LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 895
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 285
Някой да даде отзиви за това http://www.laredoute.fr/vente-legging-ado-fille-(lot-de-2).aspx? … &numberpage=1
Някакви панталони е но стават ли за нещо??? Пак  Ви благодаря.
Това толкова ли е хубаво колкото на снимката.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:46 от didi_st

# 286
Някой да даде отзиви за това http://www.laredoute.fr/vente-legging-ado-fille-(lot-de-2).aspx? … &numberpage=1
Някакви панталони е но стават ли за нещо??? Пак  Ви благодаря.

Клинчета. Не са панталони.

# 287
Взех вчера от митницата поръчка от 4.07. Тази от 23.06, която е за поща я няма никаква.

Поръчах 38-ми номер, колкото нося. Леко са ми големи, но 37 щеше да ми е малко. Много са хубави и удобни.

Жилетка за Виктория, р-р 126. Също много ми хареса. Доста дебела е и ще топли много, въпреки че плетката изглежда малко рехава. Хубава е много.

Панталонки за Виктория, р-114. Много са сладурски. Съвсем малко по-светли са, отколкото на снимката. И те ми харесаха много.

Тази блузка е уникална, поръчах я в размер 114. Съжалявам, че няма нейния размер и в другите цветове. Щях да поръчам всичките. Машинно плетена, много фина и нежна. Връзката на кръста се стяга около талията и стои страхотно. Препоръчвам!

Панталонче р-р 120. Хубаво е, но или презрамките му са несъразмерно дълги, или детето ми е нестандартно. На дължина й е ок, но презрамките може два пъти да й ги преметна през раменете. С копчета са и не могат да се скъсят. Хубавото е, че могат да се махнат.

Още един панталон за Виктория, р-р 120. Хубав е също, тънък, за лятото е идеален. Не съм сигурна дали се вижда на картинката, обаче може да се навива, хваща се с копчета и става до под коляното.

И накрая 4 бр. тениски за мъжо от детските, р-р 180, които не намирам вече. Той носи М от мъжкото, 180 са му идеални. Ако носеше Л от мъжкото, нямаше да му станат.
Снимки и размери мога да дам евентуално довечера, когато се прибера от работа.

# 288
След  дълги дебати със Сабинчето ми обясни, че вече няма да дават ваучери за 20 евро от приятелите. Кликаш тук, кликаш там, но аз немога да я разбера. Ако някой е кликал и е писал на правилното място и случааайно има време и желание, би ли ми обяснил на лични?
Благодаря   bouquet
Алекс тази бялата красота, от която има 150, тоест за моята кака, става ли за зимата с поло или ризка от долу?

# 289
  • into the blue

Отзиви за тази рокля?Дали ще е подходяща за бременни?

# 290
  • София

Ето това панталонче го беше  получил някой, дали е тъничко за лятото или е от по-плътен плат?

# 291
  • МИНДЕРА
След  дълги дебати със Сабинчето ми обясни, че вече няма да дават ваучери за 20 евро от приятелите. Кликаш тук, кликаш там, но аз немога да я разбера. Ако някой е кликал и е писал на правилното място и случааайно има време и желание, би ли ми обяснил на лични?
Благодаря   bouquet
Алекс тази бялата красота, от която има 150, тоест за моята кака, става ли за зимата с поло или ризка от долу?
Наистина ли няма да има  ShockedЗащо така?

# 292

Тъничка е, но не много.
Мисля, че става, но за не много студена зима.
Виктория има една подобна оранжева от миналата година, с поло я носи зимата.

# 293
Моята поръчка дойде преди няколко дена. Всички дрехи са по мярка  Sunglasses

Сестрата на мъжа ми си поръча тази рокля. Някъде по страниците се коментираше, че била уголемена. На нея обаче и стана Simple Smile

Нощницата е  много хубава;

Един зелен плетен потник- поло - без ръкави ( не намирам в сайта).
Тази пола

Тази блуза за мъжа:

И доста обсъжданите дънки

# 294
Чувствам се преластена и изоставена.
Условията при, който можеш да ползваш намаление от 20 евро от поканата на приятел са без намалени, без мини цени. Сложих две блузки от по 7,90 и следвах инструкциите на Сабинчето. Писах и и получих писъмце, койте горе-долу гласи: "двата артикула са на стойност 15.80, преспадат се от 20 евро, потвърдете плащане с картата на стойност 5 евро фиксирано". Значи ще си платя доставката. Еми не им щЪ блузките.
Извода, който аз си правя, е че нямам сметка/говоря за себе си/ да ползвам ваучера. Защото немога да ползвам код, а стоките, които влизат в тяхните условия са не намалени, което ще рече, че са скъпи. И дефакто от 20 евро, "чисто" може да се ползват 15. Това е добре за тези, които пазаруват спортни, маркови стоки. Да речем newsm78 Аз не съм от тях. Бъркам ли някъде, убагва ли ми нещо? Искате ли да посна писмото с условията, което получих от Сабине?

# 295
Момичета някой има ли тази пола какъвто и да е номер да даде някакви размери и каква е материята Praynig

много благодаря предварително   bouquet

# 296
# 297
  • на морето
Чувствам се преластена и изоставена.
Условията при, който можеш да ползваш намаление от 20 евро от поканата на приятел са без намалени, без мини цени. Сложих две блузки от по 7,90 и следвах инструкциите на Сабинчето. Писах и и получих писъмце, койте горе-долу гласи: "двата артикула са на стойност 15.80, преспадат се от 20 евро, потвърдете плащане с картата на стойност 5 евро фиксирано". Значи ще си платя доставката. Еми не им щЪ блузките.
Извода, който аз си правя, е че нямам сметка/говоря за себе си/ да ползвам ваучера. Защото немога да ползвам код, а стоките, които влизат в тяхните условия са не намалени, което ще рече, че са скъпи. И дефакто от 20 евро, "чисто" може да се ползват 15. Това е добре за тези, които пазаруват спортни, маркови стоки. Да речем newsm78 Аз не съм от тях. Бъркам ли някъде, убагва ли ми нещо? Искате ли да посна писмото с условията, което получих от Сабине?
Като писа писмото на Сабинчето,веднага ли получи отговор и на коя стъпка от поръчката беше.Трябва да получа отговор и тогава да продължа с поръчката ли?Защото аз стигнах до 3-та стъпка,кликнах там където ми писа Сабина и писах писмо.Получих само автоматичния отговор-чаках,чаках за друг и не получих.Продължих си с поръчката и си платих всичко.Отговор получих след два дни,че не могат да ми дадат 20-те евро,защото съм ползвала друг код-ми колко да ги чакам ooooh!

# 298
Да dodi, веднага получих отговор. Явно съм я хванала на момента. Сподели моля те, какво си поръчала. Може и на ЛС.

# 299
Моля по-опитните да кажат кога започват да намалят цените от новата колекция. Дали да очаквам цените да тръгнат надолу след намалението или чак декември - януари при следващото намаление?

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 12:55 от Elle Woods

Общи условия

Активация на акаунт