова искам да попитам - има ли такива закъснения на поръчките както на зимните намаления,или са по-нормални нещата?
За сега май няма такива драстични закъснения. До сега съм получила само една поръчка от 02.07. пристигнала на 13-ти, за поща...като гледам макс. до две седмици се движат нещата...
с изключение на поръчките от 23,06 Confused
За успокоение, днес си получих пакетче на пощата от 23/06 - има светлина в тунела. Пуснали са го от Фр на 25ти, печата на бг-пощи беше размазан и не можах да разбера кога е пристигнал тук.

# 197
 Solar Wind,сподели с нас какво си получила Laughing

# 198
Днес получих Sunglasses
Сакенцето на FREEMAN T.PORTER хубаво е Heart Eyes

Този панталон, много е хубав , много приятна материя Peace

Тази жилетка в черен цвят, не е нищо особено.

Този потник, който ми стои като рокля Laughing но иначе много ми харесва и ще си го нося Grinning

Тази туника е страхотна Heart Eyesстои по-спортно.

Жилетка в цвят лила Laughing също ми харесва Simple Smile

Това панталонче също много ми харесва Grinning

Има още няколко неща ,които вече ги няма в сайта и някои други ,които са обсъждани Peace

# 199
  • Варна
По мое мнение си е точно зимно яке  Peace.

# 200
# 201
  • Варна
Solar Wind,сподели с нас какво си получила Laughing
Всичко е за свекърва ми.
Пола, много качествена като изработка, пада тежко, искрено се надявам да не и е малка. Хареса ми  Peace.
- вече я няма налична. Дългичка ще е, не е лоша.
Блузка - очаквах да е по-лъскава, но не би. Надявам се да и хареса, не ми е по вкуса, но е лека и тънка материя.
Блузка - бяла, много прозрачна, но нежна. Хареса ми  Peace.

# 202

Има още няколко неща ,които вече ги няма в сайта и някои други ,които са обсъждани Peace

Би ли ми казала какъв е точно цвета,виси ли много дъното,или е като на снимката,каква е материята и ако може и една снимчица поне Rolling Eyes HugБлагодаря предварително Hug

# 203
Привет!
Имам регистрация в ЛаРедут, но отдавна не съм влизала и съм си забравила паролата. Може ли някой да ми помогне  Praynig  Praynig  Praynig ? Какво трябва да направя?

# 204
може ли да ви помоля да ме ориентирате как върви мъжката номерация на дрехите в спортната секция, напримр какво е 80/87 или 88/95? И ако има някъде таблица ми дайте линк на гледкам!

Благодаря!

# 205
  • София
Привет!
Имам регистрация в ЛаРедут, но отдавна не съм влизала и съм си забравила паролата. Може ли някой да ми помогне  Praynig  Praynig  Praynig ? Какво трябва да направя?

Може и да имаше някъде да ти пратят паролата, но не знам къде. Когато си се регистрирала си получила писмо, влез си в пощата и ако не си го изтрила си пише вътре паролата  Peace

# 206
  • София
Привет!

пишеш си e-mail адреса, а под полето за паролата пише Mot de passe oublié ? кликваш на него

# 207

Би ли ми казала какъв е точно цвета,виси ли много дъното,или е като на снимката,каква е материята и ако може и една снимчица поне Rolling Eyes HugБлагодаря предварително Hug
Бързах да го изпера защото съм решила още днес да го поднося Laughingведнага щом изсъхне ще пусна Peace
Моя е бял , не е като този на снимката.Дъното виси прилично, не е много шалварест.Ластика горе е доста стегнат за една бройка и можеше да не ми стане 34 размер поръчах ,таза ми е 87см Peace
Материята...ха сега де Mr. Greenхич не ги различавам Embarassedприятен ,тънък плат не прозира Peace

едит:Забравих да похваля този спортен сутиен ,много е удобен Heart Eyes

# 208
Привет!

пишеш си e-mail адреса, а под полето за паролата пише Mot de passe oublié ? кликваш на него
И после  Embarassed  Rolling Eyes  Blush

# 209
  • София
Привет!

И после  Embarassed  Rolling Eyes  Blush

И после си проверяваш пощата - трябва да ти изпратят паролата

Общи условия

Активация на акаунт